اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



دانستیهای کوتاه گوش حلق بینی
زمان کنونی: 06-05-2023، 10:36 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SOG.AND
آخرین ارسال: SOG.AND
پاسخ 97
بازدید 9299

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
گوش حلق بینی دانستیهای کوتاه

دانستیهای کوتاه گوش حلق بینی
#1
مطالب کوتاه در مورد گوش حلق بینی رو در این قسمت قرار میدممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اسپم ممنوعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
با تشکر مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#2
بینی شما بزرگ است یا کوچک؟

به اعتقاد اغلب افراد بینی کوچک یکی از مهم ترین شاخص های زیبایی چهره به شمار می رود. به همین دلیل است که جراحی زیبایی بینی در میان جوانان بسیار پرطرفدار است. اما مطالعات محققان آمریکایی نشان می دهد که بینی بزرگ موجب محافظت در برابر بیماری های مختلف از جمله سرماخوردگی می شود.

در این بررسی مشخص شد که هر چه بینی و لب ها بزرگ تر باشند، ذرات معلق، گرد و غبار و باکتری های کمتری وارد بدن می شوند.

برای انجام این تحقیق، پژوهشگران دو بینی مصنوعی ساختند که یکی از آن ها 2.3 برابر از دیگری بزرگ تر بود. این دو بینی روی دو صورت مصنوعی قرار گرفت و دو لب مصنوعی با شکل ها و اندازه های متفاوت نیز بر روی این صورت ها آزمایش شد. نتایج نشان داد در بینی های بزرگ تر به مراتب ذرات معلق کمتری وارد مسیر تنفسی می شوند. این نتیجه در مورد لب های بزرگ تر نیز صادق بود.

سرپرست این گروه تحقیقاتی معتقد است: بینی بزرگ تر خطر ورود عفونت به بدن را کاهش داده و همچنین میزان آلودگی هوای وارد شده به بدن را نیز کمتر می کند.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#3
آلودگی هوا و مشکلات گوش و حلق و بینی

یک متخصص گوش، حلق و بینی با اشاره به شایع‌ترین عواملی که موجب مراجعه بیماران به متخصص گوش، حلق و بینی می‌شود، گفت: در حال حاضر یکی از بیشترین موارد مراجعه مربوط به "رینیت آلرژیک" (حساسیت بینی) است که درمان آن عملا به وسیله اسپری‌های موضعی کورتون یا قرص‌های ضدحساسیت آنتی‌هیستامینی مانند سیتریزین، لوراتادین و فکسوفنادین صورت می‌گیرد.

دکتر داریوش خشوعی اظهار کرد: در موارد بسیار پیشرفته و شدید که درمان دارویی کارساز نباشد، بیماران جهت آلرژی‌ درمانی به متخصصان روماتولوژیست ارجاع داده می‌شوند.

پارگی پرده صماخ چگونه اتفاق می‌افتد؟
وی درباره عواملی که می‌تواند موجب پارگی پرده گوش شود، توضیح داد و گفت: پارگی پرده گوش می‌تواند ناشی از عواملی مانند ضربه، پریدن در استخر یا گاه دستکاری‌هایی باشد که فرد در گوش انجام می‌دهد. خشوعی ادامه داد: گاهی اوقات عفونت‌های گوش میانی یا برخی عفونت‌ها که در در دوران کودکی یا نوجوانی ایجاد می‌شوند و در اثر عدم درمان یا سهل‌انگاری فرد پیشرفت کرده، عارضه‌دار شده می‌تواند موجب پارگی پرده صماخ شود. وی افزود: در صورت عدم درمان ممکن است پارگی وارد مرحله‌ای شود که دیگر ترمیم‌پذیر نبوده و عملا با داروهای معمول قابل برگشت نیست چرا که زخم حالتی پیدا می‌کند که دیگر نمی‌تواند ترمیم شود و پرده گوش جوش بخورد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پاسخ به این که آیا صدا نیز ممکن است موجب پارگی پرده گوش شود، عنوان کرد: شاید به صورت تئوری این امکان وجود داشته باشد اما در واقعیت تنها در صورت برخورد صوت بسیار شدید ممکن است چنین اتفاقی رخ بدهد، به عنوان مثال صداهای ناشی از موج انفجار.

علایم پارگی پرده گوش
این متخصص گوش، حلق و بینی درباره علایم عارضه پارگی پرده گوش، گفت: معمولا پارگی حاد پرده گوش در مراحل اولیه علایمی مانند خون‌ریزی و درد خیلی شدید را به همراه دارد. گاهی اوقات اگر پارگی ناشی از عفونت حاد گوش میانی باشد، ممکن است پس از خارج شدن مقداری خونابه از گوش، درد ظاهرا تسکین یابد، اما در این موارد حتما باید با مراجعه به متخصص گوش، حلق و بینی مراحل درمان سریعا آغاز شود. وی افزود: به طور معمولی، اگر پارگی تنها در پرده گوش باشد، در حدود 30 دسی‌بل افت در آستانه شنوایی فرد ایجاد می‌شود. البته این مورد مشروط به این است که هیچ آسیبی به حلزون گوش، زنجیره استخوانی یا گوش میانی وارد نشده باشد. اما اگر این قسمت‌ها نیز آسیب دیده باشند، مقدار کاهش شنوایی فرد بیشتر خواهد بود.

آلودگی هوا و بیماری‌های گوش، حلق و بینی
خشوعی درباره تاثیر آلودگی هوا بر بیماری‌های گوش، حلق و بینی اظهار کرد: انسان به طور عادی از بینی تنفس می‌کند. بستگی به نوع آلودگی و شدت آن، این اثرگذاری می تواند در مرحله اول به صورت حساسیت و رینیت آلرژیک خودش را نشان بدهد. در این مرحله با استفاده از اسپری‌های کورتونی موضعی و قرص‌های ضدحساسیت، بیماری قابل درمان است. وی ادامه داد: در موارد پیشرفته‌تر، التهاب‌هایی که در بینی ایجاد می‌شود، می‌تواند منجر به انسداد مجراهای سینوسی و ابتلا به بیماری سینوزیت شود. در مراحل اولیه، سینوزیت به صورت سینوزیت حاد می‌باشد که در این مرحله امید به درمان دارویی بالا است. اما اگر مورد درمان قرار نگرفته و بیماری پایدار شود (معمولا بعد از سه ماه)، سینوزیت وارد مرحله مزمن خواهد شد.

سینوزیت را چگونه تشخیص دهیم؟
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بهترین روش تشخیص سینوزیت مزمن از سینوزیت حاد نیز انجام سی تی اسکن پس از چند دوره درمان دارویی است. معمولاً در سینوزیت مزمن پاسخ به درمان دارویی بسیار کمتر از سینوزیت حاد است. برای درمان سینوزیت مزمن پیشنهاد عمل آندوسکوپی سینوس می‌شود که طی این عمل مجاری سینوسی باز شده، مخاط‌های آسیب‌دیده برداشته می‌شود تا دوباره جریان هوا در سینوس‌ها برقرار شود.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط کنونی آلودگی هوا، راه‌های مختلفی برای پیشگیری از ابتلا به حساسیت‌ها به شهروندان توصیه می‌شود، استفاده از ماسک‌های استانداردی که اطراف حفره بینی و دهان را به طور کامل بپوشاند، یکی از این راه‌هاست. البته ماسک باید پس از دو الی سه ساعت تعویض شود. از راه‌های دیگر می‌توان به مصرف بیشتر مایعات برای حفظ روند طبیعی جریان مخاطی بینی و استفاده از قرقره‌ها و بخورهای آب گرم برای دفع مواد آلرژی زا از حلق و بینی اشاره کرد.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#4
راه حل مقابله با جرم گوش


به گزارش فارس، مهتاب ربانی‌اناری اظهار داشت: قطره‌های گوش دو نوع است؛ یک دسته برای نرم کردن جرم گوش در بیمارانی که جرم گوش شان بر روی هم انباشته شده و مشکل شنوایی ایجاد کرده است کاربرد دارند.

متخصص گوش، حلق و بینی گفت: دومین دسته از این قطره‌ها در برطرف کردن التهاب موضعی گوش است که معمولاً قطره‌ها یا آنتی‌بیوتیکی یا کورتنی هستند که برای کاهش التهاب و از بین بردن عفونت گوش به کار برده می‌شود.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: برای مصرف هر دو نوع قطره بهتر است تجویز پزشک صورت پذیرد چرا که قبل از شروع مصرف قطره، معاینه گوش و تشخیص درست حائز اهمیت است.

ربانی اناری افزود: برخی قطره‌های آنتی‌بیوتیکی و کورتنی که در حال حاضر در داروخانه‌ها موجود است قطرات چشمی هستند که برای گوش نیز کاربرد دارند.

وی ادامه داد: در عفونت‌ موضعی گوش، معاینه توسط پزشک و پاکسازی مناسب، مقدم بر مصرف قطره است. تعداد قطره‌ها و تناوب آن طی روز بسته به دستور پزشک معالج است.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: برای ریختن قطره در گوش بهتر است بیمار روی گوش سمت مقابل بخوابد و شخص دیگری قطره را داخل گوش بریزد و بیمار به مدت 10 تا 15 دقیقه در چنین وضعیتی باقی بماند.

ربانی اناری افزود: چنانچه بیمار انواع مختلف قطره برای مصرف در گوش داشته باشد بهتر است یک فاصله 15 دقیقه‌ای بین قطره‌ها قائل شود.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#5
مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک و تشدید سینوزیت

دانشیار گروه گوش، حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با بیان اینکه بیماری سینوزیت قابل درمان است اما خود درمانی روش مناسبی برای درمان این بیماری نیست، گفت: مصرف بی‌رویه و خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها از عوامل زمینه‌ساز تشدید و مزمن شدن سینوزیت است.

دکتر سعید سهیلی‌پور با بیان اینکه عفونت سینوس‌های صورت عامل بروز بیماری سینوزیت است، اظهار کرد: مقدمه ایجاد سینوزیت سرماخوردگی است و در واقع علت اصلی ابتلا به بیماری سینوزیت التهاب ناشی از سرماخوردگی، حساسیت و تورم سینوس‌ها است.

وی با بیان اینکه سینوس‌های صورت سه دسته هستند و زمانی که دچار عفونت و پلیپ می‌شوند فرد به سینوزیت مبتلا شده است، افزود: دسته اول سینوس پیشانی است که در بالای چشم‌ها و ناحیه ابروها قرار گرفته و دسته دوم سینوس‌های فکی هستند که در گونه‌ها قرار دارند و سینوس‌های دسته سوم در پشت پل بینی و میان چشم‌ها قرار گرفته‌اند که البته جایگاه اصلی‌ سینوس‌ها در ضخامت استخوان‌های صورت و جمجمه است.

این فوق تخصص گوش، حلق وبینی با اشاره به اینکه معمولا افرادی که سابقه ابتلا به آلرژی و بیماری‌های التهابی و انسدادی بینی دارند بیشتر مستعد ابتلا به سینوزیت هستند، خاطرنشان کرد: مجاری سینوس‌های بینی این افراد در سرما زودتر باز و این امر منجر به جمع شدن ترشحات در مجاری سینوس‌ها و دردناک شدن این ناحیه می‌شود و بهتر است در فصل‌های سرد افراد مستعد سینوزیت این نواحی را بپوشانند.

سهیلی‌پور با بیان اینکه بیماری سینوزیت اشکال مختلفی دارد که به سه دسته سینوزیت حاد یا شدید، سینوزیت تحت حاد و سینوزیت مزمن تقسیم می‌شود، ادامه داد: معمولا درمان سینوزیت‌های حاد یا شدید که در ارتباط مستقیم با یک سرماخوردگی و عفونت آلرژی است به چند هفته زمان نیاز دارد و اگر بیماری چند ماه ادامه داشته باشد از آن به عنوان سینوزیت تحت حاد یاد می‌کنند.

وی اضافه کرد: در صورتی که بیمار برای رفع بیماری و بهبودی نیازمند به بیش از سه ماه مراقبت باشد و بیماری در او باقی ماند به نوع سوم یعنی سینوزیت از نوع مزمن مبتلا شده است.

دانشیار گروه گوش، حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تشخیص سینوزیت معمولا با معاینه دقیق توسط پزشک متخصص صورت می‌گیرد، گفت: پزشک با شرح حال و سابقه بیماری و هم چنین بررسی حلق و بینی بیمار نوع سینوزیت فرد را تشخیص می‌دهد اما در صورت نیاز از سایر عوامل مانند عکس برداری، آندوسکوپی و سی تی اسکن به منظور تشخیص راحت‌تر نیز استفاده می‌شود.

سهیلی‌پور با تاکید بر اینکه شایع‌ترین علت بروز سینوزیت انحراف تیغه بینی است، تصریح کرد: علاوه بر انحراف تیغه بینی، پلیپ‌ها و تورم شاخک‌های بینی از عوامل ابتلا به سینوزیت مزمن است.

وی با اشاره به اینکه اولین راه برای جلوگیری از ابتلا به سینوزیت پیشگیری است، ادامه داد: توجه و کنترل سرما خوردگی، استفاده از داروهای مناسب ضد سرما خوردگی، استراحت کافی و حتی استفاده از بخور از موارد است که با رعایت آن می‌توان از ابتلا به سینوزیت پیشگیری کرد.

این فوق تخصص گوش و حلق وبینی افزود: معمولا یک هفته تا 10 روز بکارگیری روش‌های درمانی برای بهبودی کافی است اما در صورت باقی ماندن بیماری بیش از زمان مقرر مراجعه به پزشک لازم است.

سهیلی‌پور با تاکید بر اینکه مصرف دخانیات مانند سیگار و قلیان یکی از علل ایجاد سینوزیت است، خاطرنشان کرد: مصرف دخانیات مانند سیگار و قلیان به مژک‌های بینی آسیب وارد کرده و موجب تجمع ترشحات و عفونت سینوس‌ها می‌شود و در واقع مصرف دخانیات سینوزیت را مزمن و مقاوم می‌کند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه سینوزیت قابل درمان است، تصریح کرد: هر سه نوع سینوزیت حاد، تحت حاد و مزمن با کمک انواع روش‌های درمانی و در صورت نیاز جراحی‌ و آندوسکوپی برطرف می‌شود.

دانشیار گروه گوش، حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه بیماری سینوزیت در فصل سرما در افرادی که به آلرژی مبتلا هستند و تغذیه خوب و استراحت کافی ندارند بیشتر شایع است، خاطرنشان کرد: در حقیقت سینوزیت در افرادی که فرهنگ بهداشتی مناسبی ندارند شایع‌تر است.

سهیلی‌پور با تاکید بر اینکه بیماری سینوزیت قابل درمان است اما خود درمانی روش مناسبی برای رفع آن نیست، ادامه داد: مصرف بی‌رویه و خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها از عوامل زمینه‌ساز تشدید و مزمن شدن سینوزیت است و اگر این بیماری با درمان‌های ساده و اولیه سرماخوردگی برطرف نشد به بیماران توصیه می‌شود از خود درمانی پرهیز و با مراجعه به پزشک از مزمن شدن سینوزیت جلوگیری کنند.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#6
سرماخوردگی، ‌باد، سرما و آلودگی هوا از عوامل ایجادکننده سینوزیت

نظام‌الدین قهاری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: استخوان‌های صورت و فک و پیشانی عمدتاً تو خالی هستند و داخل‌ آن از مخاط سینوس پر شده است.

متخصص گوش، حلق و بینی گفت: اگر مخاط سینوسی موجود در داخل این حفره‌ها متورم و ملتهب شود، سینوزیت اتفاق می‌افتد.

قهاری، انواع سینوزیت را التهابی، ‌عفونی، ‌حاد، مزمن و تحت حاد معرفی کرد و گفت: سینوزیت‌های حاد در اثر سرماخوردگی،‌ باد، سرما، آلودگی هوا و ویروس ایجاد می‌شوند که اگر به آن بی‌اعتنایی شود ممکن است به سینوزیت تحت حاد و سپس مزمن و عفونی تبدیل شود.

وی تأثیر هوای سرد و آلوده را در التهاب مخاط سینوس‌ها مؤثر دانست و گفت: اگر فردی از گرما به سرما یا از سرما به گرما وارد شود مخاط سینوسش آمادگی التهاب پیدا می‌کند.

متخصص گوش، حلق و بینی به افراد توصیه کرد: سعی کنند شب‌ها حمام بروند و اگر در ساعات دیگری حمام می‌روند حداقل دو سه ساعت در منزل بمانند چرا که اگر فرد حمام رفته بلافاصله از محیط منزل خارج شود درست مثل آن است که شیشه داغی را در آب سرد قرار دهند؛ مخاط نیز به همین ترتیب برای پذیرش میکروب‌ها شکننده می‌شود.

قهاری ادامه داد: علائم سینوزیت می‌تواند از سردرد، گرفتگی بینی، آبریزش و تب تا ترشح پشت حلق و احساس ضعف و خستگی در افراد متغیر باشد.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#7
گوش درد چیست

سید نظام‌الدین قهاری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در پاسخ به پرسش شهروندان در مشاوره سلامت مبنی بر دلائل درد در ناحیه گوش اظهار داشت: درد حس شده در گوش یا مربوط به داخل گوش است یا عوامل خارج از گوش.

متخصص گوش و حلق و بینی گفت:‌ عوامل داخلی گوش که به گوش درد منجر می‌شوند ناشی از عفونت و التهاب هستند؛ حتی التهاب عفونی حاصل از سرماخوردگی یا لوزه‌های عفونی می‌تواند به گوش درد منجر شوند.

قهاری تصریح کرد: ضربه‌های صوتی و فیزیکی نیز می‌توانند باعث ایجاد درد در ناحیه گوش شوند؛ مثلاً شیرجه زدن در آب بدون داشتن محافظ گوش یک ضربه فیزیکی محسوب می‌شود.

متخصص گوش و حلق و بینی گفت: صدای زیاد نیز ضربه صوتی محسوب می‌شوند.

قهاری در پاسخ به پرسش فارس پیرامون گوش دادن به موسیقی با صدای بلند گفت: گوش دادن به صداهای بلند از طریق گوشی می‌تواند کاهش شنوایی گوش را به دنبال داشته باشد اما موجب درد گوش نمی‌شود.

وی عمده دلیل درد در ناحیه گوش را ناشی از ورود عفونت از حلق به گوش عنوان کرد و افزود: سرماخوردگی، گلودرد و عفونت مزمن لوزه سوم درمان نشده می‌تواند به درد در گوش منجر شود.

متخصص گوش و حلق و بینی اولین اقدام در مواجهه با گوش درد را مراجعه سریع به متخصص گوش و حلق و بینی عنوان کرد و گفت: پزشک متخصص بعد از معاینه می تواند ارتباط درد را با عوامل داخلی یا خارجی گوش تعیین کند و با توجه به تشخیص، دارو تجویز کند.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#8
گوش پاک‌کن ممنوع/ دستکاری گوش به ایست قلبی می‌انجامد

گوش مژک‌هایی دارد که تمیز سازی گوش را انجام می‌دهند؛ البته در مواقعی که چربی گوش زیاد است، پزشک متخصص می‌تواند نسبت به خارج سازی و شستشوی آن اقدام کند.

هیچگاه نباید از گوش‌پاک‌کن که به غلط به این نام مشهور شده، استفاده کرد.

در گوش یک عصب وجود دارد که با عصب دهمی که به قلب می‌رود ارتباط دارد که اگر این عصب تحریک شود، می‌تواند باعث ایست قلبی شود؛ بنابراین نباید با وسائل و ابزارها گوش را تحریک کرد.

پزشک معالج با توجه به جرم گوش فرد و برای نرم کردن آن استفاده از این قطره‌ها را توصیه می‌کند؛ اما افراد دقت داشته باشند که این قطره‌ها را نیز نمی‌توان به طور خودسرانه استفاده کرد.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#9
گرفتن بینی هنگام عطسه به پرده گوش آسیب می‌زند

مهتاب ربانی اناری در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، اظهار داشت: افراد هنگام عطسه با نگه‌داشتن دستمال کاغذی در جلوی بینی و دهان از پرتاب قطره‌ها و ترشحات تنفسی به فضا و سطوح جلوگیری می‌کنند اما نباید به واسطه بستن دهان یا گرفتن بینی از بروز عطسه جلوگیری کرد.



وی گفت: از نظر بهداشتی به منظور جلوگیری از سرایت و انتشار میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا پیشنهاد می‌شود که افراد هنگام عطسه کردن با نگه‌داشتن دستمال کاغذی در جلوی بینی و دهان از پرتاب قطره‌ها و ترشحات تنفسی به فضا و سطوح جلوگیری کنند.

متخصص گوش، حلق و بینی گفت: در صورت در دسترس نبودن دستمال کاغذی استفاده از سطح داخلی ناحیه آرنج و قرار دادن این ناحیه در جلوی بینی و دهان توصیه می‌شود.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: این امر به معنی مسدود کردن دهان و بینی و جلوگیری از بروز عطسه نیست؛ چرا که عطسه یک مکانیزم دفاعی راه‌های تنفسی به منظور خارج کردن ترشحات، محسوب می‌شود.

ربانی اناری ادامه داد: در صورت گرفتن و مسدود کردن سوراخ‌های بینی، حین عطسه کردن احتمال انتقال فشار هوا از طریق شیپور استاش که بین بینی و حلق واقع شده است به حفره گوش و پشت پرده گوش وجود دارد.

متخصص گوش، حلق و بینی افزود: این مسئله می‌تواند باعث مشکلاتی در سطح گوش میانی شود و حتی در مواردی خاص موجب پارگی یک پرده گوش تازه ترمیم‌ شده، بشود.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران به افراد پیشنهاد کرد: به واسطه بستن دهان یا گرفتن بینی نباید از بروز عطسه جلوگیری کرد.

نویسنده :SOG.AND   آفلاین
#10
آدامس جویدن از گرفتن گوش در ارتفاعات می‌کاهد

رضا چایچیان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان اظهار داشت: تغییر ارتفاع می‌تواند به گرفتگی گوش میانی منجر شود.

متخصص گوش، حلق و بینی گفت: در ارتفاع به دلیل تغییر فشار جو خارجی پرده به سمت بیرون کشیده می‌شود و صدا گرفته می‌شود بنابراین فرد احساس گرفتگی گوش و در نهایت سنگینی می‌کند.

چایچیان تصریح کرد: در زیر دریا نیز فشار بیش از اندازه است و این فشار غیر متناسب باعث می‌شود که پرده گوش به سمت داخل کشیده شود و در نهایت فرد احساس کند که گوشش کیپ شده و احساس سنگینی گوش داشته باشد.

متخصص گوش، حلق و بینی ادامه داد: افرادی که در ارتفاعات دچار کاهش شنوایی می‌شوند بهتر است با خوردن آب‌نبات، آدامس جویدن و قورت دادن آب دهان فشار دو طرف پرده گوششان را متعادل کنند چرا که با این روش شنوایی شان بهبود پیدا می‌کند و احساس سنگینی گوش نخواهند داشت.



موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جراحی بینی گوشتی و نتیجه عمل fdiba 0 1,257 04-10-2017, 11:54 AM
آخرین ارسال: fdiba
  مشکلات و شکایات شایع بعد از عمل جراحی بینی fdiba 0 1,344 04-10-2017, 11:53 AM
آخرین ارسال: fdiba
  کاندیدای مناسب جراحی بینی چه کسی است؟ fdiba 0 1,085 04-10-2017, 11:53 AM
آخرین ارسال: fdiba
  پاسخ به نگرانی ها در مورد جراحی بینی و بیهوشی fdiba 0 1,235 04-10-2017, 11:53 AM
آخرین ارسال: fdiba
  علل شایع انجام جراحی بینی (رینوپلاستی) fdiba 0 1,036 04-10-2017, 11:53 AM
آخرین ارسال: fdiba
  دانستیهای کوتاه مغز و اعصاب E L E N A 99 9,749 09-25-2015, 03:21 PM
آخرین ارسال: E L E N A
  تفاوت ریه یک فرد سیگاری و یک فرد غیرسیگاری را در یک ویدئوی کوتاه ببینید !!Maryam!! 0 1,414 09-07-2015, 03:46 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  دانستیهای کوتاه استخوان و مفاصل E L E N A 109 5,675 08-16-2015, 03:57 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  خونریزی از بینی در تابستان- انجمن koreafan ..::QueeN::.. 0 1,108 07-16-2014, 01:40 PM
آخرین ارسال: ..::QueeN::..

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان