آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



شارلوت شکلاتی
زمان کنونی: 01-20-2021، 10:31 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Autumn Lady
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 0
بازدید 302

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شکلاتی شارلوت

شارلوت شکلاتی
#1
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد لازم

کیک اسفنجی 6 تخم مرغی
سفیده تخم مرغ 2 عدد
خامه قنادی یک پ
شیر یک لیوان
آرد نشاسته ذرت 1.5 تا 2 ق س
کاکائو 2ق س
پودر ژلاتین 2 ق س
وانیل کمی
آب سرد 4/3 پیمانه
خامه فرم گرفته - میوه انبه -
 
داخل کیک اسفنجی رو با کمک چاقو به صورتی خالی کنید که از لبه ها و ته کیک یک سانت فاصله باشد. لایه ی نازکی از روی کیک را نگه دارید.
ابتدا شیر و وانیل و نشاسته را با هم مخلوط  و حرارت داده تا غلیظ شود سپس کنار گذاشته تا حرارت خود را از دست بدهد. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی کتری قرار داده تا حل شود.
سفیده تخم مرغ را با هم زن زده تا کاملا سفید شده و از ظرف نریزد. خامه را هم جداگانه هم زده تا کاملا فرم گرفته سپس با مخلوط کرم وانیلی و کاکائو و سفیده تخم مرغ و ژلاتین مخلوط و با دور کند همزن زده تا یک دست شود.
مخلوط ژلاتینی را داخل کیک ریخته سپس لایه نازکی از کیک را روی آن قرار دهید. شارلوت را به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود. سپس با خامه فرم گرفته انواع میوه و شکلات رویآن را تزئین نمایی.
مدت نگهداری: 24 ساعت در یخچال



پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان