اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

خبر ازدواج حامد تهرانی با “مینا کوون” هنرپیشه معروف کره ای تایید شد
زمان کنونی: 03-27-2023، 11:32 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: miss mg - ELF
آخرین ارسال: Agent3-01
پاسخ 40
بازدید 6118

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شد با خبر “مینا ای کوون” کره تایید تهرانی ازدواج حامد هنرپیشه معروف

خبر ازدواج حامد تهرانی با “مینا کوون” هنرپیشه معروف کره ای تایید شد
نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
حامد تهرانی بازیگر مجموعه تلویزیونی «خنده بازار» در خصوص انتشار خبر ازدواج خود با بازیگر مشهور کره ای «مینا کوون» گفت:خبر ازدواجم صحت دارد.

وی در ادامه بیان کرد:از ابتدا قرار نبود این خبر منتشر شود؛ طبق تصمیمات انجام شده قرار بود، «مینا کوون» مهر ماه به ایران سفر کند که میسر نشد. البته در حال حاضر، هنوز زمانی برای آمدنش به ایران مشخص نیست.

"کوون مینا" 23 ساله، خواننده و بازیگر معروف کره ای به زودی قرار است برای ازدواج با حامد تهرانی به ایران بیاید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شایعه یا حقیقت ؟؟؟!!!!

نویسنده :SURY   آفلاین
شوخی به چه قیمتی

واقعأ زبونم لال شده هیچی نمیتونم بگم و بنویسم فقط متأسفم شوخی به چه قیمتی؟؟؟؟به شخصه ایمان دارم و باور دارم هرکی حتی با نوشت یک بله یا نه اگر باعث ابروریزی یک نفر بشه حتمأ در این دینا و اخر تقاص پس میده چه برسه بخواهد باعث ابروریزی یک ملت بشه و بخاطر یک حرف و جمه و حرکت به فرهنگ و مردم و دینش توهین بشه 

اون سکانسی که اکنس جان میگن اتفاقأ من هم دیدم و خیلی بهم برخورد طوری که با تمام عشقی که به جی چانگ ووک داشتم نتونستم بقیه سریال رو نگاه کنم البته اینجور صحنه ها در سریال های کره ای تغصیر مردم کره نیست افکار مدیران و مسئولین شبکه هست و سریال ربطی به مردمشون نداره یک جوری میخواهن ایران رو در واقعیعه اسفبار عراق و تروریس دخیل نشون بدن که با اینجور حرکتهای  محیرالعقول عده ای یک فردی مهر تأیید هم زده میشه بهتر حداقل کمی به خودمون بیایم 
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :!!Maryam!!   آفلاین
البته یه چیرو هم از این ملت نباید فراموش کرد و اون اینکه دیده شده خیلی ها برای معروف شدن و یا بیشتر معروف شدن برای خود شایعه درست میکنند تا چند وقت بعد خودشون تکذیب کنند . تا اینطوری مشتریهاشون زیاد بشند . مثالی که اخیرا خیلی باب و مرسوم شده اینه که پزشکان با دست خط خوش انگلیسی نسخه مینویسند و بعد اونو توی اینترنت میگذارند . مثال بارز همین پزشک تبریزی که آخرین اقدامش بر خلاف انتظارش نقش بر آب شد

آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده :mh.emdadi   آفلاین

نویسنده :***sky ***   غایب
وای خدا آبرمون رفت!دارن چیکار میکنن با ما! ال کیپاپ که هیچی منم این حامد تهرانی رو نمیشناختم که آشنا شدم باهاش!واقعا ملت برای معروف شدن چیکارا که نمیکنن!دست خبرنگارای ایرانیم درد نکنه،بیشتر اوقات بدون توجه به صحت خبر،جوری پیاز داغشو زیاد میکنن که... . واقعا نمیدونم چی بگم!دیگه این مسئله خیلی زشت و ضایع بود! :|

نویسنده :Xiaoyan   آفلاین
من حامد تهرانی را نمی شناسم خیلی جالبه این خبر را
در کره نشنیدم

نویسنده :Agent3-01   آفلاین
(11-19-2016, 02:53 PM)Xiaoyan نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در کره نشنیدم

شما کره زندگی می کنید ؟؟؟
واقعا خبری نشنیدید .دیروز که ال کی پاپ خبر تکذیبه شو گذاشته بود پس یعنی به گوش اونا هم رسیده

حامد تهرانی بازیگر و اهنگساز 31 ساله ایرانی ست
که در سریاال طنز خنده بازار شناخته شده است که اونم فکر می کنم بیشتر از روی چهرش شناخته میشه تا اسمش البته تا چند روز پیش
الان دیگه همه هم اسم و هم قیافشو کاملا می شناسن و می دونم کیه
بیشتر به کار اهنگسازی مشغوله و با خواننده ها مختلفی هم کار کرده و طبق گفته خودش کی پاپم دوست داره و دنبال می کنه و چندتایی هم دوست کره ای داره
.

نویسنده :!!Maryam!!   آفلاین
(11-19-2016, 03:35 PM)Agent3-01 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-19-2016, 02:53 PM)Xiaoyan نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در کره نشنیدم

شما کره زندگی می کنید ؟؟؟
واقعا خبری نشنیدید .دیروز که ال کی پاپ خبر تکذیبه شو گذاشته بود پس یعنی به گوش اونا هم رسیده

منظورش این نیست که کره زندگی میکنه . بلکه منظورش اینه که توی سایتای کره ای خبری در اینخصوص نخوانده یا مثلا واکنشی از کاربرای اینترنت توی اینترنت ندیده 
آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده :angel triniti   آفلاین
این خبر از طرف کمپانی aoa رد شد ... هیچکدوم از اینا حقیقت نداره .

AOA's Mina is dating Iranian celebrity Hamed Tehrani?
2016/11/18

یه سری حرفای بعید در مورد بازیگر ایرانی حامد تهرانی و مینا عضو AOA پخش شده.
در 17 نوامبر رسانه های خارجی گزارشی دادن که گفته شده بود که حامد تهرانی اعلام کرده که من با یه ایدل کــــــره ای ازدواج کردم.
همچنین اون به رسانه ها گفته:من با یه بازیگر و خواننده کــــــره ای به اسم مینا از AOA قرار میذارم , مینا میخواست ماه گذشته به تهران بیاد
ولی اون نتونست بیلد چون سرش خیلی شلوغ بود.من دوست ندارم خبر گذارها خبر قرار گذاشتن ما رو عمومی کنن و من فکر میکنم نظــر مینا هم
همینه و من با نظــر اون موافقم.مینا خیلی زود به تهران میاد و ما در مورد ازدواجمون فکر میکنیم و حرف میزنیم.
به دنبال این خبر طــــرفدارای AOA همگی به صفحه رسمی حامد تهرانی رفتن و ازش خواستن که اون موضوع رو روشن کنه و جواب سوالاشونو بده.
اون قبلا یه پست در مورد علاقش به کی پاپ و مینا گذاشته بود.

در یک تماس تلفنی با Yonhap News اون گفت که : من از شنیدن این خبر خیلی شوکه شدم این حرفا و گزارش ها دروغه و این چیزایی که
من گفتم اصلا درست نیست من از طــــرفدارای مینا و کیپاپرهای ایرانی که عصبانی هستن عذر خواهی میکنم.
این بازیگر اون پستی که مربوطــــ به دست خطــــ خود مینا بود رو پاک کرد و در یه عکس به سادگی نوشت که : من توضیحی ندارم.

FNC کمپانی AOA اون هم به صدا در اومد و گفت که : همه این خبر ها دروغه ما حتی اون بازیگر ایرانی رو هم نمیشناسیم.

♥•Translate by:♥•NILOoOFAR
منبع: انجمن هواداران کی پاپ

نویسنده :angel triniti   آفلاین
اینم ویدئو تکذیب خود حامد تهرانی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم خبر تکذیبه ال کی پاپ (سایت رسمی خبری )

نویسنده :SURY   آفلاین
میدونید دوستان من خیلی روی این اتفاق فکر کردم یک مسئله خیلی مه م رو هم نباید کنار گذاشت از ذهن و اون اینه که بعضی از انتی فنهای kpop که در ایران کم نیستن و بسیار زیاد دشمن طرفدارهای kpop و kdrama هستن اینجور کارها رو انجام میدن تا اونها هم واکنش منفی نشون بدن بعد بگن ببین شما که خودتون رو اینقدر طرفدار اینها نشون میدین اینجوری درار ه شماها فکر میکنن و عمل میکنن اینکه کهر ایها واکنش بد یا خوب نشون بدن به شخصه برام مهم نیست مهم خود هستم که میدونم چه واکنشی باید نشون بدم دربرابر ناراحتی اونها و عکس العملشون