اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



زندگی صحیح همراه باسلامتی
زمان کنونی: 09-19-2020، 10:11 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: royajoooon
آخرین ارسال: royajoooon
پاسخ 0
بازدید 307

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
زندگی باسلامتی صحیح همراه

زندگی صحیح همراه باسلامتی
#1
1- روغن نباتی و کره گیاهی :

مصرف این روغن های نباتی (جامد و مایع) دربدن باعث رسوب کلسترول دردیواره رگ ها ، تنگی عروق قلب ، افزایش فشارخون و افزایش کلسترول بد و کاهش کلسترول خوب می شود.

اسیدهای چرب ترانس موجود دراین روغن ها ، درایجاد زخم های گوارشی ،اختلال درسوخت وساز گلوکز و افزایش التهاب بدن نقش اساسی دارد.

توصیه می شود به جای استفاده ازآنها از روغن های حیوانی یا روغن زیتون ، روغن کنجد ، روغن هسته انگور، روغن ذرت ، روغن آفتابگردان طبیعی استفاده شود.

2- سرخ کردن :

با سرخ کردن دمایی بالاتر از 150 درجه سانتی گراد بوجود می آید که باعث می شود بخش عمده ای از املاح معدنی ، ویتامین ها و آنزیم های مهم و مفیدغذایی از بین برود. غذاها در اثرسرخ کردن ، دیر هضم شده ، سیستم گوارشی بدن را مختل و آن را خسته و فرسوده می کند.

توصیه می شود به جای آن از فریا غذاهای آب پزاستفاده شود.

3- غذاهای چرب :

مصرف زیاده از حد روغن باعث بروز اضافه وزن و چاقی شده و امکان افزایش کلسترول را فراهم می کند.همچنین خطرابتلا به بیماری ها را افزایش می دهد.

4- نوشیدنی های صنعتی :

نوشیدنی های صنعتی اعم از گازدار مثل : ( نوشابه ، دلستر ، ماءالشعیرصنعتی و ...) و یا بدون گازمثل : (آبمیوه ، نکتار و ...) باعث پوسیدگی دندان ها ، چاقی ، سوءتغذیه ، سنگ کلیه ، چین و چروک پوست ، پوکی استخوان ، بیماریهای کبدی ، دیابت ، آلرژی ، کاهش حافظه ، بیماریهای قلبی و عروقی و... می شود.

توصیه می شود به جای آنها ازانواع شیرهای گیاهی مانند : شیربادام ، شیرگردو ، شیرپسته ، شیرفندق ، شیرخرما و... یا از انواع شربت های طبیعی نظیر: شربت عسل با آب لیموترش تازه ، شربت عسل با عرق بهارنارنج ، شربت شاه توت ،شربت توت فرنگی و... استفاده شود.

5- قند و شکرمصنوعی :

ساکارز موجود درآنها بیماریهای متعددی بوجود می آورد که برخی از آنها عبارتند از:

سرکوب سیستم ایمنی ، برهم زدن تعادل املاح و مواد معدنی دربدن ، کاهش انعطاف پذیری وعملکرد بافت ها ، افزایش بیماریهای قلبی ، عروقی ، افزایش چربی و فشارخون ، چاقی ، کاهش ویتامین E ، کاهش توانایی عملکرد آنزیم ها ، کاهش ظرفیت یادگیری (حافظه ) ، برهم زدن تعادل هورمون ها از جمله : هورمون رشد ، دیابت ، یبوست ، سرطان پروستات ، سرطان سینه ، سرطان تخمدان و رکتوم ، سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه ، آسم و آلرژی ، میگرن و انواع سردردهای شدید ، کیست تخمدان ، افزایش هورمون استروژن در مردان ، نازایی ،پیری زود رس و...

توصیه می شود به جای آن ها ازعسل ، توت ، مویز و سایر شیرینی های طبیعی استفاده شود.

6- تنقلات مصنوعی :

تنقلات مصنوعی از قبیل : پفک ، بیسکویت ، شکلات ، آبنبات ، یخمک ، نوشمک ، چیپس ، کاکائو ، کیک ، کلوچه ، آدامس ، ساندیس و ...به دلیل داشتن مواد نگهدارنده و یا پیکینگ پودر و جوش شیرین باعث کم اشتهایی ، ناراحتی های عصبی ، آلرژی پوستی و تنفسی ، ریزش موضعی مو ، متوقف ساختن رشد کودکان ، کیست های تخمدانی ، نازایی ، سرطان و... می شود.

جویدن آدامس باعث تحریک دائم سیستم گوارشی و ترشح اسید معده می شود که می تواند منجربه بروز زخم معده می شود.

توصیه می شود به جای استفاده از آنها از عسل طبیعی ، شیره خرما ،انگور ، مارمالاد ، مویز ، خرما ، توت خشک ، انجیرخشک ، برگه ی زرد آلو وهلو ، چهارمغز(بادام،پسته،فندق، گردو) و... استفاده نمود.

به جای آدامس هم می توان از سقز و انواع صمغ های گیاهی استفاد نمود.

7- بستنی و فالوده صنعتی :

یخ موجود در بستنی و فالوده ، یخمک ، نوشمک و... می تواند باعث دیسک کمر، ضعیف شدن اعصاب رحم ، سقط جنین ، نازایی ، ضعف سیستم مغزی نخاعی و... می شود.

کربوکسی متیل سلولز موجود در بستنی که در کارخانه های صنعتی بعنوان حجم دهنده و تغلیظ کننده ، بجای پودر ثعلب به کارمی رود ، می تواند باعث بیماری صرع و... شود.

توصیه می شود به جای آنها از فالوده و بستنی های میوه ای سنتی استفاده نمود.

8- گوشت زیاد :

استفاده ازگوشت در حد متعارف مشکلی ایجاد نمی کند (هفته ای یکبار) ، ولی استفاده مکررآن موجب افزایش کلسترول ، بالا رفتن اسید اوریک ، بیماری نقرس و سایربیماریهای مفصلی می شود.

رسول خدا (ص) فرموده است: " شیرگاو شفاء ، روغن گاو دوا و گوشت آن مرض است " .

گوشت گاو خون را غلیظ کرده وبرای کبد مضر است و استفاده از آن سبب تیرگی پوست صورت ، افسردگی ، وسواس ، واریس ، بزرگ شدن طحال ، ورود زردآب به روده و... می شود.

توصیه می شودبه جای آن از گوشت گوساله یکساله ، گوسفند ، بره یکساله ، بزغاله ، بوقلمون ، مرغ و خروس محلی و... استفاده نمود.

9- فرآورده های گوشتی صنعتی :

فرآورده های گوشتی صنعتی شامل : سوسیس ، کالباس ، همبرگر، کباب لقمه ، هات داگ و...

نیترات سدیم موجود دراین فرآورده ها دربدن با گلوبین موجود در خون ترکیب شده وماده ای بنام نیتروزآمین ایجاد می کند که موجب بروزسرطان معده می شود.

ترکیب نیترات سدیم با اسید کلریدریک معده باعث ایجاد اسید نیتروز ونمک طعام می شود.

اسید نیتروز در بدن به دوموتاژن شیمیایی بنام گزانتین و هیپوگزانتین تبدیل شده که بی شک از تخریب کنندگان زنجیره DNA و توالی اسیدهای آمینه بوده و منجربه بروز انواع سرطان می شود.

همچنین فسفات موجود درآنها با ایجاد اختلال در جذب کلسیم ، خطرابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد.

نمک و چربی زیاد موجود درآنها نیز خطرابتلا به فشارخون و بیماریهای قلبی ،عروقی را بالا می برد.

وجود چاشنی های متعدد مانند سیرزیاد (60-30 درصد) ، زیره ، فلفل سیاه و سفید و سایر ادویه های تند ، برروی کبد اثر تخریبی داشته و انواع ناراحتی های پوستی مانند : آکنه را ایجاد می کند.

10- ساندویچ و پیتزا :

ساندویچ و پیتزا بخاطرداشتن سوسیس و کالباس ، باعث بیماریهای مختلفی می شود.

خمیرپیتزا چون ازآرد نول (آرد سفید) تهیه می شود، بعد از مصرف درروده تبدیل به قند شده و تولید الکل می کند که می تواند موجب بیماری میگرن شود.

از دیگرعوارض ناشی از این غذاها بیماریهای پوستی ، عصبی و یبوست است که خود عوارضی مانند : هموروئید ، شقاق مقعد ، بیماری کولیت یا قولنج روده و... را به دنبال دارد.

نکته :

پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه آن ، که دراثرماندن و تخمیرزیاد حالت کش دار پیدا می کند ، سودا زا می باشد.

توصیه می شود به جای آنها از فلافل که ازغذاهای مفید و سنتی ایرانی می باشد استفاده شود (به شرط اینکه روغن آن سوخته نباشد )

11- کمپوت و کنسرو :

چون این مواد برای مدت زمان زیادی نگهداری می شود ، به ناچارازمواد نگهدارنده ای بنام اتیلن دیامین تترا استیک اسید ( EDTA ) جهت جلوگیری از زود فاسد شدن آنها استفاده می شود که باعث کم خونی ناشی از فقرآهن می شود.

توصیه می شود به جای آنها از کمپوت های خانگی که با میوه های مرغوب تهیه می شود استفاده شود.

12- سس :

سس حاوی زرده تخم مرغ ، روغن مایع و ادویه های مختلف بوده که مصرف اینگونه مواد مشکلات زیادی مانند : سنگ های صفراوی ، ناراحتی های کبدی ، آلرژی ، چرب شدن سریع پوست و مو ، مهمتر و خطرناکتر از همه گرفتگی عروق کرونر قلب در بدن ایجاد می کند.

توصیه می شود به جای آن ازانواع سس های گیاهی طبیعی استفاده شود.

13- ادویه های تند :

ادویه ها اگربه مقدار کم استفاده شود مساله ای ایجاد نمی کنند اما چون جزدواهای غذایی محسوب می شود برروی بدن اثردارویی داشته و باعث تغییردرکیفیت بدن می شود و اگربه طورمرتب و زیاد استفاده شود می توانند باعث ناراحتی های پوستی و آلرژیهای شدید ، آسم ، غلظت خون ، خارش چشم و التهاب کبد می شود.

14- پخت غذا در زود پز :

درجه حرارت بسیار بالا و فشارزیاد ناشی ازبسته بودن محیط پخت ، موجب دگرگونی موادغذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده می کند.

زود پز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود درگوشت شده وموادی مضر و سرطان زا ایجاد می کند.

15- مایکروفر :

مایکروفربه خاطرداشتن امواج مغناطیسی باعث عوارضی چون آسیب سلولهای مغزی و دستگاه عصبی ، سردرد ، خستگی ، آب مروارید و سرطان خون می شود.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اگر همراه غذا پیاز می خورید حتما بخوانید ..::Baharmast::.. 0 397 10-20-2014, 11:32 PM
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان