اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

حکایات ومتون شیرین؛ پراز پندواندرز
زمان کنونی: 09-28-2023، 10:50 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: ─═हई╬ வ!ЯЗஐஇ ╬ईह═─
آخرین ارسال: ─═हई╬ வ!ЯЗஐஇ ╬ईह═─
پاسخ 173
بازدید 15991

امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
پندواندرز حکایات ومتون پراز شیرین؛

حکایات ومتون شیرین؛ پراز پندواندرز
نویسنده :─═हई╬ வ!ЯЗஐஇ ╬ईह═─   آفلاین
این تایپیک برای قرارگرفتن درمسیربهتری توزندگی برای هممونه
مطالبی که ارسال میشه متن هایی از کلام بزرگان دین و حکایت های ناب درباره بهترشدنمونه و صحبتای ناب آدمای بزرگ راجع به زندگی بهتر (که البته درهرزمانی میتونه گفته شده باشه)

ممنونم از همکاریتون دوستای عزیزم

وقتی میمیریم ما را به اسم صدا نمیکنند و درباره ما میگویند: جسد کجاست ؟
و بعد از غسل دادن میگویند :جنازه کجاست ؟
وبعد از خاک سپاری میگویند: قبر میت کجاست ؟
همه لقب ها و پست هایی که در دنیا داشتیم بعد از مرگ فراموش ميشه
مدير ، مهندس ، مسؤول ، دکتر، بازرس...
پس فروتن و متواضع باشیم...نه مغرور و متكبر...
فروغ فرخزاد میگه:در حیرتم از خلقت آب،اگر با درخت همنشین شود، آنرا شکوفا میکند.اگر با اتش تماس بگیرد، آنرا خاموش میکند.اگر با ناپاکی ها برخورد کند، آنرا تمیز میکند.اگر با آرد هم آغوش شود، آنرا اماده طبخ میکند.اگر با خورشید متفق شود، رنگین کمان ایجاد میشود.ولی اگر تنها بماند، رفته رفته گند اب میگردد.دل ما نیز بسان آب است، وقتی با دیگران است زنده و تاثیر پذیر است،و در تنهایی مرده وگرفته است...
 "باهم" بودنهایمان را قدر بدانیم...

یک قدیس هندو که برای حمام گرفتن در رود گنگ آمده بود اعضاء خانواده ای را دید که در کنار رود با خشم بر سر هم فریاد می زدند. او رو کرد به شاگردانش و لبخند زد.
پرسید چرا مردم با خشم بر سر هم فریاد می زنند؟
شاگردان برای مدتی فکر کردند، یکی از آنها گفت: چون ما آرامش خود را از دست می دهیم فریاد میزنیم.
قدیس پرسید چرا شما باید فریاد بزنید وقتی که شخص دیگر درست کنار شما قرار دارد؟ شما میتوانید آنچه را که لازم است به شکلی ملایم به او بگویید.
شاگردان جوابهای دیگری دادند ولی هیچکدام شاگردان دیگر را قانع نکرد.
درنهایت قدیس گفت: وقتی دو نفر از هم خشمگین هستند دلهای آنها از هم بسیار دور است. برای پر کردن این فاصله آنها باید فریاد بزنند تا بتوانند صدای یکدیگر را بشنوند. هرچه عصبانی تر باشند باید قوی تر فریاد بزنند تا صدای هم را بشنوند تا آن فاصله ی زیاد را پر کند.
چه اتفاقی می افتد وقتی دو نفر عاشق هم می شوند؟ آنها بر سر هم فریاد نمی زنند بلکه به آرامی با هم صحبت می کنند زیرا دلهای آنها بسیار به هم نزدیک است. فاصله ای میان آنها وجود ندارد یا بسیار ناچیز است.

وقتی آنها بیشتر به هم عشق بورزند چه اتفاقی می افتد؟
آنها سخن نمی گویند،
فقط نجوا میکنند و آنها حتی در عشقشان به هم نزدیک تر میشوند.
در نهایت آنها حتی به نجوا نیاز ندارند، آنها فقط به هم نگاه میکنند و این همه اش است. وقتی دونفر عاشق هم هستند اینگونه به هم نزدیک هستند.
او به شاگردانش نگاه کرد و گفت: پس وقتی مشاجره میکنید نگذارید دلهایتان دور شوند، کلامی نگویید که شما را از هم دورتر کند درغیر اینصورت روزی خواهد رسید که فاصله بسیار دور خواهد بود بطوریکه دیگر راهی برای بازگشت پیدا نخواهید کرد.

حكيم وسبزی فروش
ابتدا كه حكيم در محله مطب بازكرده بود و من هنوز ايشان را نمي شناختم. هر روز قبل از رفتن به مطب نزد من مي آمد و قيمت سبزيها را يادداشت مي كرد اما خريد نمي كرد ، پس از چند روز حوصله ام سر رفت و با كمي پرخاش به او گفتم : مگر تو بازرسي كه هر روز مي آيي و وقت مرا مي گيري ؟ وي گفت : خير، من دكتر شيخ هستم و قيمت سبزيجات را براي آن مي پرسم تا ارزانترين آنها را براي بيماران خودم تجويز كنم

گر نمیتوانے به کسی
امید بدهے نا امیدش نکن!!!

اگر شنونده خوبی هستے
رازدار خوبے هم باش!!!!

اگر نمیتوانی زخمی را
مرحم بکنے،نمک هم نباش!!
یک کلام!
مهربان باش ...

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

چند توصیۀ بسیار زیبا از "پیکاسو" برای آرامسازی:

?اوّل : تمام عددهای غیرضروری را از زندگیت بیرون بریز!!!!
این عددها شامل؛ سن، قد، وزن و سایز هستند....
?دوّم: با دوستان شاد و سرحال معاشرت کن...
?سوّم: به آموختن ادامه بده و همیشه مشغول یادگیری باش...
?چهارم: تا می توانی بخند...
?پنجم: وقتی اشک هایت سرازیر می شوند؛ آن را بپذیر! تحمل کن! و به پیشروی ادامه بده...
?ششم: رنگ های مشکی و خاکستری و تیره را از زندگیت پاک کن...
?هفتم: احساساتت را بیان کن، تا هیچ وقت زیبایی هایی را که احاطه ات کرده اند را از دست ندهی...
?هشتم: شادی هایت را به اطرافت پراکنده کن...
?نهم: با حدّ و حصرهایی که گذشته به تو تحمیل کرده مبارزه كن...
?دهم : از بهترین سرمایه ات که سلامتی ات است؛ بهره ببر...
?یازدهم: از جاده خارج شو و از شهر و کشورهای غریب دیدن کن...
?دوازدهم: روی خاطرات بد توقف نکن فراموشش کن...
?سیزدهم: هیچ فرصتی را برای گفتن دوستت دارم به آن هایی که دوستشان داری، از دست نده...
?چهارده: همیشه به خودت بگو که: زندگی تعداد دم و بازدم های مکرر نیست، بلکه لحظاتی است که،قلبم" می تپد برای دوست داشتن