اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

بارداري بدون نزدیکی!!!!!(کلام مرتضی علی رودر دنیای مجازی برعکس جلوه ندیم)
زمان کنونی: 05-30-2023، 02:32 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ─═हई╬ வ!ЯЗஐஇ ╬ईह═─
آخرین ارسال: غمزه
پاسخ 16
بازدید 3918

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
جلوه بارداري نزدیکی مجازی علی کلام دنیای مرتضی رودر ندیم برعکس بدون

بارداري بدون نزدیکی!!!!!(کلام مرتضی علی رودر دنیای مجازی برعکس جلوه ندیم)
نویسنده :─═हई╬ வ!ЯЗஐஇ ╬ईह═─   آفلاین
بارداري بدون نزدیکی!!!!!
???????
در یکی از معروفترین دانشگاه های جانور شناسی در هند تحقیقی صورت گرفت مبنی بر نحوه جفت گیری و تولید مثل طاووس . یک جفت طاووس را در قفس بزرگی قرار دادن و یک نگهبان نیز گذاشتند تا لحظه جفت گیری را ثبت کند . روزها گذشت و یک روز طاووس ماده تخم گذاشته بود . همگان در تعجب بودند . نگهبانان که به صورت شیفت بوده اند گفتند محاله : چون ما جفت گیری مشاهده نکردیم . مسئولین و دانشجویان تصمیم گرفتن که با دوربینهای پیشرفته این دو طاووس را کنترل کنند . شصت و یک روز گذشت ... هیچ جفت گیری مشاهده نشد ... ولی باز هم طاووس ماده تخم گذاشت . همه با تعجب به دنبال جواب این معما. طاووس هر شصت و یک روز میتواند یک تا سه تخم بگذارد .خبر پیچید ... تیم تحقیقاتی جانور شناسان از سراسر دنیا رفتند هند . همه اذعان داشتند که تا حالا جفتگیری طاووس را ندیده اند . تحقیقات پیچیده تر شد ولی بی فایده بود . بعد از یک سال جوانی از دانشجویان که اهل بلژیک بوده به تیم تحقیق میگوید . جواب معما در نهج البلاغه علی ابن ابی طالب نوشته شده . من اون کتاب را مطالعه کردم و این مطلب را اونجا دیدم در خطبه ای به نام طاووس . تحقیقات شروع شد و نهج البلاغه را اوردند . خطبه طاووس چنین نوشته شده :
شگفتا از خلقت طاووس که با اراده خدا باردار میگردد بدین گونه که طاووس ماده پرهای خود را باز میکند و طاووس نر از عظمت الهی اشک از چشمانش جاری شده . طاووس ماده نزدیک نر میگردد و یک قطره از اشک او میخورد و باردار میگردد و پس از شصت و یک روز تخم گذاری میکند . تیم تحقیقات فیلمهارو لحظه به لحظه چک میکنند و این واقعیت را میپذیرند . .....

یا علی
خطبه 164به نام طاوس

کلام مولاروبخونید بعدمیفهمید این مطالب ارسالی کذب محض در دنیای مجازیه!

نویسنده :raha_R   آفلاین
مطلب طاووس واقعا جالب بود تحت تاثیر قرار گرفتممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Parisa_h   آفلاین
عالی بود .. اگرچه اون قضیه باروری طاووس با اشک چشم دور از عقل و غیر قابل باوره
ولی بیشتر دونستن و خوندن سخنان علی (ع) برای شفاف سازی این موضوع خارج از لطف نیست
ممنون علیرضا جان ، تاپیک خوبی بود  مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Nahid74   آفلاین
عالی بود علیرضا جان ... کلی اطلاعات کسب کردم ... که اینطور  منم شنیده بودم میگن طاووس با اشک چشم جنس نر خودش بارور میشه ، پس دروغ بوده ... البته منم موقعی که شنیدم باورش نکردم و گفتم امکان نداره همچین چیزی رو مولا علی (ع) گفته باشن اونم توی نحج بلاغه ، مثه افسانه ی سیمرغ میمونه ... ممنونم بابت اطلاع رسانی دوستم ... عــــــــــــــــــــــــــــــــالی بود

نویسنده :Agent3-01   آفلاین
ممنون از بابت مطلب عالی که گذاشتید آقا علیرضا

دقیقا مدتی که این مطلب در محیط های مجازی قرار می گیره
با دیدن این مطلب در محیط های مجازی چند دلیل برای نویسنده به ذهن میاد

یکی اینکه اصلا نویسنده خطبه حضرت را بد متوجه شده و سهوا این مطلبو مثلا در خیال خودش در مدح و ستایش امام نوشته که البته کم میشه به این نتیجه رسید

نظر دیگه این می تونه باشه که شخص یا اشخاصی با توجه به این خطبه امام با سوءنیت این مطلب را درست کردند تا مسلمانان و شیعیان را نسبت به امامشون بی ایمان کنند که بیشتر میشه به این نتیجه رسید ولی کاملا در اشتباه هستند که ما با اینجور چیزا از اماممون دل بکنیم

یه نظر دیگه هم می تونه باشه و اونم اینه که مولامون آینده نگری داشتند و می دانستند عده ای زمانی اینگونه شایعات و خرافات را باب می کنند و ایشان با این علم به آن این مطالب را نگاشته اند که در این صورت هم به قول آقا علیرضا فقط باید گفت

جانم فدای مرتضی علی (ع )

نویسنده :movafagh   آفلاین
دراصل  با این نسبتهای دروغ میخوان مارواز دین و ائمه واعتقاداتمون دور کنن واون مطالبی که خودشون میخوان و تو ذهنمون بکنن باورامون نسبت به اعتقاداتمون عوض کنن . ممنون که این مطلب و جهت اطلاع گذاشتین چون متاسفانه بعضی از افراد تو فضا ی مجازی دانسته یاندانسته بهش دامن میزنن

نویسنده :Ha ji won   آفلاین
خیلی جالب بودآقاعلیرضا....ممنونم ازت...واقعا دشمنای اهل بیت ازهرطریقی میخوان شبهه درست کنن تو افکار دوستداران اهل بیت...بازم ممنون

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :غمزه   آفلاین
من هم مطلب طاووس رو خونده بودم ممنون که شبه رو برطرف کردین متشکر
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد