تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .
آدرس
آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .
ساماندهي
انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک
گروه تلگرام انجمن
گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنیدتولده :).........(پست اول مطالعه شود) زمان کنونی: 05-30-2023، 01:37 AM |
||||||||
|
![]() |
اول شود مطالعه تولده پست |
تولده :).........(پست اول مطالعه شود)
|
|
موضوعات مشابه ... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
بدویین بیاین تولده بهارمسته(سرپرست تیم ترجمه) | simsame | 58 | 6,259 |
11-01-2015, 08:47 PM آخرین ارسال: bahareh_ys |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
همیشه روز تولد آدم قشنگه و وقتی همه اونهایی که دوستت دارن تولدت رو بهت تبریک می گن، تازه می فهمی چقدر زیادن آدمهایی که دوستت دارن و این خودش روز و قشنگتر می کنه
به هر حال تولدم مبارک!
همه کسایی هم که امروز تولدشونه مبارک! مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گاهی تند میشود گاهی عاشقانه میگوید...
آبانـــی ست دیگر ...
غرورش آسمان ودلش دریاست...
تو چه میدانی از بغض گلو گیر کرده یک آبانـــی...
.
.
.
خب خب ...از همه این حرفا میگذریم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
این تاپیک رو خودم زدم که هم اعلام کنم:
ملّت ....تولدمه
هم بگم لازم نیست بیاین حتماً تبریک بگید و عکس کیک و شمع اینا بذارید مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد...همینکه از این پست تشکر کنین خودش بزرگترین تبریکه
ولی ....بجای تبریک بیاین بگید چه شناختی از من پیدا کردید
چه کارهایی باعث رنجشتون شده
دوست ندارم همتون توی رودربایستی و فضای دوستی همش تعریف کنیدا
خودم می دونم چه کارایی کردم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اصلاً بیاین حرف دلتون رو بزنید در مورد هرچی که می خواین نه تنها من
.
.
.
درضمن
بعضیام که می دونم عمراً بیان تبریک بگن
حداقل بیان از این پست تشکر کنن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
برای کادو تولدم ....منو از بلاکی در بیارن لطفاً
اصلاً دوست ندارم اشاره کنم که طرف همون آقامون ایناست مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بینهایت سپاس از توجهتون
منتظر نظراتتون هستم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.