04-02-2017, 11:24 PM
مواد:
تهیه پیاز داغ+
تفت دادن گوشت چرخ کرده در پیازداغ+
تفت دادن رب گوجه فرنگی تا گوشت رنگ رب گوجه فرنگی را بگیرد+
اضافه کردن زردچوبه نمک فلفل دارچین+
اضافه کردن ذرت آبپزشده فلفل و کلم قرمز ریز شده و جعفری (البته موادش را هر چی دوست داشته باشی میتونی انتخاب کنی از مرغ و قارچ گرفته تااااا پنیرپیتزا)
خمیرش: (در حالت 2 برابر مینویسم که حجمهاش رند باشه)
ماست 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
روغن نیم پیمانه
خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
آرد 5 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
ریختن و مخلوط کردن ماست شیر روغن داخل کاسه بزرگ
ریختن و مخلوط کردن خمیر مایه و شکر در یک کاسه کوچک
ریختن و مخلوط کردن آرد الک شده بکینگ پودر و نمک در کاسه متوسط
محتویات کاسه کوچک(خمیرمایه و شکر) را داخل کاسه بزرگ (ماست شیر روغن) میریزیم
محتویات کاسه متوسط (آرد بکینگ پودر نمک) را داخل کاسه بزرگ میریزیم و به مدت 20 دقیقه با دست ورز میدهیم تا خمیر صاف بدست بیاد و به دست نچسبد
کشیدن سلفون روی کاسه بزرگ و قرار دادن در جای گرم تا خمیر استراحت کرده و بزرگ بشه
بعد از آماده شدن خمیر از رویش قالب گیری میکنیم و داخل خمیر مقداری از موادی که قبلا آماده کردیم میگذاریم
سینی فر را چرب میکنیم و خمیرایی که پر کردیم و پیچیدیم را داخلش میگذاریم. روی هر کدومش یه کمی زرده تخم مرغ (یا ترکیب سفیده تخم مرغ و زعفران) میمالیم
سینی طبقه وسط فر دمای 180 درجه سانتیگراد و 30 دقیقه زمان قرار میدهیم
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد