آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



انواع بستنی
زمان کنونی: 12-06-2023، 01:59 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SOG.AND
آخرین ارسال: SOG.AND
پاسخ 9
بازدید 2116

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
بستنی انواع

انواع بستنی
#1
بستنی شکلاتی


مواد لازم:
شیر:500 گرم
پودر قند:250 گرم
تخم مرغ:5 عدد
پودر کاکائو:75 گرم

ابتدا کاکائو را در کمی آب گرم حل کرده سپس تخم مرغ ها را بشکنید و سفیده ها را از زرده ها جدا کنید وشیر را بجوشانید.

وقتی شیرولرم شد زرده تخم مرغ ها و کاکائوی حل شده و پودر قند را به شیر بیفزائید و خوب هم بزنید.

مخلوط را بگذارید تا قدری خنک شود سپس در قالب های بستنی بریزید و در یخچال بگذارید.
نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#2
بستنی ساده 

شیر:500 گرم
خاک قند یا شکر ساییده:250 گرم
زرده تخم مرغ:12 عدد

زرده تخم مرغ ها را به شیر جوشیده وگرم اضافه کنید و خوب هم بزنید،
طوری که مایه کرم رنگ شود. سپس شکر ساییده شده یا خاک قند را بتدریج به ان اضافه کنید و اهسته هم بزنید،
تا شکر کاملا در مایه حل شود.بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود و سپس در قالب های مخصوص بستنی بریزید و در یخچال بگذارید.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#3
بستنی ایتالیایی 

مواد لازم:

خامه:120 گرم
پودر نارگیل:50 گرم
پنیر خامه ای(خیلی چرب):125 گرم
پودر شکر:50 گرم
وانیل
عرق بهار نارنج:4 قاشق غذا خوری
شربت به لیمو: 4 قاشق غذا خوری
بیسکویت:12 عدد
زرد آلو:8 عدد
بستنی لیمویی:8 عدد تکه گلوله ای شکل
پودر کاکائو:1 قاشق چای خوری


خامه را در ظرفی حرارت دهید،سپس پودر شکر و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و بگذارید سرد شود.
پنیر و وانیل را با هم بزنید و با عرق بهار نارنج و شربت به لیمو مخلوط کنید و آن را روی بیسکویت ها بمالید.
زرد آلوها را نصف کنید و هسته آنها را در اورید.خامه نارگیلی،بیسکویت،زرد آلو و گلوله های بستنی را در یک لیوان بریزید.
می توانید روی گلوله های بستنی پودر کاکائو بپاشید. در صورت تمایل، می توانید این بستنی را با لیمو ترش و برگ نعناع تزیین کرد.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#4
بستنی گردویی

مواد لازم:

شکلات خرد شده=115 گرم
شیر=150 میلی لیتر
خامه=300 میلی لیتر
کشمش=50 گرم
بسکویت خرد شده=30 گرم
گردوی خرد شده=30 گرم

طرز تهيه:


شكلات را با شير در ظرف كوچكي بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم گرم شود و شكلات در شير ذوب شود. اين مخلوط را كنار بگذاريد تا سرد شود.

خامه را در ظرف ديگري بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. مراقب باشيد خامه را بيش از اندازه هم نزنيد تا به كره تبديل نشود. سپس مخلوط شكلات و شير را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.

مايه بستني را در يك ظرف يا قالب مناسبي كه بتوانيد در فريزر قرار دهيد بريزيد و آن را داخل فريزر بگذاريد تا زماني كه كريستال هاي يخ در لبه هاي ظرف ديده شوند. بستني را از فريزر خارج كنيد و خوب هم بزنيد.
سپس بيسكوييت، كشمش و گردو را در آن بريزيد و مخلوط كنيد تا در تمام بستني پراكنده شوند. بستني را دوباره در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد. حال بستني آماده ي سرو است.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#5
بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی

مواد لازم:

هلو یا زرد آلو یا گلابی=5/1 کیلو
شکر=150 گرم
آب=نیم لیتر(2 لیوان)
آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
خامه=150 گرم
پودر قند=3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:


هسته هلو یا زردآلو را می گیریم.پوست هلو را گرفته در صورت استفاده از گلابی،آن را پوست کرده،به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له می نمائیم.
آب را با شکر مخلوط نموده،می جوشانیم تا شکر حل شود. پس از آنکه محلول آب و شکر سرد شد،پوره میوه را با آن مخلوط کرده،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی قرار می دهیم.
دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند.

بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را نیز با پودر قند مخلوط کرده،هم می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین می نماییم.

برای تهیه بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد. در این صورت شکر لازم نیست.همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه شود و آب کمپوت مصرف می شود.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#6
بستنی قهوه

مواد لازم:

قهوه=2 قاشق سوپخوری
شکر=200 گرم(1 لیوان)
زرده تخم مرغ=8 عدد
خامه=500 گرم
شیر=2/1 لیوان
بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده=50 گرم

طرز تهیه:


قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.

ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم.
با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزیر یا جایخی یخچال قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند.
بهتر است قبلا این بستنی را آماده کنیم. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرف قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم.
کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.
در صورتی که کاغذ روغنی در اختیار نداشته باشیم،می توانیم یک لحظه قالب را در آب نیم گرم گذاشته،بعد در ظرف برگردانیم.
بادام بوداده در در سطح و اطراف بستنی می پاشیم.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#7
بستنی با طعم توت فرنگی

مواد لازم:

توت فرنگی له شده=1 لیوان پر
خاکه قند=50 گرم
شیر=یک ونیم لیوان معمولی
وانیل=نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ =3 عدد

طرز تهیه:

شیر را کمی بجوشانید بعد شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده وهم می زنیم بعد از صافی رد کرده روی آتش ملایم بگذارید سفت که شد به طوریکه به قاشق بچسبد مایه حاضر است بعد در ظرف مناسب بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید
کمی سفت شد با هم زن دستی هم بزنید و توت فرنگی را به آن اضافه کنید
بستنی آماده است برای نگهداری بستنی در فریزر باید بستنی را در ظرف آلو منییومی با لیوانهای بستنی بریزید
سر ظرف را باید یک سانتی متر خالی گذاشت و در ظرف را محکم باید بست و موقع مصرف10 دقیقه قبل از مصرف ازفریزر خارج کرده تا آماده سرو شود.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#8
بستنی وانیل با خامه

مواد لازم:

شیر=1 لیتر(4 لیوان معمولی)
زرده تخم مرغ=8 عدد
وانیل=1 قاشق چایخوری
خامه=200 گرم(1 لیوان معمولی)
شکر=200 گرم
شربت آلبالو و کارامل=به مقدار کم برای تزئین

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده،هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.
شیر را می جوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم می زنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.
کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را می گذاریم سرد شود.
خامه را با آن مخلوط می کنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار می دهیم.در مدت 4 تا 5 ساعت،دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند.
با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار می دهیم و کمی شربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن می ریزیم.
می توانیم 50 گرم از خامه را با 2 قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین می نماییم.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#9
بستنی یخی با طعم لیمو

● مواد لازم :

▪ ۲ فنجان آب
▪ ۱ فنجان شکر
▪ ۵/۱ فنجان آب لیمو ترش
▪ ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ

● طرز تهیه :


) آب و شکر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.

۲) آب لیمو ترش را اضافه می کنیم. سپس حدود یک ساعت در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود.

۳) بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنیم و سفیده های تخم مرغ را نیز به آن اضافه می کنیم .
دوباره به هم می زنیم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ریخته و در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد. در پایان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو می کنیم.

بستنی یکی از اشتها برانگیزترین دسرهای محبوب همه ما است .
با توجه به گرمای فصل تابستان تهیه بستنی یخی با طعم لیمو که منبع خوبی از ویتامین C است، در منزل خالی از لطف نخواهد بود.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#10
بستنی شاه‌توتی

● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

- شاه‌توت؛ ۵ پیمانه یا ۵۰۰ گرم
- پودرقند؛ ۶ قاشق سوپ‌خوری یا ۷۵ گرم
- خامه؛ یک و یک‌چهارم پیمانه
- بیسکویت؛‌ چند عدد برای تزیین
- شاه‌توت؛ مقداری برای تزیین

● روش تهیه:

۱ ) شاه‌توت‌ها را داخل سبدی بریزید و بشویید تا خاک و گرد و غبار آن از بین برود،
سپس قابلمه‌ای آماده کنید و شاه‌توت را همراه ۲ قاشق سوپ‌خوری آب و پودرقند داخل قابلمه بریزید.
در ظرف را بگذارید و مدت ۵ دقیقه روی شعله اجاق‌گاز قراردهید تا نرم شود.

۲ ) سبد فلزی یا پلاستیکی را روی کاسه‌ای قرار دهید و شاه‌توت‌های پخته را داخل سبد بریزید؛
سپس با قاشق چوبی شروع به له کردن آنها کنید تا بالاخره بافتی نرم و یکدست شبیه پوره پیدا کند. بعد آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا در هوای معمولی اتاق حرارتش کم شود و سپس به داخل یخچال منتقل کنید.

۳ ) با همزن دستی یا برقی شروع به زدن خامه کنید تا غلیظ شود؛
سپس پوره شاه‌توت را به آن اضافه کنید و پس از مخلوط کردن به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که به اصطلاح خودش را بگیرد، در فریزر قرار دهید.

۴ ) بعد از این مدت، مخلوط شاه‌توتی را از فریزر بیرون آورید و با چنگال شروع به له کردن آن کنید تا دانه‌های پودرقند خرد شود؛
این کار را در دستگاه غذاساز نیز می‌توانید انجام‌دهید.
سپس دوباره مخلوط را به فریزر برگردانید و این‌بار بعد از ۴ ساعت یا بیشتر سرو کنید. البته در این فاصله نیز پس از گذشت ۲ ساعت، یک‌بار دیگر مواد را بیرون آوریدو مانند بار قبل با چنگال یا دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنید.

۵ ) در پایان مقداری از بستنی شاه‌توتی را با قاشق مخصوص به صورت گلوله درآورید و پس از ریختن در ظرف موردنظر، همراه با بیسکویت و شاه‌توت تازه سرو کنید.



موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بستنی یخی با طعم لیمو Cяαzу вσу 0 1,409 11-14-2014, 12:17 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  بستنی میوه ای با خامه Cяαzу вσу 0 1,181 11-14-2014, 12:16 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  بستنی فوری و ساده Cяαzу вσу 0 1,181 11-14-2014, 12:14 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  شیر بستنی Cяαzу вσу 0 1,021 11-14-2014, 12:09 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  انواع نوشیدنی royajoooon 23 4,054 11-04-2014, 05:13 PM
آخرین ارسال: royajoooon
  طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست Autumn Lady 0 1,200 08-14-2014, 10:24 AM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  انواع مربا SOG.AND 12 2,802 07-19-2014, 03:33 PM
آخرین ارسال: SOG.AND
  طرز تهیه بستنی مخصوص !MARIA! 0 1,077 07-18-2014, 06:38 PM
آخرین ارسال: !MARIA!
  طرز تهیه بستنی زمستانی !MARIA! 0 1,150 07-18-2014, 06:37 PM
آخرین ارسال: !MARIA!
  طرز تهیه بستنی زعفرانی !MARIA! 0 1,058 07-18-2014, 06:37 PM
آخرین ارسال: !MARIA!

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان