اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



روش پختن سوپ جو همراه با شیر
زمان کنونی: 01-17-2021، 04:06 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Autumn Lady
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 0
بازدید 513

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
با سوپ شیر پختن روش جو همراه

روش پختن سوپ جو همراه با شیر
#1
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد مورد نیاز:

آرد: یک دوم پیمانه
جو: پوست کنده به مقدار یک لیوان
شیر: نیم لیتر
خامه: یک فنجان
کره: ۵۰ گرم
آب مرغ: به مقدار لازم
هویج: سه عدد
جعفری خرد شده: به مقدار لازم
 
روش پختن سوپ جو همراه با شیر:
سوپ جو با شیر یکی از زیبا ترین و خوشمزه ترین سوپ هاست، البته برای پخت این سوپ دستورهای متفاوتی وجود دارد که ما در این مطلب طرز پخت به شکل مجلسی آن را آموزش می دهیم.
نکته یک: توجه داشته باشید که مقدار جو برای هر بشقاب سوپ خوری یک مشت کوچک است. پس ابتدا جو را اندازه گیری و سپس خیس کنید. اگر جو شب تا صبح خیس بخورد، سوپ طعم و قیافه بهتری پیدا می کند.
بعد از خیس خوردن، جو را درون قابلمه استیل یا سرامیکی بریزید و چند برابر آن رویش آب اضافه کنید.اگر از قبل آب مرغ آماده دارید از آن برای پخت جو استفاده کنید و در صورت نبودن آب مرغ می توان تکه های مرغ را درون قابلمه با جو بپزید. در اینصورت هم مرغ با جو پخته می شود که طعم بسیار خوبی به جو خواهد داد.استفاده از عصاره های آماده هم بسیار گزینه خوبی است. عصاره قلم گوساله نیز سوپ را بسیار خوشمزه می کند.
هویج طعم سوپ را شیرین می کند. پس فراموش نکنید که میزان هویج باید به مقداری باشد که رنگ و آب زیبایی به سوپ بدهد. بنابراین هویج را به میزان لازم در نظر بگیرید. هویج ها را نگینی خرد کنید و زمانی که جو مرحله آخر پخت را طی میکند به آن اضافه کنید.در آخر شعله گاز را خاموش کنید و ۱۰۰گرم خامه را در سوپ بریزید. سوپ را هم بزنید تا خامه در آن حل شود.
آماده کردن سس سفید سوپ که در واقع طعم دهنده اصلی سوپ به حساب می آید:
اول کره را در قابلمه آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. به آرامی شیر را به آرد اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا مطمئن شوید کاملا با هم مخلوط شده اند و گلوله ای در آرد باقی نمانده است. نمک و ادویه و مقدار کمی زردچوبه به سس اضافه کنید. توجه کنید که غلظت سس شما باید شبیه به ماست غلیظ شده باشد.زمان اضافه کردن سس به سوپ حدودا نیم ساعت قبل از سرو سوپ می باشد. زمانی که سس را اضافه کردید با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا آرد در سوپ گوله نشود.
نکته دو: جعفری خرد شده را در پایان کار و هنگام سرو سوپ اضافه کنید تا رنگ سبز آن زیبای به سوپ تان بدهد.
نکته سه: توجه کنید که هرچه سوپ را کمتر هم بزنیم احتمال ته گرفتن سوپ کمتر خواهد بود.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  هشت نکته طلایی در مورد پختن برنج songilgook joon 0 743 11-11-2014, 12:35 PM
آخرین ارسال: songilgook joon
  آموزش پختن غذایی مقوی برای افطار Autumn Lady 0 523 10-28-2014, 11:31 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  روش پختن مرغ کامل بدون استخوان Autumn Lady 0 488 10-28-2014, 11:30 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  روش پختن کوکو سبزی به سبک ترکیه ای Autumn Lady 0 643 10-28-2014, 11:29 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  روش پختن کلم پیچ و توت خشک به سبک باواریایی Autumn Lady 0 561 10-28-2014, 11:26 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  آموزش آسان پختن خورشت تره Autumn Lady 0 569 07-12-2014, 09:25 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان