اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



دسر باواریای سه ریگ
زمان کنونی: 01-16-2021، 05:33 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Autumn Lady
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 0
بازدید 375

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
باواریای سه ریگ دسر

دسر باواریای سه ریگ
#1
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد لازم

زرده تخم مرغ 6 عدد
شیر 2 و یم دوم پ
شکر سه چهارم پ
ژلاتین 3 ق غ
آب سرد نصف پ
وانیل کمی
خامه فرم گرفته 2 پ
کاکائو 1 ق غ
نسکافه 1 ق غ
 
شیر را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده سپس بر روی بخار آب قرار داده تا حل شود. زمانی که شیر از جوش افتاد ژلاتین را اضافه و کاملا مخلوط نمایید. زرده ها را با وانیل و شکر را با همزن هم زده تا کرم رنگ شود. در مرحله بعد به آرامی به شیر افزوده و مرتب هم بزنید تا یک دست شود. (از همزن استفاده نشود.). در آخر خامه را کم کم اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
مواد دسر را به سه قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را با کاکائو الک شده و قسمت دیگر را با نسکافه مه در کمی آب جوش حل شده مخلوط نمایید. ابتدا باواریای کاکائویی را در قالب ریخته و در یخچال قرار داده تا بسته شود. در مرحله بعد باواریای نسکافه ایرا به آرامی روی قسمت کاکائویی ریخته و مجددا در یخچال قرار دهید. در مرحله آخر باواریای وانیلی را روی دسر بریزید.
دسر را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و قابل سرو شود. قبل از سرو می توانید دسر را یا خامه فرم گرفته ساده و کاکائویی و انواع ترافل تزئین نمایید.


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان