اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

**آرامش **عزیزم تولدت مبارک
زمان کنونی: 03-27-2023، 11:06 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: !Z!E!I!N!A!B!
آخرین ارسال: ❤maryam❤
پاسخ 30
بازدید 4703

امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تولدت آرامش عزیزم مبارک

**آرامش **عزیزم تولدت مبارک
نویسنده :!Z!E!I!N!A!B!   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبهترینم 14 آبان سالروز زمینی شدنت مبارک مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیدوارم توی زندگیت همیشه بهترین ها برات اتفاق بیفته
همیشه قلبت از ته ته ته شاد باشه و لبت خندون باشه نازنینم
یکی از قشنگ ترین اتفاقای زندگیم آشنا شدن با تو بود
هزاران بار دوستت دارم مهربونم
خیلی ساده گفتم
زیبایی به سادگیه
بهترین ها بی شک برای تو میشه چون لایق بهترینایی
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدممنون برای بودنتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
برای کوچه های پیچ در پیج گیسوانت باید شاملو را خبر کنم
خیام دو خط شعر بگوید و
بنان تصنیف کند 
.
.
.
"قصه ی گیسوانت سر دراز دارد"

نویسنده :m75m75   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

تولدتان مبارک
یک سال پیر تر شدید به سلامتی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دارم مغزم را از دست میدم. مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :─═हई╬ வ!ЯЗஐஇ ╬ईह═─   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدتولدت مبارکمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :faezeh.r   آفلاین
ارامش جان به عنوان یکی از همکارای خوبم تولدتو تبریک میگم دختری
برات آرزوی سلامتی و شادی و تندرستی دارم امیدوارم به آرزو های خوبت برسی
[url=http://s3.picofile.com/file/8197862134/tumblr_nqwqegK3an1ut8ku9o2_500.gif][/url]

نویسنده :آرامش   آفلاین
(11-03-2016, 05:14 AM)!Z!E!I!N!A!B! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبهترینم 14 آبان سالروز زمینی شدنت مبارک مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیدوارم توی زندگیت همیشه بهترین ها برات اتفاق بیفته
همیشه قلبت از ته ته ته شاد باشه و لبت خندون باشه نازنینم
یکی از قشنگ ترین اتفاقای زندگیم آشنا شدن با تو بود
هزاران بار دوستت دارم مهربونم
خیلی ساده گفتم
زیبایی به سادگیه
بهترین ها بی شک برای تو میشه چون لایق بهترینایی
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدممنون برای بودنتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سلام خانمم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ممنون که یادم بودی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ممنون بخاطر این کار زیبات ...
ممنون بخاطر دعاهای قشنگت عزیزم :)
مطمئن باش هرچقدر منو دوست داری من 1000 تا بیشتر دوست دارم ...
بینهایت تشکر دختر نازنینم
همیشه به یادتم ...همیشه دخترمی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیدوارم همیشه هرجا هستی موفق باشی و سربلند
عزیزمی خانمم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(11-03-2016, 09:53 AM)!!Maryam!! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تولدت جیگر طلای زعفرونیه خودمه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ان شاء الله تا ساله دیگه سلام امام رضا را به امام حسین برسونیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

سلام خانمی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خیلی زیاد متشکرم عزیزم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بخاطر دعای باارزشت صدها تشکر مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
جیگر طلا ...بخاطر همین تکه کلامت با هرشماره ای پیامک بزنی می شناسمت مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
عزیزمی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

سلام دوستان خوبم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
زهرای عزیزم ، سیمین نازنینم، ستاره (STAR) خوبم، شکوفه دوست داشتنی من و فرشته (angel triniti) مهربون من مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ممنونم بخاطر پیامهای دوست داشتنیتون مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ستاره خانم تشکر فراوان بخاطر شعر قشنگت
آرزوهای قشنگتون بینهایت خوشحالم کرد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
موفق باشین مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(11-03-2016, 02:23 PM)Agent3-01 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تولدت مبارک خانوم گل هرچند مدتیه خیلی کم پیدایی و سری نمی زنی این طرفا

یادش بخیر پارسال خودت تاپیک نولدتو زده بودی

سلام خانمم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ممنونم بایت تبریک
خانمی دوست دارم بیام ولی وقتم محدود شده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ولی بازم هروقت بتونم سر می زنم دیگه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اوا ...راست میگیا ... پارسال و سالهای قبلش خودم علاوه برتاپیک اینجا به تمام دوستام خودم پیامک دادم و تولدمو تبریک گفتم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد چه دوران خوشی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ممنون بخاطر دعای فوق العادت مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(11-03-2016, 09:58 PM)آرامش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان خوبم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
زهرای عزیزم ، سیمین نازنینم، ستاره (STAR) خوبم، شکوفه دوست داشتنی من و فرشته (angel triniti) مهربون من مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ممنونم بخاطر پیامهای دوست داشتنیتون مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ستاره خانم تشکر فراوان بخاطر شعر قشنگت
آرزوهای قشنگتون بینهایت خوشحالم کرد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
موفق باشین مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دارم مغزم را از دست میدم. مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

سلام دوستای نازنینم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ممنون بخاطر تبریکات قشنگ و باسلیقه تون مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
فاطمه قشنگم،سپیده نازنینم(مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد) (همشهری خوبم که شدیداً دلم میخواد ببینمت مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد) ، مهدی باوفا ، علیرضای مهربونم و فائزه خانم دوست داشتنی خودم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بسیار بسیار تشکر که یادم کردین مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ممنون بخاطر شوخی بجا و آموزندت مهدی خوبم
و ممنون بخاطر آرزوهای قشنگتون
موفق باشین و سلامت مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

قربون ابجی