نقل قول:نشستن روی صندلی رو (حالا به هر طریقی) تبریک میگم به زور منو نشوندین ...مرسی ممنونممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدتکذیب میکنم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نقل قول:چرا رنگ مشکی رو دوست داری؟ حس قدرت بهم میدهدقیقا همینطوره..رنگ مشکی به ادم حس قدرت طلبی و استقلال رو میده...اینجور قدرت رو دوست داشته باشی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نقل قول:اون موقع خیلی ابهت داشتم نه؟؟ خیلی راستش میترسیدم بیام تو پروفتاون موقع واقعا خشن بودم...همینطور تند و تند بن میکردم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد که ازاخر مدیرکل وقت گفت بزار یک چندتا کاربر هم بمونه تو سایت مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نقل قول:ماه رمضون نزدیکای اذون..چه حالی داشتی؟؟ (مخصوصا موقعی که قبلش کلی دلتو اب میکردم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد )نچ نچ نچ یادت مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدچه عذابی بهم دادی نیم ساعت زودتر از من افطار میکردی ...بعد میومدی جلوی من آب میخوردی .....تلافی میکنم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدآره خیلی حال میداد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد الان که فکر میکنم میبینم اگه عکس غذا رو میذاشتم بیشتر حال میداد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نقل قول:من آخرای پلید بودنت رسیدم ولی سر همین صندلی داغ فهمیدم چرا بهت میگن پلید مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدکدوم صندلی داغ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مدیونی اگه فکر کنی من از شیوه های پلید در نشوندن تو بکار بردم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نه درسام بجاش...سوال پرسیدن از تو هم بجاش مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب بریم سراغ سری بعدی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب اینا رو پر کن جلوشو....(مثال بزنم برات...مثلا شادی یعنی اینکه بری تو سایت دانشگاه ببینی بالاترین نمره شدی)
شادی یعنی.......
فرهنگ یعنی....
عشق یعنی....
آرامش یعنی...
آزادی یعنی.....
خوشبختی یعنی...
دلخوشی یعنی...
زندگی یعنی...
تنهایی یعنی...
خستگی یعنی...
تفاهم یعنی...
ناراحتی یعنی...
لذت یعنی....
گناه یعنی...
دختر یعنی...
پسر یعنی...
بازم میام من یعنی... مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب خب بالاخره بعد از یه نظرسنجی جنجالی رسیدیم به جزغاله کردن برنده ی این دورمون مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
صندلی داغ این سری به هیچ وجه تمدید نمیشه
مایده جون تند تند جوابارو بده که عجیب منتظریم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
از 6ابان تا 10 آبان ساعت 12 مهلت سوالو جواب میباشد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد