اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



روش تهیه ترشی فلفل تند و ریحان
زمان کنونی: 01-18-2021، 07:34 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Autumn Lady
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 0
بازدید 607

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
ریحان فلفل و روش تند تهیه ترشی

روش تهیه ترشی فلفل تند و ریحان
#1

در این مطلب به آموزش تهیه ترشی فلفل تند می پردازیم با فرا مدل همراه باشید.


مواد مورد نیاز:
ریحان: چند شاخه
ترخون: چند شاخه
فلفل تند: پانصد گرم
سرکه سفید : یک لیتر
سیر: یک عدد(بوته)
روش تهیه ترشی فلفل تند :
سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشانیم . آب جوشیده را می گذاریم سرد شود سپس فلفل ها را شسته و سه روز درون این آب نمک می گذاریم . بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می کنیم تا آب شان گرفته شود. سیر رو حبه حبه پاک می کنیم . نعناع و ترخون را پاک کرده و می شوریم و می گذاریم حتما آب شان برود و خیس نباشند. ظرف مناسب شیشه ای رو در نظر می گیریم و یک ردیف فلفل درون آن می گذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگه می گذاریم به همین ترتیب تا تمام فلفل ها و موادمان ظرف را پر کند. بعد شیشه را با سرکه پر می کنیم یک روز در آن را باز می گذاریم و بعد از یک روز در آن را محکم می بندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.
روش دیگر درست کردن ترشی فلفل سبز و ترشی بامیه و نکاتی در مورد آنها:
ابتدا فلفل سبزها را تمیز بشوئید و فلفل های زده دار یا نصف شده را از فلفل های سالم جدا کنید . برای زیباتر شدن ظاهر ترشی، چوب اضافه سر فلفل ها ( دم ساقه ) را با چاقو تا حدی ببرید که به کلاهک فلفل آسیب نرسد. بعد روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود .
فلفل ها را در یک ظرف شیشه ای بریزید و بین آنها چند حبه ( برای هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سیر بیندازید و روی آن را کاملا با سرکه سفید پرکنید. می توانید از انواع فلفل برای ترشی استفاده کنید.
ظرف ترشی فلفل را در جای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم خورشید نگهداری کنید و سعی کنید به مدت پانزده تا بیست روز درب ظرف را باز نکنید .
نکته مهم در مورد مدت زمان استفاده:
از بیست روز به بعد ترشی آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر میشود. ولی بعد از 7-8 ماه کم کم ترشی ها شروع می کنند به تجزیه شدن درون سرکه و کم کم بافت خود را از دست می دهد. پس بهتر است ترشی را مقداری تهیه کنید که حداکثر تا 8 ماه مصرف کنید.
ترشی بامیه :
ترشی بامیه دقیقا مثل دستور ترشی فلفل سبز تهیه می شود. بهتر است از بامیه های ریزی که معمولا در خورش مورد استفاده قرار نمی گیرند استفاده کنید که هم ظاهر ترشی زیباتر باشد و هم زود تر آماده مصرف شوند
نکته: هنگام بریدن دم ساقه های بامیه، سر بامیه ها سوراخ نشود که ترشی شما حالت لیز بودن پیدا کند. جدای ظاهر و طعم بدی که به ترشی م یدهد ماندگاری ترشی را نیز تا حد زیادی تحت تاثیر قرار می دهد. بهتر است از چند حبه سیر نیز برای این ترشی استفاده کنید .
در مورد مدت ماندگاری این ترشی : اگر در یخچال باشد ( یا جای خیلی خنک ) 5-6 ماه قابل استفاده است.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روش تهیه سالاد مرغ و قارچ و کرفس Autumn Lady 0 618 10-25-2014, 11:40 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  روش درست کردن ترشی سیر Autumn Lady 0 598 10-25-2014, 10:20 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
Rainbow طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی ❤maryam❤ 0 842 10-25-2014, 01:38 AM
آخرین ارسال: ❤maryam❤
  طرز تهیه پنیر خانگی ❤maryam❤ 0 824 09-27-2014, 10:41 AM
آخرین ارسال: ❤maryam❤
Wink طرز تهیه آشـیانه شکلاتی ღNAFASღ 0 873 09-09-2014, 02:44 PM
آخرین ارسال: ღNAFASღ
  طرز تهیه هندوانه به شکل گل ~Kit Kat~ 0 799 08-31-2014, 12:43 PM
آخرین ارسال: ~Kit Kat~
Rainbow طرز تهیه ژله بستنی لیوانی ~Kit Kat~ 0 811 08-31-2014, 12:32 PM
آخرین ارسال: ~Kit Kat~
Rainbow طرز تهیه ژله آسمونی ~Kit Kat~ 0 855 08-31-2014, 12:29 PM
آخرین ارسال: ~Kit Kat~
Rainbow طرز تهیه ژله چند طبقه ~Kit Kat~ 1 1,158 08-31-2014, 12:27 PM
آخرین ارسال: ~Kit Kat~
  طرز تهیه ژله فالوده شیرازی ! ~Kit Kat~ 0 1,177 08-31-2014, 12:25 PM
آخرین ارسال: ~Kit Kat~

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان