اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

بدترین رفتارها و خصوصیات جنس مخالف از نظر شما چیه؟
زمان کنونی: 05-29-2023، 05:31 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: miss mg - ELF
آخرین ارسال: ..::QueeN::..
پاسخ 15
بازدید 2602

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شما جنس چیه؟ و بدترین خصوصیات رفتارها از نظر مخالف

بدترین رفتارها و خصوصیات جنس مخالف از نظر شما چیه؟
نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوما بگن:

چه رفتارایی رو در مورد مردا نمیپسندین و به اصطلاح عامیانه رو مختونه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقایون بگن:

چه رفتارهایی از خانوما باعث میشه از چشم بیفتن و بد جلوه کنن؟

نویسنده :دختـــربهار   آفلاین
(06-25-2016, 01:18 PM)هواي بارون نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نزدن مسواک
بوی عرق بده
لباساش مرتب نباشه
بد دهن باشه
از همه مهمتر دست بزن داشته باشه و مهمتر خسیس باشه
بیکار، بی عار ، بیسواد
بی رگ ، بی بند وبار ، بی اعتماد به نفس
اعتماد به نفس کاذب، بزدل ، خاله زنک
شکاک و بد بین بودن بیخودی
مردهای ناامید و بی عرضه
ازاون اقایونی ک فک میکنن خیلی نمکدونن میخان باصدای بلند توجاهای مختلف نظرخانومارو جلب کنن متنفرم
هیز و چشم چرون
پسرایی که رفتارای دخترونه داشته باشن هم رو مخن
دهن لق
مردایی که تو خیابون به خانمها متلک میگن. اینا واقعا زیر بته عمل اومدن.
دیگه اینا به ذهنم میرسید مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
الان میگین این دختره دیوونس مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

منم همین نظرهارو دارم

نویسنده :•º★STAR★º•   غایب
داری یه اسم اشنا صدا میزنی...جنس مخالف جواب بده
جنس مخالف پورو پورو به یه زن زل بزنه
بیرون از خونه آهنگ میخونن..خب این یعنی چه!

هینطور بعضی ازگفته های هوای بارون...

نویسنده :지은이 사랑하는 지원   غایب
اولی که خیلی برام مهم دختری که من دوستش دارم باید لبخند زیبایی داشته باشه تا منم هر وقت نگاه ش کردم میفهمم وای این خانم منه به جان خودم دیگه به هیچ دختر یا زنی به چشم دیگه ای نگاه نمیکنم ... به نظر من اشکالی نداره خانمم با مردا کار کنه و حرف بزنه و بخنده چون من 100% به عشقم اعتماد دارم و همینطور خودم خوب منم با خانم ها حرف میزنم ولی هیچ وقت برام جنسیتش فرق نمیکنه انتظار دارم خانم من هم همینطوری باشه که میشه چون این حرف که میگه خودت چطوری باشی مخاطب خاصت هم همونجوری میشه راسته ... فقط من از دخترایی که ارایش زیاد میکنن بدم میاد خانم من باید کم ارایش و زیاد بخودش برسه من هم همینطور باید به خودم برسم که اونم از من بدش نیاد ... از زنای غرغرو متنفرم دوست دارم وقتی من اعصبانیم کاری باهام نداشته باشه اونوقت من اروم میشم و بغلش میکنم و میگم تو تنها عشق منی ... از این زنای که فکر میکنند شوهرشون خیانت میکنن متنفرم چون حتما خودش هم یه کارایی میکنه که اینقدر بی اعتماده ... من دوست دارم وقتی خاننم مریض شد من مراقب شدید رو انجام میدم اگه ده روز نخوابم هم اشکال ندارا ازش مراقبت کامل میکنم اما اگه من مریض شدم باید تنها باشم یه هفته میرم هتل تا وقتی حالم خوب بشه چون من مردم اگه یه خانم ضعف های شوهرش رو ببینه ازش زده میزه شده کلا من از زنای مظلوم با خنده زیبا خوشم میاد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :F.89.T   آفلاین
من با اوپا جونگ گی موافقم
ضمن اینکه کلا یه سری چیزا تو عرف و شرع و دین و خلاصه همه جا بد دونسته میشن و ضد ارزشن که دیگه نیاز به لیست کردنشون نیست و همه از هر انسانی اونارو ببینن بدشون میاد مگه اینکه خودشون مورد داشته باشن!!!! البته به غیر از اینا یه سری چیزام هست که طرز فکر آدما اونا رو تبدیل به ارزش یا ضد ارزش میکنه مث اینکه من از مردایی که تیپای هیپ-هاپ طور داشته باشن بدم میاد

نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
(06-25-2016, 03:04 PM)ashli نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا باهاشون زندگی نکنیدمتوجه نمیشید
قربونت برم اصلا ربطی به زندگی کردن نداره که
ما اینجا یه سری خصوصیاتی رو میگیم از جنس مخالف که بدمون میاد همین .

نویسنده :..::QueeN::..   غایب
از کسی که سعی کنه رو ادم کنترل داشته باشه و ی جورایی ادمو تو قفس نگه داره بدم میاد
ا بی نظمی بدم میاد چ در مورد وسایل و اینا چ در مورد ظاهر
ینی کلن ا مردی ک ب ظاهرش نمیرسه خوشم نمیاد
ا مردی ک همش بشینه ا خودش تعریف کنهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
جو گیر باشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
همش لاف بزنهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
و علی الخصوص ا مردی ک سعی کنه خودشیرینی کنه بدم میادمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چ وضعشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مرد باس هیبت داشته باشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
از مرد ضعیف متنفرممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مرد باس تکیه گاه باشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

دیگه ب ذهنم نمیرسهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان