آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



روش درست کردن خورش کنگر فرنگی
زمان کنونی: 01-22-2021، 09:32 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Autumn Lady
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 0
بازدید 520

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
کنگر درست روش خورش کردن فرنگی

روش درست کردن خورش کنگر فرنگی
#1
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کنگر فرنگی، ارده شاهی یا آرتیشو (نام گیاهشناسی: Cynara scoolymus) نوعی گیاه یکساله است که بومی جنوب اروپا و کناره مدیترانه است. غنچه این گیاه خوراکی است و بیشتر به صورت آب پز پخته می شود. همچنین، در ایتالیا، این گیاه سبزی اصلی پیتزای چهارفصل در فصل بهار است. کنگر گیاهی است علفی که در ایران نیز پرورش داده می‌شود.(دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)


مواد مورد نیاز(برای 6 نفر):
فلفل سیاه: به مقدار مورد نیاز
نمک: به مقدار مورد نیاز
لیمو ترش:  نصف لیمو
کنگر فرنگی: هجده عدد
آب مرغ: یک و نیم فنجان – کم نمک
آویشن: سه چهارم قاشق چای خوری
پیاز: یک عدد – ورقه شده
تره فرنگی: دو عدد – خرد شده
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
پوست لیمو: یک قاشق غذاخوری – رنده شده
جعفری: یک و یک چهارم فنجان – خرد شده
سیر: سه حبه  – خرد شده
گوشت گوسفند: یک کیلو پانصد گرم – گوشت سردست بدون استخوان و چربی – خرد شده
روش درست کردن خورش کنگر فرنگی:
گوشت گوسفند را درون یک کاسه بزرگ قرار دهید و روی آن نمک و فلفل ریخته و به مدت سی دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. یک فنجان جعفری، سیر و پوست لیمو را درون یک کاسه با هم مخلوط کنید.
روغن را درون یک قابلمه گرم کنید و گوشت را داخل روغن سرخ کنید به صورتی که هر دو تکه گوشت را به مدت هفت دقیقه سرخ کنید و سپس آنها را به یک کاسه متوسط انتقال دهید. تره فرنگی و پیاز را به آن افزوده و به مدت دو دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس مخلوط جعفری و آویشن را به آن افزوده و 30 ثانیه آن ها را تفت دهید. سپس گوشت را دوباره به قابلمه برگردانید و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت و نیم آرام بجوشد تا گوشت نرم شود.(می توانید خورش را یک روز قبل از سرو هم آماده کنید و آن را داخل یخچال بدون سرپوش قرار دهید). یک کاسه متوسط را پر از آب کنید. آبلیمو را داخل کاسه بچکانید سپس لیمو را هم داخل آب بیندازید و کنگر های پاک شده را داخل آب و لیمو بریزید. سپس کنگر ها را آبکش کنید و به خوراک گوشت اضافه کرده، دوباره آن را به جوش آورید. بعد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بسته و آرام بجوشانید تا زمانی که کنگرها نرم تر شوند. می توانید در صورت تمایل آب مرغ بیشتری به خورش افزوده و به مدت بیست و پنج دقیقه آرام بجوشانید و روی آن مقداری نمک و فلفل ریخته سپس به کاسه انتقال دهید. روی خورش یک چهارم فنجان جعفری خرد شده را پخش کنید و در صورت تمایل با برنج سرو کنید.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورش قیمه نذری به روش سامان گلریز !!Maryam!! 0 884 02-10-2016, 01:12 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  خورش آلو ((¯°·._.• ρ๏๏¥ą •._.·°¯)) 1 649 07-04-2015, 03:57 PM
آخرین ارسال: ((¯°·._.• ρ๏๏¥ą •._.·°¯))
  سوپ گوجه فرنگی با پنیر پیتزا ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 530 11-14-2014, 08:29 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  خوراک میگو با گوجه فرنگی Cяαzу вσу 0 516 11-13-2014, 12:35 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  سوپ گوجه فرنگی با تکه های مافین ذرت Cяαzу вσу 0 492 11-13-2014, 11:42 AM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  سوپ نخود فرنگی با ماست Cяαzу вσу 0 462 11-13-2014, 11:36 AM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  خورش ماست به طریق هندی songilgook joon 0 555 11-13-2014, 02:46 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه خورش ماهی ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 760 11-12-2014, 12:53 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  سوپ تره فرنگی Cяαzу вσу 0 447 11-10-2014, 04:23 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  پخت لازانیا بدون نیاز به آبکش کردن asal501 2 888 11-10-2014, 04:00 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان