اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

نظرسنجی: بهترین عکس دسکتاپ زمستانی
شرکت کننده اول
11.76%
16 11.76%
شرکت کننده دوم
16.91%
23 16.91%
شرکت کننده سوم
5.88%
8 5.88%
شرکت کننده چهارم
10.29%
14 10.29%
شرکت کننده پنجم
10.29%
14 10.29%
شرکت کننده شیشم
10.29%
14 10.29%
شرکت کننده هفتم
10.29%
14 10.29%
شرکت کننده هشتم
14.71%
20 14.71%
شرکت کننده نهم
6.62%
9 6.62%
شرکت کننده دهم
2.94%
4 2.94%
مجموع 136 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

برنده سریه اول مسابقه بهترین عکس دسکتاپ زمستانی صفحه دوم
زمان کنونی: 09-28-2023، 11:56 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ღSilverfallღ
آخرین ارسال: ღSilverfallღ
پاسخ 17
بازدید 4264

امتیاز موضوع:
  • 9 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
زمستانی اول برنده دوم بهترین صفحه مسابقه عکس سریه دسکتاپ

برنده سریه اول مسابقه بهترین عکس دسکتاپ زمستانی صفحه دوم
نویسنده :ღSilverfallღ   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

سلام سلام خوب از اونجایی که ما وسطهای آذریم گفتم تا بچه همه بیان و توی مسابقه شرکت کنن بیاییم تاپیک فصل زمستون رو بزنیم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خوب به پیشنهاد یکی از مدیرای گلمون همین کار رو میکنیم قوانین تغییر میکنه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

1- دیگه نظر سنجی میزاریم چون خیلی از بچه ها با مشکل بر خوردن توی نمره دادن پس با این حساب فقط میشه به یکی رای داد

2-دیگه اسم شرکت کننده ها نام برده نمیشه تا اینطوری کسی نفهمه عکس شماره یک ماله کی هستش

3- تبلیغ خواهشا نکنید بچه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

4-هر کی میخواد شرکت کنه دارم میگم حتما حتما به من پیام خصوصی بزنه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

5-عکسها فقط و فقط مربوط به فصل زمستون باشه حالا هم میتونین خودتون درستش کنین هم میتونین عکس دربیارین مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

و از همه بهتر اینکه کسی که تو مسابقه اول بشه یه مدال زمستونی میگیره اگر دیدم خیلی این مسابقه خوب بودش میگیرم مسابقه فینال رو هم تشکیل میدم ولی اگر خلوت باشه از فینال خبری نیستش مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اینم از جایزه نفر اولمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدMy First Love Sakura Pinkمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :sima227   آفلاین
سلام ... من به 1 و 2 و 4 و 6 رای میدم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :xee   آفلاین
بنده هم بلاخره نتم جواب داد و تونستم همه عکسا رو ببینم و منصفانه رای بدم به نفرای 4-5-6-8 رای دادم خیلی هم دوست داشتم سلیقه اشون رو آفرینمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد (تا الان اگه توی دور های قبلی نمیومدم رای بدم نتم جواب نمیداد وگنه سارایی میدونی من عشق این کارام حتما هم فاینال بذار-پیشنهادمم اینه برا فاینال بر اساس فصل نباشه یه موضوع غیر فصلی بده و سلیقه اشون رو بسنج مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)

(12-26-2014, 03:38 AM)sogand نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من یه چیزیرو ذکر کنم
عکس 4 برای من هست و من خودم عکاسش هستم
امیدوارم خوشتون بیاد و بهش رای بدین
ممنونمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

سوگند جون تبلیغ نکن این یه اخطار هستش با همه هستم اگر ببینم تبلیغ میکنین حذف میکنمتون از مسابقه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدMy First Love Sakura Pinkمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(12-26-2014, 06:21 PM)xee نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بنده هم بلاخره نتم جواب داد و تونستم همه عکسا رو ببینم و منصفانه رای بدم به نفرای 4-5-6-8 رای دادم خیلی هم دوست داشتم سلیقه اشون رو آفرینمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد (تا الان اگه توی دور های قبلی نمیومدم رای بدم نتم جواب نمیداد وگنه سارایی میدونی من عشق این کارام حتما هم فاینال بذار-پیشنهادمم اینه برا فاینال بر اساس فصل نباشه یه موضوع غیر فصلی بده و سلیقه اشون رو بسنج مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
باشه گلم اگر طرفدار زیاد باشه حتما مسابقه فبنال میزارم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مرسی از پیشنهادت مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Cяαzу вσу   غایب
شماره هشت

نویسنده :zara-127   آفلاین
من خودم عکس شماره یک رو از همه بیشتر دوست داشتم؛ فضای زمستونی تری داشت و مثل چند تا از عکسا، دلگیر نبود؛
عکس شماره دو هم خوب بود؛ درسته یه خورده انگار با افکت های فلش همراه بود، اما در هر صورت، عکس خوبی بود؛ حس خوبی میداد...
عکس شماره پنج رو هم دوست داشتم؛ درسته ساده بود، اما همین سادگیش، مفهوم پاکی برف رو به خوبی توی خودش گنجونده بود؛ دقیقا مثل انتظار برای رسیدن دوباره ها بود...

پس منم به شماره ی یک و شماره ی پنج، و با کمی ارفاق، به شماره دو رای دادم...

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده :김기현   آفلاین
عکس 2
عکس 7
عکس 8
عکس 9
مخصوصا ....... 2 و 8مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

سلام سلام من اومدم باز مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اینم از سریه اول مسابقه بهترین پشت صحنه عکسهای زمستانی :)
خوب برنده که معلومه کی هستش نفر دوم یعنی kyuti خانومیه گل مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مدال عطیه خانومی همه یه تیکه از برفهای زمستانی سمبل زمستون هستش که بهش مصطفی عزیز مدیر گلمون میده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیدوارم مثله مسابقه در همه مراحل زندگیت موفق باشی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اینم از جایزه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خوب مسابقه تموم شدش من البته میام دم خونه هاتون برای اطلاع رسانی ولی ثبت نام سریه بعدی از امروز شروع شدش هر کی خواستش شرکت کنه به من پیام خصوصی بده
با تشکر از تمام شرکت کننده ها و تمام بچه هایی که اومدن و رای دادن خیلی ممنونم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد