پـارک جـونگ مـین (پـارک سـوهوان - هـان جـی) داخـل سریال بـاغ شـکلات Fondant Garden کـه البـته یـه سریـال تـایوانیـه امـا خـب مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد بـه ایـن دلـیل کـهبـه همون اندازه شیطونـم و حـرف گـوش نمیـکنم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد امـا سـرم که بـه یه جایـی بخـوره آدم میشـم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وهمـچنین کیـم هیـون جونگ (جـیهو) داخل سـریال پـسران فراتـر از گـل مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبـه دلیل اینـکه همـیشه آدم آرومی هستم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد بـرخلاف روحیـه شیطونم که کم نشـون میـدم روحیهآرومم رو بیشتر نشون میـدم ، ٌبورم و کلـا هر ویـژگی که این بشتر تواین سـریال داره رو دارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و همـچنین یـونگهـوا (اسـم داخلسـریالشیـادم نیـست مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد )سـریال تـو زیـبایی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد و بازم هم بـه دلیل بـالایی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سـه شخـصیته مـی بـاشم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
وهمـچنین کیـم هیـون جونگ (جـیهو) داخل سـریال پـسران فراتـر از گـل مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبـه دلیل اینـکه همـیشه آدم آرومی هستم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد بـرخلاف روحیـه شیطونم که کم نشـون میـدم روحیهآرومم رو بیشتر نشون میـدم ، ٌبورم و کلـا هر ویـژگی که این بشتر تواین سـریال داره رو دارم
و همـچنین یـونگهـوا (اسـم داخلسـریالشیـادم نیـست مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد )سـریال تـو زیـبایی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد و بازم هم بـه دلیل بـالایی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سـه شخـصیته مـی بـاشم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اگر علتش را بگید که عالیه!
لطفا عکس شخصیتی را که می گید را بذارید چون امکان دارد کسایی که اون سریال را دیدن مثل من حافظه بدی داشته باشن و یادشون رفته باشه اسم شخصیت ها را
*** عکسی که می گذارید خودتون اپلود کنید از گوگل نگذارید.