اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

×|~اعــــتراف مـــیکنـــم~|×
زمان کنونی: 06-08-2023، 09:12 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nɪɴɪʟɪɴ
آخرین ارسال: newsa
پاسخ 111
بازدید 9660

امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
مـــیکنـــم اعــــتراف ×

نویسنده :Nɪɴɪʟɪɴ   آفلاین

اینـــجامیــخوایــم یــکم اعـــراف کنــیم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

بــه همــه چــی،هـــرچی کـــه دلـــتون میـــخواد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

ایــنجا میــــتونه آغـــاز خـــیلی چیـــزا بــاشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

دوســــتی هـــای جــدید مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

یـــا پـــایان خــــیلی چیزا مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

پــــایان خـــیلی از خصــــومت هـــا مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خــــوشحال میـــشم تــوی ایـــن تــاپیک شـــرکت کنیــد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :!!Maryam!!   آفلاین
اعتراف میکنم به این عکس حسودی کردم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
جوری حسودی کردم که عکسشو پرینت گرفته و به دیواره اتاق زدم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

تاپیکش : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده :iNSANE   غایب
تو اون برهه زمانی هستم ک دیقن نمیدونم باید چیکار کنم -ــــ-

اعترافــــــــــــــــــــــــ میکنم...کل اعترافاتونو خوندممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اعتراف میکنم بعد از اتمام سریال Jealousy Incarnate و اکران فیلم سینمایی Brother دیگه تا یکسال هیچ سریال و فیلمی نمیتونم ببینم . چرا ؟ چون فقط بازی چو جونگ سوک 조정석 Cho Jung Seok را دنبال میکنم . 
چو جونگ سوک 조정석 Cho Jung Seok هم سالی 1 سریال و نهایت 2 تا فیلم کار میکنه مابقی سال مشغوله تئاتر و کارهای استیج مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتراف میکنم که پووووووووووووووووووووووووووووووول میخوام مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Atefe.79   غایب
اعتراف می کنم انجمن خیلی خلوتهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دلم تابستون می خوادمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اعتراف میکنم ک منم مث خیلیا خودسانسوری شدیــــــــــــــد دارم :/
اعتراف میکنم ک...میترسم خودم باشم ...

اعتراف ميكنم حتي سوال امتحان دادنشم بدرد عمه ش ميخورع :|

اعتراف ميكنم كه ميدونم انقدر بيشعوره كه حتي اگه ازين سوالام بياره،بلنداشو انتخاب ميكنه!!

اعتراف میکنم ک..میخوام از اولـــــــ شروع کنم!
(همه چیو) :)))مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان