آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



تهیه آش رشته به روش ERIKA
زمان کنونی: 12-09-2019، 04:04 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: !!Maryam!!
آخرین ارسال: !!Maryam!!
پاسخ 0
بازدید 624

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
آش رشته به روش تهیه erika

تهیه آش رشته به روش ERIKA
#1
Tongue 
رشته میلاد اونی که عکس پسر بچه رویش چاپ شده = 2بسته (هر بسته 500 گرم است)
آرد گندم = 1 لیوان
حبوبات پخته شده = 1 Kg (نخود ، لوبیا چیتی ، لوبیا کشاورزی ، لوبیا سفید ، عدس و ماش هم اگر باشد خوشمزه تر میشود)
سبزیجات = 1 Kg (سبزیجات شامل تره ، جعفری ، گیشنیز ، کمی شوید خشک شده)
زردچوبه ، نمک ، فلفل = به میزان لازم

روش کار:
حبوبات را 24 ساعت قبل خیس میکنیم و در طی این مدت چندین بار آبش را تعویض میکنیم تا نفخ حبوبات گرفته شود . سپس آنها را میپزیم . نخود در زودپز 1 الی 1.5 ساعته میپزد

قابلمه را آب میکنیم
بعد از جوش آمدن آب قابلمه
ریختن سبزی ها
بعد از پخته شدن سبزی ها
در کاسه کوچکی مقداری روغن سرخ کردنی ریخته و بعد از داغ شدن روغن مقداری زردچوبه میریزیم و تند تند هم میزنیم (مثلا 2 قاشق پر زردچوبه) بعد داخل قابلمه میریزیم
آرد گندم رو با کمی آب سرد شولی میکنیم . برای اینکه این شولی شدن آرد سریعتر انجام شود آنرا در مخلوط کن بریزیدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آرد شولی شده را در قابلمه میریزیم و در قابلمه را میگذاریم از این زمان به بعد تا آخرین مرحله پخت بایستی مرتب با کفگیر (ترجیحا چوبی) آش را هم بزنید تا آش ته نگیرد.
سپس رشته ها را که بصورت 4 تکه ای خورد کردیم داخل قابلمه میریزیم (اگه رشته ها کمتر از 4 تکه خورد شود چون بعدا در قابلمه اندازه ش بزرگتر میشود موقع سرو کردن غذا رشته ها از قاشق آویزان میماند و از قاشق میافتد)
کمی روغن در داخل قابلمه میریزیم تا رشته ها به یکدیگر نچسبد (میتوان از روغن اضافه مانده بعد از تهیه پیاز داغ استفاده کرد)
وقتی رشته نیم پز شد آنگاه حبوبات پخته شده را به قابلمه اضافه میکنیم
بعد نمک و فلفل به میزان لازم اضافه میکنیم (چون اغلب آش را با کشک زیاد میل میکنند و کشک هم مقداری نمک دارد بهتر است آش را کم نمک درست کنید)
بعد از قوام کامل آش و به اصطلاح دست به دست دادن آش میتوانید آنرا سرو کنید اگر مقدار آب آش کم بود بصورت استکان به استکان و آرام آرام آب جوشیده شده سماور را اضافه کنید و اگر مقدار آب قابلمه زیاد بود میتوانید کمی صبر کنید تا آب قابلمه روی اجاق تبخیر شود.

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تهیه پیراشکی در فر اجاق گاز به روش ERIKA !!Maryam!! 0 653 04-02-2017, 11:24 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Tongue طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی !!Maryam!! 1 597 02-13-2017, 03:42 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  اموزش و طرز تهیه بیبیم بپ kim.dong.hyun 0 802 07-16-2015, 05:32 PM
آخرین ارسال: kim.dong.hyun
  طرز تهیه ی سوپ میگو با سس لیمو-کنجد ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 497 11-14-2014, 08:35 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه همبرگر مکزیکی songilgook joon 0 506 11-14-2014, 01:11 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه دال هندی songilgook joon 0 644 11-13-2014, 02:51 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه آش یخ برای هوای گرم ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 493 11-12-2014, 01:06 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه خورش ماهی ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 579 11-12-2014, 12:53 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه سمبوسه گیاهی ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 553 11-12-2014, 12:46 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه آش سه نگه سیر غذای محلی کردستان ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 571 11-12-2014, 12:16 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './koreafan_ZnvhsUg/mybb_threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO mybb_threadviews (tid) VALUES('17065')