اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

×|~اعــــتراف مـــیکنـــم~|×
زمان کنونی: 06-08-2023، 09:51 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nɪɴɪʟɪɴ
آخرین ارسال: newsa
پاسخ 111
بازدید 9661

امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
مـــیکنـــم اعــــتراف ×

نویسنده :Nɪɴɪʟɪɴ   آفلاین

اینـــجامیــخوایــم یــکم اعـــراف کنــیم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

بــه همــه چــی،هـــرچی کـــه دلـــتون میـــخواد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

ایــنجا میــــتونه آغـــاز خـــیلی چیـــزا بــاشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

دوســــتی هـــای جــدید مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

یـــا پـــایان خــــیلی چیزا مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

پــــایان خـــیلی از خصــــومت هـــا مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خــــوشحال میـــشم تــوی ایـــن تــاپیک شـــرکت کنیــد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اعــترآفـ میـ کنمـ شـتـ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
اعتراف میکنم داره نظرم در مورد بعضی ادما صد و هشتاد درجه عوض میشه
خیلی تغییر میکنن لا مصبا

نویسنده :★COOLGIRL★   آفلاین
اعتراف می کنم به 99 درصد ادما نمیتونم اعتماد کنم و فکر می کنم بیشتر ادما دروغگو اند

اعــترآفـ میـ کنمـ وآو مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
فـلا کهـ اینـ تآپیـکمـ رونـقـ گـرفتـ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
(08-10-2016, 08:45 PM)★COOLGIRL★ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اعتراف می کنم به 99 درصد ادما نمیتونم اعتماد کنم و فکر می کنم بیشتر ادما دروغگو اند

اعتراف میکنم منم همین مشکل رو دارم

نویسنده :Atefe.79   غایب
اعتراف میکنم دلم می خواد مخ یکیو بخورممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اعتراف میکنم حال ندارم درس بخونم ولی مامانم میره رو مخم هیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اعتراف میکنم خوابم میادمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :سارا30   آفلاین
اعتراف میکنم هدفهای زندگیم رو فراموشی کردم.

نویسنده :twin   آفلاین
اعتراف می کنیم : خسته ایم ,خسته...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان