اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



دستور طبخ تیل فسنجان
زمان کنونی: 01-17-2021، 03:45 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: asal501
آخرین ارسال: asal501
پاسخ 0
بازدید 345

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
طبخ تیل دستور فسنجان

دستور طبخ تیل فسنجان
#1
مواد اولیه :
برای ۴ نفر
زردچوبه                             نصف قاشق چایخوری
بادمجان                                                   ۵عدد
رب انار               ۱قاشق سوپخوری سر پر (ترش)
سیر                    ۱قاشق مرباخوری (سرخکرده)
پیاز                                                      ۱عدد
گوجه فرنگی                                          ۴عدد
گردو                             ۲۰۰گرم (ساییده شده)
فلفل سیاه                      نصف قاشق چایخوری
نمک                                          به میزان لازم
آب                                                    ۵پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا گوجه‌فرنگی را چند ثانیه داخل آبجوش می اندازیم و بعد پوست کنده و نگینی خرد می‌کنیم و با کمی‌روغن تفت می‌دهیم. پیاز را رنده کرده و به گوجه‌فرنگی اضافه می‌کنیم.
سیر سرخکرده،گردو و رب‌انار را به مواد افزوده و به مدت پنج دقیقه تفت داده، آب را داخل مواد می‌ریزیم. نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می‌کنیم و یک ساعت و نیم اجازه میدهیم تا خورش جا بیفتد. در این فاصله بادمجان را از وسط نصف کرده و سرخ می‌کنیم و در ۲۰دقیقه اخر پخت خورش درون خورش می‌ریزیم.
نکات:
۱)تیل فسنجان غذای محلی استان مازندران است.تیل به معنی گل و قاتق به معنی خورش می‌باشد. نام این غذا به خاطر رنگ آن است.
۲) بهتر است این خورش در قابلمه روی آماده شود.
۳)دقت کنید مقدار سیر کاملا بستگی به ذائقه شما دارد و حتی قابل حذف هم میباشد.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  باقلا قاتق و دستور تهیه آن asal501 0 485 10-27-2014, 02:32 PM
آخرین ارسال: asal501
  دستور تهیه کیک مرغ asal501 0 514 10-27-2014, 02:32 PM
آخرین ارسال: asal501
  دستور تهیه زیر پلوی کرمانی asal501 0 569 10-27-2014, 02:32 PM
آخرین ارسال: asal501
  دستور پخت فلفل دلمه ای شکم پر asal501 0 756 10-27-2014, 02:32 PM
آخرین ارسال: asal501
  فلافل رژیمی و دستور تهیه آن asal501 0 553 10-27-2014, 02:31 PM
آخرین ارسال: asal501
  دستور تهیه و پخت ماش پلو asal501 0 494 10-27-2014, 02:31 PM
آخرین ارسال: asal501
  دستور طبخ قارچ پلوی خوشمزه asal501 0 433 10-25-2014, 12:49 PM
آخرین ارسال: asal501
  دستور طبخ سوپ سیب زمینی و جو پرک asal501 0 555 10-25-2014, 12:47 PM
آخرین ارسال: asal501
  دستور طبخ برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی asal501 0 476 10-25-2014, 12:46 PM
آخرین ارسال: asal501
  دستور طبخ خورش زرشک asal501 0 467 10-25-2014, 12:45 PM
آخرین ارسال: asal501

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان