آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



دستور تهیه شامی پوک
زمان کنونی: 01-20-2021، 03:38 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: asal501
آخرین ارسال: asal501
پاسخ 0
بازدید 357

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
پوک شامی دستور تهیه

دستور تهیه شامی پوک
#1
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 5 نفر
گوشت         نیم كیلو (مغز ران گوساله و بدون استخوان و چربی)
لپه                                                                        300گرم
تخم مرغ                                                                   5عدد
پیاز                                                                          2عدد
بیكینگ پودر                                              1قاشق مرباخوری
زعفران                                       1قاشق چایخوری (دم كرده)
زردچوبه                                                         به میزان لازم
دارچین                                                          به میزان لازم
نمك                                                             به میزان لازم
فلفل                                                            به میزان لازم
روغن                                                            به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با چاقو به قطعات كوچكتر می بریم و همراه با پیاز (به صورت درسته)، زردچوبه، دارچین، نمك، فلفل و 2 لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود و آب گوشت كاملا تبخیر شود.لپه را كه از قبل خیس خورده، در قابلمه ای می‌ریزیم و با كمی آب می پزیم. سپس آب اضافی آن را می‌گیریم.
گوشت، پیاز و لپه‌ی پخته شده را دو بار از چرخ گوشت می‌گذرانیم.
تخم‌مرغ، زعفران، بیكینگ‌پودر، نمك و فلفل را به گوشت و لپه‌ی چرخ كرده اضافه می‌كنیم و ورز می‌دهیم.حالا روی یك نعلبكی را با پارچه‌ی نازك و نم‌داری می‌پوشانیم و در حالی كه نعلبكی را در یك دست داریم، دست دیگر را مرطوب كرده و از مخلوط گوشت به اندازه‌ی یك تخم‌مرغ برمی‌داریم، آن را لوله می‌كنیم، روی پارچه می‌گذاریم ، فشار می‌دهیم تا به شكل دایره‌ای شود (اطراف دایره نسبت به وسط آن باید نازك‌تر باشد) و با انگشت اشاره وسط آن را سوراخ می‌كنیم.
روغن را در تابه می ریزیم و وقتی داغ شد، دو طرف شامی‌ها را در آن سرخ می‌كنیم روغن باید تمام سطح شامی‌ها را بپوشاند.

با كاغذ خشك‌كن یا صافی، روغن اضافی شامی‌ها را می‌گیریم، آنها را در دیس می‌چینیم و با تربچه، جعفری، برگ كاهو، گوجه‌فرنگی و حلقه‌های لیموترش تزیین می‌كنیم.
نكات:
1)توجه كنید هنگام پخت گوشت اگر آب گوشت قبل از پخته شدن تمام شد، كمی آب جوش به آن اضافه كنید، ولی بعد از پخته شدن نباید آب اضافی در قابلمه باقی بماند.
2)بیكینگ پودر را قبل از اضافه‌كردن به مخلوط در یك قاشق آب حل‌كنید.
3)وقتی تخم‌مرغ را به گوشت و لپه اضافه می‌كنید، این مخلوط باید سرد شده باشد.
4)به جای بیكینگ‌پودر می‌توان از یك قاشق غذاخوری ماست استفاده كرد.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تهیه پیراشکی در فر اجاق گاز به روش ERIKA !!Maryam!! 0 1,024 04-02-2017, 11:24 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Tongue طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی !!Maryam!! 1 829 02-13-2017, 03:42 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Tongue تهیه آش رشته به روش ERIKA !!Maryam!! 0 848 12-12-2015, 02:14 AM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  اموزش و طرز تهیه بیبیم بپ kim.dong.hyun 0 1,030 07-16-2015, 05:32 PM
آخرین ارسال: kim.dong.hyun
  طرز تهیه ی سوپ میگو با سس لیمو-کنجد ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 756 11-14-2014, 08:35 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه همبرگر مکزیکی songilgook joon 0 689 11-14-2014, 01:11 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه دال هندی songilgook joon 0 862 11-13-2014, 02:51 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه آش یخ برای هوای گرم ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 708 11-12-2014, 01:06 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه خورش ماهی ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 758 11-12-2014, 12:53 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه سمبوسه گیاهی ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 703 11-12-2014, 12:46 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان