آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



روش پختن مرنگ اسپرسو شکلاتی
زمان کنونی: 01-22-2021، 12:05 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Autumn Lady
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 0
بازدید 511

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شکلاتی پختن روش مرنگ اسپرسو

روش پختن مرنگ اسپرسو شکلاتی
#1
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
پختن مرنگ اسپرسو شکلاتی:
مواد مورد نیاز:
سفیده تخم مرغ: دو عدد – با دمای اتاق
وانیل: یک قاشق چای خوری
اسپرسو: یک قاشق چای خوری – پودر اسپرسو فوری
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
کرم تارتار:یک شانزدهم قاشق چای خوری
شکر:صد و پانزده گرم
شکلات گرم خرد شده: به مقدار دلخواه
روش درست کردن مرنگ اسپرسو شکلاتی:
فر را روی 93 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) قرار می دهیم تا گرم شود.
سفیده تخم مرغ، وانیل، پودر اسپرسو، نمک و کرم تارتار رو با همزن برقی (دور متوسط) هم می زنیم تا فرم بگیرد تا زمانی که جای پره های همزن روی سفیده بماند. سپس کم کم با قاشق شکر رو اضافه می کنیم و با دور تند همزن، هم می زنیم تا سفیده فرم گرفته و حالت براق داشته باشد.مرنگ آماده شده و حالا به مقدار یک قاشق غذاخوری پر از مرنگ توپک های کوچیک با فاصله 3 سانتیمتری از هم دیگر، درون سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشانده ایم می گذاریم و حدود 2 ساعت درون فر قرار می دهیم.
حالا فر را خاموش کرده و در فر را به اندازه یک و نیم سانتیمتر باز می گذاریم و اجازه می دهیم مرنگ ها به همین صورت بمدت 1 ساعت درون فر باقی بمانند. سپس سینی فر را بیرون میاوریم و مرنگ ها را با کاغذ روغنی به سطح مورد نظرمون منتقل می کنیم تا کاملا خنک شوند.
شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند.
سپس مرنگ ها خنک شده را از کاغذ روغنی جدا می کنیم و نیمی از هر مرنگ را توی شکلات مایع که از قبل آماده کردیم فرو میبریم و نگه میداریم تا شکلات اضافی از سطح مرنگ چکه کند و بریزد.
مرنگ های شکلاتی را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم (به شکلی که سطح شکلات دار بالا باشه) و 25 تا 30 دقیقه درون یخچال می گذاریم تا شکلات فرم بگیرد. مرنگ های شکلاتیمون آماده سرو هستد.
چند نکته:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روش بن ماری چیست؟
برای ذوب کردن شکلات قهوه ای یا سفید می شود از ظرفی فلزی استفاده کرد و ظرف محتوی شکلات را روی ظرف دیگری که محتوی آب هست قرار داد و ظرف آب را روی حرارت ملایم گذاشت. به این روش بن ماری (بن ماری یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم) گفته می شود. شکلات به تدریج شل می شود و باید با لیسک هم زد تا کاملا ذوب شود.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دونات شکلاتی Cяαzу вσу 0 952 11-12-2014, 11:54 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  نان خامه ای شکلاتی Cяαzу вσу 0 784 11-12-2014, 11:48 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کیک بستنی شکلاتی Cяαzу вσу 0 707 11-12-2014, 11:47 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کیک شکلاتی Cяαzу вσу 0 698 11-12-2014, 11:39 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکیز شکلاتی Cяαzу вσу 0 704 11-12-2014, 11:34 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  پای پرتغال با مرنگ Cяαzу вσу 0 382 11-12-2014, 04:06 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  شارلوت شکلاتی Cяαzу вσу 0 717 11-12-2014, 03:43 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  شیرینی پسته ای شکلاتی Cяαzу вσу 0 538 11-10-2014, 04:15 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  طرز تهیه نان رولت شکلاتی songilgook joon 0 535 11-09-2014, 05:45 PM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه پخت کیک پنیری شکلاتی songilgook joon 0 635 11-08-2014, 05:27 PM
آخرین ارسال: songilgook joon

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان