شوخی به چه قیمتی
واقعأ زبونم لال شده هیچی نمیتونم بگم و بنویسم فقط متأسفم شوخی به چه قیمتی؟؟؟؟به شخصه ایمان دارم و باور دارم هرکی حتی با نوشت یک بله یا نه اگر باعث ابروریزی یک نفر بشه حتمأ در این دینا و اخر تقاص پس میده چه برسه بخواهد باعث ابروریزی یک ملت بشه و بخاطر یک حرف و جمه و حرکت به فرهنگ و مردم و دینش توهین بشه
اون سکانسی که اکنس جان میگن اتفاقأ من هم دیدم و خیلی بهم برخورد طوری که با تمام عشقی که به جی چانگ ووک داشتم نتونستم بقیه سریال رو نگاه کنم البته اینجور صحنه ها در سریال های کره ای تغصیر مردم کره نیست افکار مدیران و مسئولین شبکه هست و سریال ربطی به مردمشون نداره یک جوری میخواهن ایران رو در واقعیعه اسفبار عراق و تروریس دخیل نشون بدن که با اینجور حرکتهای محیرالعقول عده ای یک فردی مهر تأیید هم زده میشه بهتر حداقل کمی به خودمون بیایم
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
وی در ادامه بیان کرد:از ابتدا قرار نبود این خبر منتشر شود؛ طبق تصمیمات انجام شده قرار بود، «مینا کوون» مهر ماه به ایران سفر کند که میسر نشد. البته در حال حاضر، هنوز زمانی برای آمدنش به ایران مشخص نیست.
"کوون مینا" 23 ساله، خواننده و بازیگر معروف کره ای به زودی قرار است برای ازدواج با حامد تهرانی به ایران بیاید
شایعه یا حقیقت ؟؟؟!!!!