10-25-2014, 10:20 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-23-2015, 03:06 PM توسط royajoooon.)
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سیرترشی نوعی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
است که از قراردادن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خشک در درون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تهیه می شود. این مخلوط پس از حداقل ۶ ماه آماده بهره برداری بوده و هر چه از تاریخ تهیه آن بیشتر بگذرد مرغوبتر می شود به گونه ای که مرغوبیت آن را به سن آن مربوط می نمایند و سیر ترشی هفت ساله از مرغوبیت بالایی برخوردار است(ویکی پدیا).با فرامدل همراه باشید.
مواد مورد نیاز:
سیر: دویست و پنجاه گرم به صورت پوست کنده
فلفل دلمه ای: یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ – خرد شده
سرکه: دو فنجان
شکر: صدو پنجاه گرم
خردل: نصف قاشق چای خوری – پودر شده
دانه کرفس: نصف قاشق چای خوری
روش درست کردن ترشی سیر:
حبه های سیر را در یک کاسه متوسط ریخته و حبه های بزرگ را از وسط نصف کنید(دلخواه). بعد با فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید.
سرکه و شکر را در یک ماهی تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پودر خردل و دانه های کرفس را درون یک کیسه کوچک (مانند چای کیسه ای) بپیچید و در ماهی تابه بگذارید. زمانی که سرکه به جوش آمد به مدت پنج دقیقه زمان دهید تا بجوشد. در ادامه مخلوط سیر و فلفل را اضافه کرده، اجازه دهید پنج دقیقه دیگر بجوشد و سپس کیسه را خارج کنید.
سیر و فلفل دلمه ای را در ظرف مورد نظر برای ترشی ریخته، بعد مایع باقیمانده را روی آنها بریزید.درب ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود(هوا نکشد) و بعد حداقل سه هفته قبل از سرو در یخچال یا جای سرد بگذارید.
سیرترشی نوعی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
است که از قراردادن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خشک در درون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تهیه می شود. این مخلوط پس از حداقل ۶ ماه آماده بهره برداری بوده و هر چه از تاریخ تهیه آن بیشتر بگذرد مرغوبتر می شود به گونه ای که مرغوبیت آن را به سن آن مربوط می نمایند و سیر ترشی هفت ساله از مرغوبیت بالایی برخوردار است(ویکی پدیا).با فرامدل همراه باشید.
مواد مورد نیاز:
سیر: دویست و پنجاه گرم به صورت پوست کنده
فلفل دلمه ای: یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ – خرد شده
سرکه: دو فنجان
شکر: صدو پنجاه گرم
خردل: نصف قاشق چای خوری – پودر شده
دانه کرفس: نصف قاشق چای خوری
روش درست کردن ترشی سیر:
حبه های سیر را در یک کاسه متوسط ریخته و حبه های بزرگ را از وسط نصف کنید(دلخواه). بعد با فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید.
سرکه و شکر را در یک ماهی تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پودر خردل و دانه های کرفس را درون یک کیسه کوچک (مانند چای کیسه ای) بپیچید و در ماهی تابه بگذارید. زمانی که سرکه به جوش آمد به مدت پنج دقیقه زمان دهید تا بجوشد. در ادامه مخلوط سیر و فلفل را اضافه کرده، اجازه دهید پنج دقیقه دیگر بجوشد و سپس کیسه را خارج کنید.
سیر و فلفل دلمه ای را در ظرف مورد نظر برای ترشی ریخته، بعد مایع باقیمانده را روی آنها بریزید.درب ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود(هوا نکشد) و بعد حداقل سه هفته قبل از سرو در یخچال یا جای سرد بگذارید.