مواد لازم: سبزي آش (تره ـ جعفري ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنيز) 500 گرمنخود و لوبيا و عدس (مجموعاً به تساوي) 450 گرمبرنج نصف پيمانه (100 گرم)گوشت بدون استخوان 500 گرمپياز سرخ كرده 5 قاشق سوپخوري .نمك و فلفل به مقدار كافي زرد چوبه نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه: حبوبات را با گوشت و پياز سرخ كرده و زردچوبه مي گذاريم خوب بپزد. سپس گوشت را پس از پخت بيرون آورده كاملاً مي كوبيم تا له شود، مجدداً آن را به مايع اضافه مي كنيم. برنج را مي شوئيم و به آش اضافه كرده تا كاملاً بپزد، سبزيجات را خرد كرده داخل آش مي ريزيم و مرتب بهم مي زنيم تا آش كاملاً جا بيفتد، حرارت آش بايد ملايم باشد تا ته نگيرد.
طرز تهيه: حبوبات را با گوشت و پياز سرخ كرده و زردچوبه مي گذاريم خوب بپزد. سپس گوشت را پس از پخت بيرون آورده كاملاً مي كوبيم تا له شود، مجدداً آن را به مايع اضافه مي كنيم. برنج را مي شوئيم و به آش اضافه كرده تا كاملاً بپزد، سبزيجات را خرد كرده داخل آش مي ريزيم و مرتب بهم مي زنيم تا آش كاملاً جا بيفتد، حرارت آش بايد ملايم باشد تا ته نگيرد.