آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



شیرینی رولت شکلاتی
زمان کنونی: 12-06-2023، 12:45 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SOG.AND
آخرین ارسال: SOG.AND
پاسخ 0
بازدید 1117

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شکلاتی شیرینی رولت

شیرینی رولت شکلاتی
#1
شیرینی رولت شکلاتی

آرد 3/4 لیوان . تخم مرغ 5 عدد . پودر نشاسته 1/8 لیوان . شکر 1/2 لیوان . پودر کاکائو 1/4 لیوان
قهوه فوری یا نسکافه 1 قاشق چایخوری . نمک 1/4 قاشق چایخوری . پنیر خامه ای 200 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . شکلات تخته ای 200 گرم . خامه 400 گرم



طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، مواد خشک ( آرد ، پودر نشاسته ، بکینگ پودر ، نمک ، قهوه فوری و پودر کاکائو ) را باهم مخلوط کنید و چند بار الک نمایید.

زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، سفیده ها را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا بافتی خامه ای پیدا کند ( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) ؛ زرده ها و شکر را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.



مخلوط مواد خشک را که چند بار الک کرده اید کم کم به مخلوط زرده ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب شوند سپس سفیده های تخم مرغ را کم کم به مایه رولت اضافه کنید ( بصورت دورانی و بسیار آرام و در یک جهت هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد ).

ته قالب کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را کمی چرب کنید سپس مایه رولت را داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید و سطح ان را صاف کنید ، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 – 10 دقیقه بسته به نوع فر قرار دهید تا بپزد ( دقت کنید بافت رولت زیاده از حد خشک نشود ).



پس از پخت کیک را بهمراه کاغذ روغنی از قالب جدا کنید و به همان صورت داغ و بهمراه کاغذ رول کنید سپس کناری قرار دهید تا رولت خنک شود.

پنیر خامه ای و نصف خامه را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود ، پس از اینکه رولت خوب سرد شد از کاغذ جدا کنید سپس مخلوط خامه ای را روی تمام سطح رولت بمالید و مجدد رول کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.



پس از 1 ساعت رولت را از یخچال خارج کنید ، شکلات تخته ای را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود سپس نصف باقی مانده خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط خامه و شکلات را سریع روی رولت بریزید و رولت را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود ، پس از آماده شدن رولت را برش بزنید و سرو کنید.


امیدوارم لذت ببرید دوستاااان


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شیرینی دانمارکی Cяαzу вσу 0 1,358 11-13-2014, 12:14 AM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  شیرینی سوئیسی Cяαzу вσу 0 1,329 11-13-2014, 12:03 AM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  دونات شکلاتی Cяαzу вσу 0 1,411 11-12-2014, 11:54 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  نان خامه ای شکلاتی Cяαzу вσу 0 1,325 11-12-2014, 11:48 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کیک بستنی شکلاتی Cяαzу вσу 0 1,146 11-12-2014, 11:47 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کیک شکلاتی Cяαzу вσу 0 1,144 11-12-2014, 11:39 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکیز شکلاتی Cяαzу вσу 0 1,143 11-12-2014, 11:34 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  شیرینی خشک گردویی Cяαzу вσу 0 1,163 11-12-2014, 04:09 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  شیرینی مادان ساده Cяαzу вσу 0 1,168 11-12-2014, 04:01 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  شارلوت شکلاتی Cяαzу вσу 0 1,157 11-12-2014, 03:43 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان