11-28-2016, 06:58 PM
ادم ها توی زندگی خودشان خیلی چیزها می خواهند انجام بدهند. از کودکی تا بزرگسالی این خواسته ها با هم فرق می کند. شاید بشود گفت پخته تر می شود یا از جسارتشان کم می شود. ولی به هر حیث ، ارزش های ما ، بر اساس محیطی شکل می گیرد که در ان بزرگ شدیم ، و همینطور تجربه هایی که از سر گذراندیم.
علاوه بر تمام ارزش های جامعه که ما را از خشونت و کشتار و به طور کلی هر چیزی که نظم جامعه اش را به هم می زند باز می دارد.
یک سری ارزش ها و عقاید شخصی هر فرد دارد که می تواند ترکیبی از ارزش های محیط زندگی ، تجربه ها ، اعتقادات مذهبی ، حرف های اطرافیان و ... باشد.
شاید ما به خیلی از کارهایی که می خواهیم به ان ها بپردازیم. نرسیم.
ولی در اغلب موارد به نباید های خود پایبند هستیم. و وای به حال ان روزی که در حالتی قرار بگیریم که نباید های خودمان را تغییر بدهیم و در این صورت مجبور به بازبینی شخصیت و جهان بینی خودمان می شویم.
پس حالا یک سوال
ده کاری که هیچ وقت نمی خواهید انجام بدهید ، جه هستند؟
علاوه بر تمام ارزش های جامعه که ما را از خشونت و کشتار و به طور کلی هر چیزی که نظم جامعه اش را به هم می زند باز می دارد.
یک سری ارزش ها و عقاید شخصی هر فرد دارد که می تواند ترکیبی از ارزش های محیط زندگی ، تجربه ها ، اعتقادات مذهبی ، حرف های اطرافیان و ... باشد.
شاید ما به خیلی از کارهایی که می خواهیم به ان ها بپردازیم. نرسیم.
ولی در اغلب موارد به نباید های خود پایبند هستیم. و وای به حال ان روزی که در حالتی قرار بگیریم که نباید های خودمان را تغییر بدهیم و در این صورت مجبور به بازبینی شخصیت و جهان بینی خودمان می شویم.
پس حالا یک سوال
ده کاری که هیچ وقت نمی خواهید انجام بدهید ، جه هستند؟
دارم مغزم را از دست میدم. مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
2- فراموش کردن حماقت ها و اشتباه های خودم
3- قبول نکردن مسئولیت کارهایی که کردم
4- خودکشی کردن
5- شکستن دل کسی