10-30-2014, 05:25 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-30-2014, 05:27 AM توسط ..::MOHSEN::...)
سیب: اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین سی دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و فلاونهاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین سی در بدن را زیاد کرده و تسهیل میبخشند و درنتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا میکند.
توت فرنگی: بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوهها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت میکند.
توت فرنگی: بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوهها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت میکند.
هستند، این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین آ بوده و برای چشمها مفید میباشد.
در آخر این مطلب را هم به یاد داشته باشید که نوشیدن آب سرد بعد از غذا مساوی با ابتلا به سرطان است؛ میتوانید باور کنید؟
زمانی که این رسوبها با اسید واکنش نشان میدهند و شکسته میشوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب میشوند.
میشود بنابر این بهتر است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید .
!!Maryam!! (2015-09-05 15:30), F.89.T (2016-05-05 22:10), ماه تابان (2015-02-04 17:34)