10-25-2014, 12:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-23-2015, 03:32 PM توسط royajoooon.)
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد لازم
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
سفیده ی تخم مرغ 2 عدد
کره 150 گ
آرد 250 گ
پودر قند 100 گ
هل 1 ق چ
گردوی نگینی شده 250 گ
کره و پودر قند را با هم بزن بزنید تا دو برابر حجم اولیه شود. . سپس زرده ها و هل را اضافه کنید. در ادامه آرد را هم کم کم در حال هم زدن اضافه کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.
از خمیر به اندازه ی یه گردو برداشته و اول در سفیده ی تخم مرغ غوطه ور کرده و بعد در گردو های خرد شده بغلطانید.
شیرینی ها رو در سینی فر چیده و به مدت 30-20 دقیقه در دمای 175 درجه ی سانتی گراد بپزید.
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) F.89.T (2016-04-09 18:38)