اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

خبر ازدواج حامد تهرانی با “مینا کوون” هنرپیشه معروف کره ای تایید شد
زمان کنونی: 03-27-2023، 11:08 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: miss mg - ELF
آخرین ارسال: Agent3-01
پاسخ 40
بازدید 6116

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شد با خبر “مینا ای کوون” کره تایید تهرانی ازدواج حامد هنرپیشه معروف

خبر ازدواج حامد تهرانی با “مینا کوون” هنرپیشه معروف کره ای تایید شد
نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
حامد تهرانی بازیگر مجموعه تلویزیونی «خنده بازار» در خصوص انتشار خبر ازدواج خود با بازیگر مشهور کره ای «مینا کوون» گفت:خبر ازدواجم صحت دارد.

وی در ادامه بیان کرد:از ابتدا قرار نبود این خبر منتشر شود؛ طبق تصمیمات انجام شده قرار بود، «مینا کوون» مهر ماه به ایران سفر کند که میسر نشد. البته در حال حاضر، هنوز زمانی برای آمدنش به ایران مشخص نیست.

"کوون مینا" 23 ساله، خواننده و بازیگر معروف کره ای به زودی قرار است برای ازدواج با حامد تهرانی به ایران بیاید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شایعه یا حقیقت ؟؟؟!!!!

نویسنده :mahdieh8714   آفلاین
قبل از اینکه بخواین به مسائل دینی بپردازین فکر نمیکنین مسائل مهم تری هم باشه؟
مثلا این که مینا چرا باید تو 23سالگی ازدواج کنه؟؟اونم تو شرایط سلبریتی های کی پاپ که حتی یه قرار گذاشتن ساده هم باعث میشه کلی بهشون هیت بفرستن و طرفداراشون رو از دست بدن.
آقای تهرانی و مینا چطوری با هم آشنا شدن و عاشق و معشوق شدن وقتی که حتی آب خوردن سلبریتی ها هم از از چشم خبرنگارا و طرفدارای کره ای پنهان نیست؟
و چیز جالبی که آقای تهرانی گفتن این بوده که مینا قراره بیاد ایران:\حتی اگه یک درصد هم این ازدواج احتمال داشته باشه به نظرتون مینا شرایط و برنامه های گروهشو تو کره ول میکنه میاد ایران؟به عقل نزدیک تر نیست که آقای تهرانی برن کره؟
در کل به نظر میرسه آقای تهرانی یا خیلی علاقه به جلب توجه داشتن یا خیلی علاقه به سرکارگذاشتن بقیه

نویسنده :SURY   آفلاین
عزیزان باید یاد اوری کنم و بگم طبق فتوای تما علما مرد مسلمنا میتونه همسر به هر دینی و یا مذهبی رو بگیره و ازدواجش درسته ای نزن مسلمانه که نمیتونه با مرد غیر مسلمان ازدواج کنه 
که اون هم میبینید کسی که بخواهد ازدواج کنه این کار رو انجام میده و به مسلمون و غیر مسلمون کار نداره 
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :zahraj4   آفلاین
در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازیگر مرد ایرانی در خصوص انتشار خبر ازدواج خود با بازیگر مشهور کره‌ای گفت: خبر ازدواجم صحت دارد.

حامد تهرانی بازیگر مجموعه تلویزیونی «خنده بازار» در گفتگو با خبرنگاردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در خصوص انتشار خبر ازدواج خود با بازیگر مشهور کره‌ای «کوان مینا» گفت: خبر ازدواجم صحت دارد.

وی در ادامه بیان کرد: از ابتدا قرار نبود این خبر منتشر شود؛ طبق تصمیمات انجام شده قرار بود، «کوان مینا» مهر ماه به ایران سفر کند که میسر نشد. البته در حال حاضر، هنوز زمانی برای آمدنش به ایران مشخص نیست.

گفتنی است؛ امروز صبح در برخی رسانه‌ها اخباری مبنی بر ازدواج حامد تهرانی بازیگر ایرانی و «کوان مینا» بازیگر مشهور کره‌ای منتشر شد.

انتهای پیام/
E - X - O

We Are One

KaiSoo

نویسنده :zahraj4   آفلاین
اولا که ازدواجشون مشکلی نداره.

ولی سوالم اینه که چرااااااااااااااااااااا ؟؟؟

و چگونهههههههههههههههه ؟؟؟

چرا مینا با حامد تهرانی ؟؟؟
اصن چرا حامد تهرانی ؟
کجا همو دیدن ؟

خبر به نظر صحت داره !! چون چند تا خبرگزاری تاییدش کردن...
اما من حس میکنم دارم خواب میبینم!!!!

آخه نمیفهه چجوری تو 23 سالگی دختره میخواد ازدواج کنه ؟

بعد اینا ازدواج کنن چجوری میشه؟ ینی دختره همچنان به خوانندگی ادامه میده؟؟
حامد تهرانی میره اونجا یا اون میاد ایران ؟؟ (فک کن اون بیاد!!!!!)
اصن اگه هر کدوم بخوان تو کشور خودشون بمونن که حامد تهرانی احتمالا ممنوع التصویر میشه!!!

یکی بیاد پاسخگو باشه!!!

کمپانی هم خبرو تایید کرده عایا ؟
E - X - O

We Are One

KaiSoo

نویسنده :mahdieh8714   آفلاین
دوستان این خبر غیر از خبرگزاری های ایرانی هیچ جای دیگه ای وجود نداره.
که البته اونم یه خبرگزاری نوشته و بقیه فقط کپی کردن.
در مورد موثق بودن و سواد و اطلاعات خبرگزاری های ایران هم قضاوت با خودتون( مثلا همین چند وقت پیش سر بازی ایران و کره که نوشته بودن مشت گره کرده ی کره ای ها نشانه ی جنگه:/)

نویسنده :haewon   آفلاین
(11-17-2016, 04:51 PM)غمزه نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرد مسلمان میتونه با غیرمسلمان اهل کتاب یعنی یهودی مسیحی ازدواج موقت کنه هر چند الانه خیلی ها از مسلمانی فقط اسمشو دارند و این حرفا رو قدیمی می دونند و بهش پایبند نیستند قابل توجه دوست عزیزمون haewon
بله حق با شماست بنده هم تو شماره ی 4 همینو گفتم دیگهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :★COOLGIRL★   آفلاین
دوستان مطمئن باشید این خبر درست نیست چون توی هیچ سایت غیر فارسی نیومده در حالیه که اگه سلبریتی های کره ای یک تکون کوچولو بخورن همه خبر دار میشن اما حالا خبر ازدواجه و توی هیچ سایت غیرایرانی این خبر نیومده؟؟؟؟؟مگه میشه
یا خبر تایید ازدواج دروغه یا حامد تهرانی همه رو سرکار گذاشته

نویسنده :tara222   آفلاین
سوری جان مرد مسلمان با زن غیر مسلمان فقط ازدواج موقت میتونه داشته باشه اونم فقط با دختران مسیحی یا یهودی با سایر ادیان مثل زرتشتی و بودایی حتی نمیتونه ازدواج موقت داشته باشه مگر اینکه دختر مسلمان بشه اون وقت می تونند ازدواج دائم داشته باشند .

نویسنده :movafagh   آفلاین
وقتی به تمام جوانب خبر فکر میکنم نمیتوانم خبرشو باور کنم من که فکر میکنم شایعه هست

نویسنده :!!Maryam!!   آفلاین
200% مطمئن باشید که خبر صرفا برای شوخی و فان و خنده بوده حتی اگه خوده حامد تهرانی بگه خبر تایید شده است باور نکنید چرا که این بشر بازیگره خنده بازاره و احتمالا با اینکارش قصد شوخی داره و اینکه در لفافه و طنز به ایرانیها حالی کنه که این اندازه راحت و ساده شایعات شاخ دار را باور نکنند و بهش پر و بال ندند. مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.