اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

اگه ميتونستي يك كلمه رو از دنيا پاك كني اون كدوم بود ؟
زمان کنونی: 03-27-2023، 11:44 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: iNSANE
آخرین ارسال: iNSANE
پاسخ 28
بازدید 3005

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
كلمه اون اگه ؟ پاك كدوم رو بود ميتونستي كني دنيا از يك

اگه ميتونستي يك كلمه رو از دنيا پاك كني اون كدوم بود ؟
Question 
من خودم ب شخصه کلمه (ترجیح) و میپاکیدم!
نویسنده :★COOLGIRL★   آفلاین
کلمه ای کاش رو پاک می کردم

نویسنده :heyung   آفلاین
کلمه  بر نمیگرده

نویسنده :توتن   آفلاین
البته و صد البته کلمه حسادت از ذره ذره کائنات پاک می کردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده :angel triniti   آفلاین
عصبانیت مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد رو پاک میکردم .

نویسنده :m75m75   آفلاین
کلمه فقط یک عبارت برای توصیف یک عمل هست ، در هر زبانی کلمه ی متفاوتی هست و در طی زمان های مختلف این کلمه فرق می کند. پس پاک کردن کلمه به تنهایی کافی نیست. بلکه عمل را باید پاک کرد. و برای پاک کردن یک عمل باید فرهنگ را عوض کرد که هنجارهای یک جامعه را مشخص می کند. 
و اگر قرار بود همچنین فرایند طولانی مدتی اتفاق بیافتد
جنگ را انتخاب می کردم.
دارم مغزم را از دست میدم. مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Xiaoyan   آفلاین

کلمه سرطان....

نویسنده :سارا30   آفلاین
کلمه جنگ

نویسنده :اوپــا جـونـگ ڪـی   آفلاین
به نظر من اسم تاپیک اشتباهه خوب بود باشه
(اگه میتونستی یک چیز را از دنیا پاک کنی چی بود )
بهتر بود کلمه که فایده نداره
من بودم غم را پاک میکردم

اگه هر سریال یا فیلمی که لینکاش منقضی شده را خواستید در تاپیکش درخواست بدید در صورت امکان رسیدگی میشود
گروه جدید تلگرامی انجمن کره فن : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*****دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سریال در حال دیدن

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :***sky ***   غایب
من بودم حرص و طمع رو (هم خودشو هم کلمشو) پاک میکردم.منشا بیشتر کارا و ناراحتیاست..

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان