(07-04-2016, 03:36 PM)آرامش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote='" Jang Bogo "' pid='145552' dateline='1467633167']
تقصیر خودش بودمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد-برای این اعتبار تعیین نکرده بودیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دقیقاً تقصیر کی بود ....مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من بی تقصیر بودم والامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
[color=#0000CD]عکسه دیگه اگه عکس نیس پس چرا بدون وارد شدن به فن بیای همین سوالو بخونی نوشته برای دیدن عکسها لطفا عضو شوید؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
الان خوشحالی مثلاً رودست زدی ...
اونا شکلکه شکلک ...اینم من باید بهت بگم ...بیسواد ...اونی که واسه مهمان مینویسه قراردادیه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خدا بگم آقامون اینا رو چیکارش نکنه ...خب مذار ملت شکلکا رو ببینن تا اینجوری واسشون مشتبه نشه
نپیچون ...اعتبارو بده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
به من چه اگه شکلک بود مینوشت لطفا برای دیدن شکلک ها عضو شویدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدنوشته برای دیدن عکسها-پس عکسهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
حدوداً 5 نفرو از نزدیک دیدم
یه 20-30 نفری هم عکساشونو دیدم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
پررومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ....چرا بیخبر اومدی دیدی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اصلاً تو کی اومدی گروه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد....والا تا وقتی من بودم نبودیا ....مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دیدی دروغ گفتی کسی رو ندیدی ...تو گروه همزمان فکر کنم 4 نفر عکس داشتن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اعتبار لطفامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ااووووووو چقدر ادم دیدیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بیخبر نیومدم شما نبودی من چیکارکنم یه هفته ای بودم شاید
4 نفر نبودن یکی تو بودی یکی صادق اون یکیم مریم ناظر اسبق بود راستیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همه تون تشریف بیارید قشنگ بسوزونیدش
لطفا از گذاشتن یه قطار شکلک و پرسیدن این شبیه کیه اون شبیه کیه خودداری کنید و یا اینکه واسه ادلیست هات شعر بنویس در مورد فلانی نظر بده!
مطمئنا سوالات بهتری وجود داره جاش بنویسید
جاش سعی کنید سوالای خوب و جالب بپرسید
همه چی ازاده
یه هفته وقت هست تا قشنگ صندلیو داغ کنید
☆مهمان☆ لحظات خوشی را برای شما ارزومندیم
هفت پیام سعادت از امیر المومنین علی علیه السلام:
١-از کسی بدت نیاید هر چند در حق تو اشتباه کرده
٢-نگران نباش هرچند که ناراحتی هایت به اوج رسیده باشد
٣- هر چند که به مقام بالا رسیدی ساده زندگی کن
٤-هرچند که بلاها فراوان شد ولی انتظار خیر داشته باش
٥-دست به خیر داشته باش حتی اگر خود در تنگنایی
٦-اگر قلبی پر از خون داری بازهم لبخند بزن