ارشیو کردن سریال ها و نوع دسته بندیشون برای ادمی که ده ساله داره بکوب سریال می بینه به شکل رنگ انجام میدهم.
قبلا به شکل دسته بندی بر اساس کشور و تمام یا نصفه بودن بود ولی الان اون سیستم دیگه پاسخگو نیست.
سفید : مستند هایی که هدایت احساسی خاصی ندارند و صرف بیان اطلاعات هستند.
زرد: کلیه فیلم و سریالهایی که رسوایی محور و کمدی باشند.
نارنجی: فیلم و سریالهایی که تماما در مورد یک رابطه باشند.
سبز: فیلم و سریالهایی که تا حتی امید بخش یا افرادی که به دنبال تغییر هستند.
صورتی:فیلم و سریالهایی در دبیرستان و مربوط به ارتباط نوجوانان.
قرمز: فیلم و سریالهایی که ندیدن محتوای جن.سی باعث از دست دادن بخشی از داستان می شود.
آبی : فیلم و سریالهایی که بر اساس یک نقش اجتماعی در مورد کاراکتر یا تم اصلی است.
سرمه ای : فیلم و سریالهایی که درگیری ها و کشمکش های شدید فرد در اثر بودن در یک جامعه یا محیط است.
سیاه: فیلم و سریالهایی درگیری ها و کشمکش های شدید فرد در برخورد با هویت خود است.
سبز پر رنگ: مستند هایی که مخاطب را به واکنش خاصی هدایت می کنند.
** این نوع رنگ بندی مناسب چه کسانی هست:
کسانی که براشون چالش داستانی مهم ترین وجه یک سریال است و نوع رویکردی که داستان با ژانرها میده براشون اولویته.
** تطبیق ژانرها با رنگبندی:
معمولا سریالهای زرد، صورتی، سبز و آبی هر چهار تا اکثرا دارای چاشنی کمدی هستند. هرچند در بخش قرمز هم امکانش هست.
فکر می کنم کلیه رنگ ها را بشه داخل ژانر عاشقانه، درام و اجتماعی آورد کمی و بیش رنگ سفید و سبز پر رنگ به خاطر ماهیت مستندشون متفاوت هستند.
ژانر حقوقی، اکشن و معمایی یا جنایی معمولا در رده رنگی سرمه ای، آبی و سبز هستند.
قبلا به شکل دسته بندی بر اساس کشور و تمام یا نصفه بودن بود ولی الان اون سیستم دیگه پاسخگو نیست.
سفید : مستند هایی که هدایت احساسی خاصی ندارند و صرف بیان اطلاعات هستند.
زرد: کلیه فیلم و سریالهایی که رسوایی محور و کمدی باشند.
نارنجی: فیلم و سریالهایی که تماما در مورد یک رابطه باشند.
سبز: فیلم و سریالهایی که تا حتی امید بخش یا افرادی که به دنبال تغییر هستند.
صورتی:فیلم و سریالهایی در دبیرستان و مربوط به ارتباط نوجوانان.
قرمز: فیلم و سریالهایی که ندیدن محتوای جن.سی باعث از دست دادن بخشی از داستان می شود.
آبی : فیلم و سریالهایی که بر اساس یک نقش اجتماعی در مورد کاراکتر یا تم اصلی است.
سرمه ای : فیلم و سریالهایی که درگیری ها و کشمکش های شدید فرد در اثر بودن در یک جامعه یا محیط است.
سیاه: فیلم و سریالهایی درگیری ها و کشمکش های شدید فرد در برخورد با هویت خود است.
سبز پر رنگ: مستند هایی که مخاطب را به واکنش خاصی هدایت می کنند.
** این نوع رنگ بندی مناسب چه کسانی هست:
کسانی که براشون چالش داستانی مهم ترین وجه یک سریال است و نوع رویکردی که داستان با ژانرها میده براشون اولویته.
** تطبیق ژانرها با رنگبندی:
معمولا سریالهای زرد، صورتی، سبز و آبی هر چهار تا اکثرا دارای چاشنی کمدی هستند. هرچند در بخش قرمز هم امکانش هست.
فکر می کنم کلیه رنگ ها را بشه داخل ژانر عاشقانه، درام و اجتماعی آورد کمی و بیش رنگ سفید و سبز پر رنگ به خاطر ماهیت مستندشون متفاوت هستند.
ژانر حقوقی، اکشن و معمایی یا جنایی معمولا در رده رنگی سرمه ای، آبی و سبز هستند.
دارم مغزم را از دست میدم. مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چون اول از همه نظر شخصی خیلی داخلش دخیله یعنی امکان داره سریالی به نظر من سبز باشه ولی به نظر کسی دیگه سرمه ای. یعنی جنبه ای که فرد بیشتر درگیرش میشه را مشخص می کنه.
همینطور این شکلی تمیزکردن مجدد ارشیو سریالها راحت تر میشه چون مثلا من میدونم سیاه و زرد پسندم و احتمال قوی اونها را نگه میدارم و در مقابل سرمه ای پسند خیلی نیستم و نظرم در مورد سبز ها خیلی تغییر می کنه نتیجتا وقتی شروع به تمیزکاری ارشیو می کنم میدونم اول از سرمه ای، صورتی، سبز، ابی و قرمز شروع خواهم کرد.
اینطوری مقدار حجم اطلاعاتی که وارد ارشیوها هم میشه هم کنترل میشه چون مثلا بخش سبز مشخص می کنه مثلا چه نوع تغییری حالت برگشت به زندگی داره یا بعد از یک شکست یا بعد از رکوده یا یه شروع تازه است که اینطور راحت تر وقتی مود ادم پایین افتاده میتونه سراغش بره و یاداوری راحت تره.