آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



انواع مربا
زمان کنونی: 12-06-2023، 01:49 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SOG.AND
آخرین ارسال: SOG.AND
پاسخ 12
بازدید 2802

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
انواع مربا

انواع مربا
#1
مربای به


مواد لازم:
به=3 کیلو
شکر=2 تا 5/2 کیلو
آبلیمو=نصف استکان
دانه هل=یک قاشق سوپخوری(دانه های هل را نکوبیده استفاده می کنیم)


طرز تهیه:
به را چهار قاچ می کنیم و تخم وقسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم(به را با پوست نیز مربا می کنند)،بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می ریزیم(ظرف طبخ مربای به اگر مس سفید کرده باشد خوشرنگتر می شود)،بعد مقداری آب در حدود 6 لیوان بطوریکه کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود بعد شکر را داخل به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آبلیمو را می ریزیم.مربا چند جوش که زد از روی آتش برمی داریم.باید توجه داشت که در ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود در آنر بر می داریم و حرارت را کمی تند می کنیم
برای خوشرنگ در آمدن مربای آن را در ظرف مسی بپزید

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#2
مربای توت فرنگی



مواد لازم :
- توت فرنگي ريز و سفت و رسيده يك كيلوگرم
- شكر يك كيلوگرم
- وانيل يك قاشق چاي‌خوري (در صورت تمايل)

طرز تهيه :

رايج‌ترين روش براي درست كردن مرباي توت فرنگي به شرح زير است:

پس از آنكه دم توت‌فرنگي‌ها را جدا كرديد و آنها را خوب شستيد، توت‌فرنگي‌ها را داخل قابلمه‌اي كه بهتر است لعابي باشد بريزيد، لابه‌لاي آنها شكر بپاشيد و حدود 8 الي 9 ساعت بگذاريد تا توت‌فرنگي‌ها به اصطلاح آب بيندازند. سپس قابلمه را روي شعله زياد اجاق گاز قرار دهيد. هنگام جوشيدن، كفي روي سطح مربا ايجاد مي‌شود كه بهتر است آن را يكي دوبار بگيريد. در صورتي كه مايل هستيد طعم وانيل نيز در مرباي شما باشد حالا هنگام اضافه كردن وانيل است. وقتي كه شربت مربا قوام آمد، قابلمه را از روي اجاق گاز برداريد. براي آماده شدن مرباي توت‌فرنگي، به حدود نيم‌ساعت زمان نياز است؛ هر چه اين مدت طولاني‌تر شود، مربا تيره‌رنگ‌تر مي‌شود.


شربت توت فرنگي:


در صورتي كه مي‌خواهيد از شربت مربا نيز به صورت جداگانه استفاده كنيد، پيش از پخت كامل توت فرنگي‌ها، مقدار زيادي از آب آن را به داخل ظرف ديگري منتقل كنيد و سپس با اضافه كردن مقدار نيم كيلوگرم شكر به توت‌فرنگي‌هاي داخل قابلمه، حرارت دادن را براي چند دقيقه ديگر ادامه دهيد تا شربتي كه بعد از اضافه كردن شكر حاصل شده نيز قوام بيايد.
نكته: در چنين شرايطي مدت زمان نيم‌ساعته براي پخت كامل توت فرنگي بايد كم شود زيرا در غير اين صورت توت فرنگي‌ها در مرحله دوم حرارت ديدن، له مي‌شوند يا تغيير رنگ مي‌دهند.

نوعي ديگر

برخي خانم‌ها مرباي توت فرنگي را به روش ديگري طبخ مي‌كنند. در اين روش پس از شست‌وشوي توت فرنگي‌ها، مقداري شكر را در يك ليوان آب بريزيد و روي شعله اجاق بگذاريد تا بجوشد. در مدت زمان جوشيدن آب و شكر، كف روي آب را بگيريد. پس از آنكه شربت غليظ شد، پيش از قوام آمدن، توت فرنگي‌ها را به آرامي داخل شربت بريزيد و بگذاريد روي شعله اجاق گاز چند دقيقه بجوشند تا پخته شوند. به همين راحتي مرباي شما آماده مي‌شود.

مارمالاد توت فرنگي


مواد لازم
- توت فرنگي يك كيلوگرم
- شكر نيم كيلوگرم
- ژلاتين 3 ورق

طرز تهيه

ابتدا توت فرنگي‌ها را شسته و دم و برگ‌هاي آنها را جدا كنيد؛ سپس با استفاده از رنده همه آنها را در كاسه‌اي رنده كنيد. شكر را روي توت فرنگي رنده شده بريزيد و به مدت 2 الي 3 ساعت صبر كنيد.مخلوط توت فرنگي و شكر را همراه آب آن به داخل قابلمه‌اي منتقل كنيد و روي شعله زياد اجاق گاز قرار دهيد تا آب آن به جوش آيد. سپس حرارت را كم كنيد و بگذاريد تا مايه، پخته و غليظ شود. ورق‌هاي ژلاتين را در كمي آب جوش حل كرده و به مايه اضافه كرده و با هم مخلوط كنيد. بعد از چند جوش، مايه را از روي حرارت برداريد.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#3
اینو هم دوس دارممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد


مربای بهار نارنج


مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد


مواد لازم

شکوفه نارنج : 2 کیلو

شکر : 2 کیلو

آب : یک لیتر

هل کوبیده و وانیل : به مقدار لازم


طرز تهیه :

ابتدا آب را روی بهار نارنج ریخته روی حرارت می جوشانیم و بعد از روی حرارت برداشته آبکش می کنیم و برای اینکه تلخی آن از بین برود یک روز در آب خوابانده چند بار آب آنرا عوض می کینم . سپس شکر را در ظرف جداگانه با آب مخلوط کرده و شربت غلیظی تهیه نموده از صافی رد می کنیم آنگاه شربت آماده شده را روی حرارت می گذاریم و بهار نارنج را که تلخی آن گرفته شده داخل شربت می ریزیم و می جوشانیم ، وانیل و هل کوبیده شده را به شربت اضافه می کینم تا مربا طعم مطلوبی داشته باشد پس از اینکه مربا آماده و شربت آن بحد کافی غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم .

می توانیم هم از مربا و هم از شربت جداگانه استفاده نمایم .

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#4
مرباي هلـــــو
سعي كنيد براي تهيه اين مربا، از قابلمه نچسب استفاده كنيد تا نياز به، هم زدن زياد نداشته باشد.

مواد لازم براي يك پيمانه مربا:

هلو: يك كيلوگرم

شكر: ‌150 گرم

شكر وانيلي ( موجود در قنادي‌ها): 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

• هلوها را پوست كنيد و هسته‌هاي آن‌ها را جدا كنيد.

• سپس آن‌ها را درشت خرد كنيد و درون يك قابلمه نچسب بريزيد.( تكه‌هاي هلو به هنگام حرارت ديدن، آب آن‌ها جاري شده و شل مي‌شوند و شكل خود را از دست مي‌دهند پس بهتر است آن‌ها را خيلي ريز نكنيد).

• شكر و شكر وانيلي را به ظرف اضافه كنيد و روي حرارت متوسط به مدت 40 دقيقه آن‌ها را حرارت دهيد.

•پيشنهاد مي‌كنيم، مرباي هلو را اگر گرم است با بستني وانيلي و اگر سرد است با نان تست و كره براي صبحانه ميل كنيد.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#5
مرباي سيب
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر

شكر: يك كيلو و نيم

سفيده تخم‌مرغ: 5/1 عدد

آب: 5/3 ليوان

سركه: چهار ليوان

خلال پسته و بادام: در صورت تمايل

سيب: 750 گرم

آبليمو: نصف استكان

طرز تهيه:

ابتدا شكر را در ظرف لعابي بريزيد و سفيده‌هاي تخم‌مرغ را در آب بريزيد و با 5/3 ليوان آب، روي شعله بگذاريد تا جوش بيايد. زماني كه شكر جوش آمد، سفيده‌ها را برداريد و دور بريزيد. سپس شكر آب شده را در صافي ريخته و صاف كنيد… سيب پوست كنده را در آبي كه سركه در آن ريخته‌ايد، بريزيد تا رنگ آن تيره نشود سپس سيب را با هر شكلي دوست داريد، مي‌توانيد به قطعات ريز شده درآوريد و سيب و شكر را با هم روي شعله بگذاريد تا بجوشد. زماني كه شكر هنوز قوام پيدا نكرده، نصف استكان آبليموي ترش خالص در آن بريزيد. اگر بخواهيد رنگ مرباي سيب شما سفيد باشد، در ظرف را در زمان جوشيدن نگذاريد، اما اگر خواستيد رنگ آن طلايي شود، در آن را بگذاريد. از آنجا كه سيب، عطر مخصوصي دارد، ديگر احتياج به وانيل ندارد. در صورت تمايل مي‌توانيد نصف استكان گلاب هم به مرباي‌تان اضافه كنيد.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#6
مرباي زردآلو

مواد لازم براي مقدار دو و نيم پيمانه:

زردالو دو نيم شده: حدود 3 پيمانه، هسته آن‌ها جدا شود.

شكر: يك پيمانه

آب ليمو: 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

• ابتدا كاسه‌اي را روي كاسه بزرگتري كه حاوي آب يخ است قرار داده و كنار بگذاريد.

• در ظرفي زردالوها، ميوه و شكر را روي حرارت زياد جوش آوريد، سپس حرارت را روي متوسط قرار داده و مرتب مربا را هم بزنيد و كف‌هاي ايجاد شده روي ظرف را جدا كرده،‌ دور بريزيد.

• وقتي مربا كمي غليظ شد ( حدود 5 دقيقه پس از جوشاندن) آن را از روي حرارت برداشته و به اندازه نصف قاشق مرباخوري از آن را درون كاسه‌اي كه روي ظرف آب يخ قرار داده‌ايد بريزيد و30 ثانيه صبر كنيد سپس كاسه را كمي مايل كنيد و اگر مربا خيلي راحت روان شد دوباره ظرف مربا را روي حرارت قرار دهيد و به مدت يك تا دو دقيقه ديگر آن را حرارت دهيد ولي اگر در مرحله تست، مربا كمي سخت حركت كرد، مربا آماده است و مي‌توانيد آن را از روي حرارت برداريد.

