09-11-2014, 01:03 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2014, 01:08 AM توسط ..::Baharmast::...)
دانستنی هایی درباره غذاهای اماده و نیمه آماده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انواع غذاهای پروتئینی کنسرو شده مانند کلهپاچه، مایه ماکارونی و ... کاملا استریل هستند و اگر خارج از یخچال هم نگهداری شوند، فاسد نمیشوند.
اگر اهل خرید غذاهای آماده و نیمهآماده باشید و سری به فروشگاههای عرضه مواد غذایی بزنید، معمولاً 3 نوع غذای آماده یا نیمهآماده پیش روی شما خواهد بود. گروه اول شامل کنسروها، گروه دوم شامل غذاهای سردی مانند الویه یا انواع ناگتها و برگرها و گروه سوم هم شامل برنج و خورشهای حاضری میشود. در این مطلب دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، دربارهی تفاوت این 3 گروه از مواد غذایی حاضری با یکدیگر توضیحاتی دادهاند؛ با ما همراه باشید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انواع غذاهای پروتئینی کنسرو شده مانند کلهپاچه، مایه ماکارونی و ... کاملا استریل هستند و اگر خارج از یخچال هم نگهداری شوند، فاسد نمیشوند.
اگر اهل خرید غذاهای آماده و نیمهآماده باشید و سری به فروشگاههای عرضه مواد غذایی بزنید، معمولاً 3 نوع غذای آماده یا نیمهآماده پیش روی شما خواهد بود. گروه اول شامل کنسروها، گروه دوم شامل غذاهای سردی مانند الویه یا انواع ناگتها و برگرها و گروه سوم هم شامل برنج و خورشهای حاضری میشود. در این مطلب دکتر محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، دربارهی تفاوت این 3 گروه از مواد غذایی حاضری با یکدیگر توضیحاتی دادهاند؛ با ما همراه باشید.
نه، این تصور از آنجا در ذهن افراد نقش بست که مواد غذایی کنسروی با وجود اینکه دارای پروتئینهای حیوانی هستند، در فروشگاهها خارج از یخچال نگهداری میشوند و حدود 2 سال هم قابلیت نگهداری در دمای محیط دارند.
بستهبندی کنسروها بسیار مقاوم و غیرقابلنفوذ برای انواع میکروارگانیسمها، هوا، نور، گازها، اکسیژن و گازکربنیک است. از سوی دیگر، زمانی که مواد غذایی داخل قوطی کنسرو بستهبندی میشوند، تا حدود 120 درجه سانتیگراد به مدت 30-15 دقیقه حرارت میبینند و علاوه بر پخته شدن، استریل هم میشوند. استریل کردن مواد غذایی باعث کشته شدن تمام میکروارگانیسمهای آنها میشود.
F.89.T (2016-05-06 00:13)