10-28-2014, 10:23 AM
سه شنبه 6 آبان 1393 - 09مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد18 | کد مطلب: 276166 چاپ
استفاده از جوش شیرین در پخت نان ممنوع است
سلامت > عمومی - معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، با تاکید دوباره بر ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در پخت نان گفت:مشکل اصلی در پخت نان، استفاده از جوش شیرین است.
دکتر رسول دیناروند اظهارداشت: آن چیزی که در پخت نان مشکلزاست، استفاده از جوش شیرین است که وزارت بهداشت آن را برای فرآوری خمیر ممنوع کرده است. به نفع کیفیت نان است که نانوايیها برای فرآوری خمیر، از خمیر مایع استفاده کنند و اجازه بدهند خمیر آماده شود. این کار باعث می شود که کیفیت نان بالا برود.
وي با تاكيد بر اينكه با استفاده از خمير مايع نیازی به استفاده از جوش شیرین نيست، افزود: متاسفانه بعضی ازنانوایی ها به سبب تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می کنند.
استفاده از جوششيرين نه تنها از عطر و طعم نان ميكاهد، بلكه باعث بروز كمخوني، پوكي استخوان، بيماريهاي قلبي عروقي، بيماري هاي رودهاي و اختلال در سيستم گوارش ميشود.
استفاده از جوش شیرین در پخت نان ممنوع است
سلامت > عمومی - معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، با تاکید دوباره بر ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در پخت نان گفت:مشکل اصلی در پخت نان، استفاده از جوش شیرین است.
دکتر رسول دیناروند اظهارداشت: آن چیزی که در پخت نان مشکلزاست، استفاده از جوش شیرین است که وزارت بهداشت آن را برای فرآوری خمیر ممنوع کرده است. به نفع کیفیت نان است که نانوايیها برای فرآوری خمیر، از خمیر مایع استفاده کنند و اجازه بدهند خمیر آماده شود. این کار باعث می شود که کیفیت نان بالا برود.
وي با تاكيد بر اينكه با استفاده از خمير مايع نیازی به استفاده از جوش شیرین نيست، افزود: متاسفانه بعضی ازنانوایی ها به سبب تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده می کنند.
استفاده از جوششيرين نه تنها از عطر و طعم نان ميكاهد، بلكه باعث بروز كمخوني، پوكي استخوان، بيماريهاي قلبي عروقي، بيماري هاي رودهاي و اختلال در سيستم گوارش ميشود.