• مقدار مرباي مورد نياز را برداشته و دماي آن را به دماي اتاق برسانيد، سپس بقيه آن را درون ظرف مخصوص مربا كه از قبل با آب جوش استريليزه شده، بريزيد و درب آن را محكم ببنديد و درون يخچال قرار دهيد.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#7
مربای هویج



مواد لازم :

هویج ۱ کیلو
شکر ۱کیلو
گلاب نصف استکان
آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
خلال بادام و پسته ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

هویج را پوست کنده و بصورت خلال نازک رنده می کنیم و در ظرف ریخته شکر را هم به آن اضافه می کنیم و با ۴ لیوان آب می گذاریم روی آتش تا مربا جوش بیاید. (گاهی کف مربا را می گیریم) بعد از چند جوش خلال بادام و پسته را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم شربت مربا قوام بیاد و در انتها گلاب و آب لیمو را اضافه کرده بعد از چند جوش مربا آماده است

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#8
مربای انار


مواد لازم:

آب انار / سه پيمانه و نيم

دانه انار / يك پيمانه ( از يك انار بزرگ )

شكر / سه پيمانه

آب ليمو / به مقدار لازم

1- ابتدا براي تست نهايي مربا، يك بشقاب را در جاي خنكي قرار دهيد.

2- يك انار را دانه كنيد و آب بقيه را بگيريد. در اين قسمت براي اينكه آب انار تلخ نشود مي‌توانيد از روش زير استفاده كنيد:

در سينك، كاسه بزرگي بگذاريد، انار را به دو نيم كرده، بخش بريده شده را رو به كف كاسه بگيريد و درحاليكه با يك دست نيمي از انار را گرفته‌ و فشار مي‌دهيد، با انگشتان دست ديگر دانه‌هاي انار را به سمت داخل تا آن‌جا كه مي‌توانيد فشار دهيد و آب آن را درآوريد.

3- در ظرف بزرگي آب انار و شكر را با هم تركيب كرده، روي حرارت متوسط قرار دهيد، و به مدت 30 دقيقه آن‌ها را بجوشانيد.

4- دانه‌هاي انار و آب ليمو را به ظرف اضافه كنيد و 30 دقيقه ديگر آن‌ها را بپزيد.

5- براي اينكه مقدار غلظت مربا را بفهميد، با استفاده از يك قاشق، يك قطره از مربا را روي ظرف سرد شده بچكانيد و ظرف را سرازير كنيد اگر به سختي روان شد مرباي شما آماده است .

6- مربا را در ظرف استريل شده بريزيد درب آن را ببنديد و آن را در جاي تاريك و خنك قرار دهيد.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#9
مربای لیمو ترش


مواد لازم:
لیمو ترش 1 کیلو

شکر 2 کیلو



طرز تهیه:
لیموهای درشت بی لک را 24 ساعت در آب بخیسانید. در طی این مدت چند بار آبش را عوض کنید. سپس در یک دیگ، آب را به جوش آورده و لیمو ترش‌ها را در آن بریزید و فوری بردارید. اگر لیموها زیاد در آبجوش بمانند، تلخ می‌شوند. به این ترتیب سه بار لیموها را در آبجوش ریخته و فورا از داخل آب بیرون بیاورید. سپس با نوک چوب کبریت لیموها را سوراخ کرده ، آنها را یکی یکی در شربت غلیظی که قبلاً آماده کرده اید (شربت مربا) و روی آتش گذاشته اید، بریزید. همین که تمام لیموهای فوق الذکر را ریختید، آن را از روی آتش بردارید. دو روز بعد دوباره، مربای لیموی فوق الذکر را بار نموده و کمی دیگر بجوشانید تا غلیظ تر شود.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#10
مربای كیوی


مواد لازم:


3 كیلو كیوی تقریباً رسیده و سفت

5/2 تا 3 كیلو شكر

3 لیوان آب

یك سوم قاشق چایخوری وانیل


طرز تهیه:
كیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازك برمی داریم و هر یك را به قطر یك سانتی متر برش می زنیم. شكر و آب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و می گذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود. سپس می گذاریم خنك شود. كیوی ها را در شربت خنك شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارد و بعد از جوش آمدن20- 25 دقیقه كافی است. شربت آن را امتحان كرده، آبلیمو را اضافه می كنیم . بعد از یكی دو جوش دیگر، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنك شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می كنیم.
یادآوری: در صورت تمایل می توانید برای خوش رنگ شدن این مربا، 2 قطره رنگ سبز مجاز خوراكی به آن اضافه كنید.



موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انواع نوشیدنی royajoooon 23 4,054 11-04-2014, 05:13 PM
آخرین ارسال: royajoooon
  انواع بستنی SOG.AND 9 2,115 07-19-2014, 03:17 PM
آخرین ارسال: SOG.AND

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان