اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

تا حالا کسی نسبت بهت عشق یکطرفه داشته (جاک ساراگاندا) ؟
زمان کنونی: 05-30-2023، 01:59 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: !!Maryam!!
آخرین ارسال: !!Maryam!!
پاسخ 12
بازدید 3327

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
حالا عشق نسبت بهت ؟ ساراگاندا داشته جاک یکطرفه کسی تا

نویسنده :!!Maryam!!   آفلاین
حالا که این روزا داره سریال 2016-Jealousy Incarnate-Cho Jung Seok تجسم حسادت از شبکه SBS پخش میشه این سوال یهویی به ذهنم رسید که تا الان کسی نسبت بهت عشقه یکطرفه داشته یا نه به قول کره ای ها : جاک ساراگاندا مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

چه پسر و چه دختر بیایید جواب بدید . به هر حال ممکنه درمورد پسر هم اتفاق افتاده باشه یعنی یک دختر نسبت بهش عشق یکطرفه پیدا کرده باشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده :Atefe.79   غایب
من ی سری دو تا داداش عاشقم شدنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدا
لبته یکشون چن سال پیش گف و البته من بهش گفتم ن و فراموش کرده تا الان و الان با یکی دیگس
داداششم امسال اعتراف کرد و بهش گفتم ن و الانم تو افق محوهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چن نفر دیگ ام ب گوشم رسید عاشقم شدن ولی من جدی نگرفتم چون خودشون نگفتنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ولی سومین نفر که ایشالا ی طرفه نیس دو طرفس و اون دیگ بماند جریان دارهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :ROSEMITA   آفلاین
من ؟ منکه نه هنووووووز خیلی زوده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد اما پسر خالم و پسر عموم عاشق من هستن که من از پسر خالم زیاد خوشم نمیاد ولی پسر عموم رو به ذره دوست دارم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :!!Maryam!!   آفلاین
چند ماه پیش یه نفر عزمش را جزم کرد و بعد 6 ماه اومد بهم گفت مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ولی بعد از یه مکالمه کوتاه که روبروی درب آسانسور با هم داشتیم فهمیدم هنوز آداب معاشرت بلد نیست و نمیشه بعنوان مرد زندگی روش حساب کرد. بجای اینکه یه معرفی مختصر از خودش بکنه میخواست من جواب بدم. که خب منم گذاشتمش توی آب نمک و با فاصله گرفتن ازش (الان چندین ماه میگذره) فکر کنم منفی بودن نظر من بهش ثابت شد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 
آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.