اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

تولده :).........(پست اول مطالعه شود)
زمان کنونی: 05-30-2023، 01:37 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: آرامش
آخرین ارسال: raha_R
پاسخ 41
بازدید 5089

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول شود مطالعه تولده پست

تولده :).........(پست اول مطالعه شود)
نویسنده :آرامش   آفلاین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

همیشه روز تولد آدم قشنگه و وقتی همه اونهایی که دوستت دارن تولدت رو بهت تبریک می گن، تازه می فهمی چقدر زیادن آدمهایی که دوستت دارن و این خودش روز و قشنگتر می کنه

به هر حال تولدم مبارک!

همه کسایی هم که امروز تولدشونه مبارک! مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاهی تند میشود گاهی عاشقانه میگوید...

آبانـــی ست دیگر ...

غرورش آسمان ودلش دریاست...

تو چه میدانی از بغض گلو گیر کرده یک آبانـــی...
.

.
.

خب خب ...از همه این حرفا میگذریم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
این تاپیک رو خودم زدم که هم اعلام کنم:
ملّت ....تولدمه
هم بگم لازم نیست بیاین حتماً تبریک بگید و عکس کیک و شمع اینا بذارید مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد...همینکه از این پست تشکر کنین خودش بزرگترین تبریکه
ولی ....بجای تبریک بیاین بگید چه شناختی از من پیدا کردید
چه کارهایی باعث رنجشتون شده
دوست ندارم همتون توی رودربایستی و فضای دوستی همش تعریف کنیدا
خودم می دونم چه کارایی کردم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اصلاً بیاین حرف دلتون رو بزنید در مورد هرچی که می خواین نه تنها من

.
.
.
درضمن
بعضیام که می دونم عمراً بیان تبریک بگن
حداقل بیان از این پست تشکر کنن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
برای کادو تولدم ....منو از بلاکی در بیارن لطفاً

اصلاً دوست ندارم اشاره کنم که طرف همون آقامون ایناست مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

بینهایت سپاس از توجهتون
منتظر نظراتتون هستم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Sahel....   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدارامش عزیزم تولدت مبارکمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدهمیشه شاد و موفق باشی دوست عزیزممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Agent3-01   آفلاین

سلام ارامش جان

چون تولدته نمی شه تولدت و تبریک نگفت پس

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدتولدت مبارک عزیزم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ان شاءالله زندگی پربار و باعزتی داشته باشی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

حالا میریم سر اصل مطلب که خودت خواستی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

از نظر من دختری هستی منظبط ، کمی سخت گیر تو زندگی، شوخ طبع و در عین حال قاطع، در خیلی جاها حرف حرفه خودته و بس یعنی زیر بار زور نمیری ،اهل شعر و ادبیات ، دختر مومن و محجبه ای هستی .بسه دیگه با این مدت کمی که از اشناییمون میگذره فکر کنم زیادی هم حدس زدم

در ضمن ایده خیلی عالی و نابی بود برا روز و تبریک تولد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خیلی دوست دارم بدونم چقدر حدسیاتم درسته مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
سبز ترین خاطرات ازآن کسانیست که ، در ذهنمان عاشقانه دوستشان داریم

تولدت مبارک

نویسنده :ندا69   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :zuko   آفلاین

نویسنده :tida   آفلاین
فوووووووت ….. فووووووووت ….

فوووووووت ….. فووووووووت …

فوووووووت ….

بیا شعما رو فوت کن !!!

تولدت مبارک !!!

امید آن حسی است که میگوید حسی که الان دارید دائمی نیست.مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Xiaoyan   آفلاین
آرامش جان تولدت مبارک
زندگیت سرشار از سلامتی عشق و لبخند باشد.

اگر تنهاترین تنهایان شوم باز هم خدا هست.

نویسنده :exo l   آفلاین
امروز تولد کریس عضو سابق اکو ام هست مکنظور شما اون بود؟

نویسنده :Nɪɴɪʟɪɴ   آفلاین
تولدت مبارک عزیـــــــــــزم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ایشااله 100000000000000000000000000000000000000000000000 ساله بشی و به تک تک آرزوهای کوچیک و بزرگت برسی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Ay Sona   آفلاین
تولدتون مبارک

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]" class="mycode_img" />