07-18-2014, 08:14 PM
حدیث هایی در مورد خدا شناسی
امام علی (ع) :
دوست ندارم که در کودکی از دنیا می رفتم و وارد بهشت می شدم و بزرگ نمی شدم تا پروردگارم ، عزوجل ، را بشناسم .
رسول اکرم (ص):
بهترین اعمال خداشناسی است ، زیرا با وجود علم و معرفت ، عمل، کم یا زیاد تو را سو می بخشد اما با وجود نادانی عمل، نه اندکش تو را سود می بخشد نه بسیارش .
****★********************
امام علی (ع):
خدا داناست به هر رازی که مردم دردل نهان داشته اند ، و به نجوای آهسته رازگویان و به هر گمان که در خاطر ی نهفته است و به هر تصمیمی که از روی یقین گرفته شود .
امام علی (ع):
خداشناس ترین مردم پر درخواست ترین آنها از خداست .
امام علی (ع):
کسی که خدا سبحان را می شناسد، شایسته است دلش از بیم و امید به او خالی نباشد .
امام علی (ع) :
دوست ندارم که در کودکی از دنیا می رفتم و وارد بهشت می شدم و بزرگ نمی شدم تا پروردگارم ، عزوجل ، را بشناسم .
رسول اکرم (ص):
بهترین اعمال خداشناسی است ، زیرا با وجود علم و معرفت ، عمل، کم یا زیاد تو را سو می بخشد اما با وجود نادانی عمل، نه اندکش تو را سود می بخشد نه بسیارش .
****★********************
امام علی (ع):
خدا داناست به هر رازی که مردم دردل نهان داشته اند ، و به نجوای آهسته رازگویان و به هر گمان که در خاطر ی نهفته است و به هر تصمیمی که از روی یقین گرفته شود .
امام علی (ع):
خداشناس ترین مردم پر درخواست ترین آنها از خداست .
امام علی (ع):
کسی که خدا سبحان را می شناسد، شایسته است دلش از بیم و امید به او خالی نباشد .
اگر راههای اندیشه ات را در نوردی تا به پایانه های آن رسی، هیچ دلیلی تو را جز به این رهنمون نشود که آفریننده مورچه همان آفریننده درخت خرما است و این به سبب دقت و ظرافتی است که جداسازی هر چیزی از چیز دیگر و پیچدگی و تنوعی است که در هر موجود زنده ای به کار رفته است موجودات بزرگ و کوچک، سنگین و سبک و نیرمند و ناتوان، همگی در آفرینش برای خداوند یکسانند.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
امام رضا (ع) می فرمایند:
گفتم لطیف است، چون هم موجودات لطیف آفریده و هم به چیز های ظریف و ریز آگاهی دارد. آیا نشانه آفرینش او را در گیاهان ظریف و غیر ظریف و ریز جاندارانی چون کک و پشه و کوچک تر از اینها را نمی بینی که تقریبا به چشم دیده نمی شوند و از بس ریزند نر و ماده آهنا و نوزاد و کهن زادشان از یک دیگر تشخیص داده نمی شوند. پس چون ریزی و ظرافت این چیز ها را دیدیم... پی بردیم که آفریننده این موجودات نیز لطیف است.
امام علی (ع) می فرمایند:
شمار قطره های آبها و ستارگان آسمان و ذرات پراکنده در هوا و حرکت مورچه بر سنگ بزرگ و خوابگاه مورچگان در شب تاریک بر او پوشیده نیست و محل ریزش برگها و بر هم خوردن پلکها را می داند.
پیامبر اکرم(ص) می فرمایند:
خداوند روزی که آسمانها و زمین را آفرید، صد رحمت بیافرید هر یک از آهنا میان زمین و آسمان را پر میکند و یکی را در زمین قرار داد که بوسیله آن مادر به فرزند محبت می کند و حیوانات وحشی و پرندگان به یک دیگر مأنوسند و نودونه رحمت را نگه داشته اند و همین که روز قیامت شود این یک رحمت را نیز بر آن می افزاید.
20575 (2015-06-18 12:01), Agent3-01 (2015-06-18 15:50), jessy (2015-06-18 15:24)