10-21-2014, 12:00 AM
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
[b]مواد لازم[/b]
3. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
[b]مواد لازم[/b]
• برنج: 2 پیمانه
• انار دانه شده : یک و نیم پیمانه
• خلال پسته : یک سوم پیمانه
• گشنیز تازه خرد شده : یک پیمانه
• پودر تخم گشنیز :یک قاشق مرباخوری
• کشمش پلویی :نصف پیمانه
• زعفران : به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
1. برنج را با آب و نمک خیس و سپس به روش معمول آبکش کنید.
2. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کنید و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.