اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

رفتارای عجیبمون!!
زمان کنونی: 06-08-2023، 09:09 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: miss mg - ELF
آخرین ارسال: ROSEMITA
پاسخ 30
بازدید 4767

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
عجیبمون رفتارای

رفتارای عجیبمون!!
نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بروبچ گل انجمن کره فن…

تو این پست هر کس هر عادت و رفتار عجیبی که داره رو لطفا بنویسه و بعد نظر سنجی میکنیم تا ببینیم که چه قدر این کار به نظر بقیه عجیبه در انتها عجیب ترین عادتها معرفی میشن.این معرفی میتونه توی نوع غذا خوردن ,سبک لباس پوشیدن,عقاید خرافی,تکه کلام,رفتارها و … باشه.

خواهشا همگی شرکت کنید
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

تچکر

نویسنده :ROSEMITA   آفلاین
سلااااااااااااااااااااااااااام اول از غذا شروع کنم : 
تو غذا ها که هر غذایی پسند نمیکنم ، مثلا تو قرمه سبزی به هیچوجه نباید عصاره گوشت باشه و مامانم گوشت جدا برای خودشون میپزه آخه من کلا به گوشت حساسیت دارم .... به توت فرنگی ، پرتقال ، آناناس ، سیب و نارنگی هم حساسیت دارم ...، هر میوه ای می‌خورم باید سفت و بدون لک باشن و از خیار و گوجه بدم میاد . از ماهی ، اسفناااااااج ، تخم مرغ ، آبگوشت و کباب بدم میاد و از ماکارونی متنفرم >"< از بچگی کم غذا بودم و همیشه لاغر بودم . کلا خدا رحم کنه به اونی که با من ازدواج میکنه @_@ 
لباس پوشیدن : از وقتی مانتو قاجاری اومده من از همه مانتو ها زده شدم ، تا قبل از اینکه ۱۲ ساله بشم پیرهن میپوشیدم بعد به خواست پدرم دیگه به زور مانتو . تو زمستون هم تو خونه لباس اسکیمو ها رو می‌پوشم بعد میرم میچسبم به شومینه و می‌لرزم و وقتی از خونه بیرون میرم یه مانتو نازک می‌پوشم .... مامانم همیشه میگه اصلا عادی نیستی . به چیزای پشمی هم کلا حساسیت دارم ، پالتو ، شالگردن و خیلی چیزای دیگه .... هیچی دیگه @_@ 
تیکه کلامم هم متوجه میشی چیمیگمه ^_- 
دیگه بقیه عاداتم هم ایناست : 
معمولا شبا تو خواب یه دفه داد میزنم ، اگه رو زمین بخوابم تو شرایط خاص ، از سر جام که تو اتاق باشه میرم تو آشپزخونه @_@ اینقدر که تکون می‌خورم @_@ 
زمستونا بدنم عین بخاری گرمه ولی تابستونا اینقدر یخم که کسی بهم دست بزنه پشیمون میشه . 
بیش از حد فلفل میخوردم ، اونقدر که حتی تو قرمه سبزی هم فلفل میریختم ولی ترک کردم ، 
همیشه با داداشم فیلم ترسناک میبینم ولی بعدش دیگه تا یه ماه شبا پیش مامان و بابام میخوابم ولی باز از رو نمیرم و میبینم . 
یه رفتار بدی هم که دارم اینه که اصلا خجالت نمیکشم و با همه راحتم . همیییییین