آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



روش درست کردن ترشی سیر
زمان کنونی: 01-21-2021، 03:01 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Autumn Lady
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 0
بازدید 602

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
سیر درست روش کردن ترشی

روش درست کردن ترشی سیر
#1
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سیرترشی نوعی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
است که از قراردادن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خشک در درون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تهیه می شود. این مخلوط پس از حداقل ۶ ماه آماده بهره برداری بوده و هر چه از تاریخ تهیه آن بیشتر بگذرد مرغوبتر می شود به گونه ای که مرغوبیت آن را به سن آن مربوط می نمایند و سیر ترشی هفت ساله از مرغوبیت بالایی برخوردار است(ویکی پدیا).با فرامدل همراه باشید.


مواد مورد نیاز:
سیر: دویست و پنجاه گرم به صورت پوست کنده
فلفل دلمه ای: یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ – خرد شده
سرکه: دو فنجان
شکر: صدو پنجاه گرم
خردل: نصف قاشق چای خوری – پودر شده
دانه کرفس: نصف قاشق چای خوری
روش درست کردن ترشی سیر:
حبه های سیر را در یک کاسه متوسط ریخته و حبه های بزرگ را از وسط نصف کنید(دلخواه). بعد با فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط کنید.
سرکه و شکر را در یک ماهی تابه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پودر خردل و دانه های کرفس را درون یک کیسه کوچک (مانند چای کیسه ای) بپیچید و در ماهی تابه بگذارید. زمانی که سرکه به جوش آمد به مدت پنج دقیقه زمان دهید تا بجوشد. در ادامه مخلوط سیر و فلفل را اضافه کرده، اجازه دهید پنج دقیقه دیگر بجوشد و سپس کیسه را خارج کنید.
سیر و فلفل دلمه ای را در ظرف مورد نظر برای ترشی ریخته، بعد مایع باقیمانده را روی آنها بریزید.درب ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود(هوا نکشد) و بعد حداقل سه هفته قبل از سرو در یخچال یا جای سرد بگذارید.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نحوه صحیح نگهداری آبلیمو طبیعی داخل بطری های شیشه ایی جهت فریز کردن !!Maryam!! 0 622 01-04-2019, 01:34 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Thumbs Up مرینیت کردن مرغ(مزه دار شدن مرغ قبل از پخت) miss mg - ELF 1 989 08-16-2016, 07:59 PM
آخرین ارسال: miss mg - ELF
Star مرینیت کردن ماهی (مزه دار شدن قبل از پخت) miss mg - ELF 1 595 08-16-2016, 09:53 AM
آخرین ارسال: miss mg - ELF
  آموزش روش پاک کردن میگو+تصویر+فیلم !!Maryam!! 0 993 01-16-2016, 06:04 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  روش درست کردن سالاد سیب و کرفس Autumn Lady 0 691 10-25-2014, 11:42 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  روش تهیه ترشی فلفل تند و ریحان Autumn Lady 0 609 10-25-2014, 10:31 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  روش درست کردن خیار شور ورقه ای Autumn Lady 0 646 10-25-2014, 10:22 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  منجمد کردن چند نوع غذا ..::Baharmast::.. 0 535 10-16-2014, 12:15 AM
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..
  روش عالی سرخ کردن غذا برای جلوگیری از چاقی ..::QueeN::.. 0 668 07-16-2014, 03:05 PM
آخرین ارسال: ..::QueeN::..

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان