اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

انتقاد و پیشنهاد و مشکلات کاربران سایت
زمان کنونی: 05-29-2023، 05:40 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ALI
آخرین ارسال: Arsin
پاسخ 86
بازدید 15794

امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
انتقاد و سایت کاربران مشکلات پیشنهاد

انتقاد و پیشنهاد و مشکلات کاربران سایت
Thumbs Up 
سلام دوستان انتقادات و پیشنهاد و مشکلاتتون رو میتونید در این تاپیک بگید
نویسنده :ALI   آفلاین
اطلاعیه تالار نقد و بررسی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده :تارادیس   آفلاین
سلام من عرض اختیاری برای امضارونمیدونم چی بایدبنویسم توش میشه کمکم کنیدلطفا؟ممنون میشم.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :MღღM   آفلاین
همچین تایپیک هایی رو اصولا مدیرا می زنن نه کاربرها ک حداقل مطمئنیم کسی ک استارتر هستش رسیدگی می کنه در کل من یه انتقاد دارم
این اهنگ هایی ک تو پروفایل کاربر ها می زارن کاری کنین آنلاین پخش نشه 
منی ک از نت حجمی استفاده می کنم هیچی ازم باقی نمی مونه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدلطفا پیگیری کنین ممنون.

نویسنده :ADMIN   آفلاین
(09-23-2014, 08:17 PM)TikTaak نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همچین تایپیک هایی رو اصولا مدیرا می زنن نه کاربرها ک حداقل مطمئنیم کسی ک استارتر هستش رسیدگی می کنه در کل من یه انتقاد دارم
این اهنگ هایی ک تو پروفایل کاربر ها می زارن کاری کنین آنلاین پخش نشه 
منی ک از نت حجمی استفاده می کنم هیچی ازم باقی نمی مونه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدلطفا پیگیری کنین ممنون.

سلام غیر فعال شد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده :ADMIN   آفلاین
(09-23-2014, 07:36 PM)تارادیس نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام من عرض اختیاری برای امضارونمیدونم چی بایدبنویسم توش میشه کمکم کنیدلطفا؟ممنون میشم.
سلام نیازی نیست چیزی بنویسید
فقط لینک را وارد کنید.

نویسنده :KamiLook   آفلاین
سلام
هنوز پخش آنلاین موسیقی به صورت اتوماتیک فعاله ها
نوشتی غیر فعال شد داداشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :ŞɦŁ ΛŔĩø   غایب
(09-24-2014, 01:42 AM)KamiLook نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
هنوز پخش آنلاین موسیقی به صورت اتوماتیک فعاله ها
نوشتی غیر فعال شد داداشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
باسلام
درست شده و بصورت خودکار پخش نمیشود

نقل قول:هنوز پخش آنلاین موسیقی به صورت اتوماتیک فعاله ها
برای قالب  لوتوس غیرفعال شده بود هم اکنون برای قالب mybb هم غیرفعال شدهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دل دنیا رو خون کردی که این جوری تو رفتی

تموم دل خوشی هام و تو با رفتن گرفتی

مثل حس یه عشق تازه بودی

مثل افسانه بی اندازه بودی

هیچ کی برای من شبیه تو نبوده

دنیا چه بی رحمی آخه تنهایی زوده

مثل حس یه عشق تازه بودی

که این جوری تو رفتی

مثل حس یه عشق تازه بودی

[mp3]http://www.up.tooptarinha.com/uploads/Morteza%20Pashaei-To%20Rafti.mp3[/mp3]

نویسنده :MღღM   آفلاین
یه انتقاد دیگه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
لیست سیاه دقیقا برا چیه؟
من شخصی تو لیست سیاهم دارم ولی هیچ فرقی نکرده حداقل ی امکاناتی براش قرار بدین
مثلا اون شخص ک تو لیست سیاه منه نتونه وارد پروفم بشه دسترسی پی ام شخصی ها بسته بشه و...
ی پیشنهادم دارم البته ی جا دیگه دیدم خوب جواب داد البته ایشالله ک اینجا خاک بخوره بره تو قبرستون تایپیک ها مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ی تایپیک برای بن شده ها بزنین مثلا منو بن کردین دلیلش تو اون تایپیک بزنین از یه لحاظ کار خودتون راحتر می شه فرضا من بن شدم هم دوستام متوجه می شن ب چ دلیلی بن شدم هم هی نمی یان ب مدیرا نمی گن فلانی چرا بن شد حالا اونا هم باید بیان برا تک تکشون توضیح بدن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :ℴüℭℏƴ ❡℩ℛℒ₮   آفلاین
منم همین نظرو دارم