(10-30-2014, 01:15 PM)yalda73 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به نفسم و عشقم سلامممممممممممممممممممممممم گلم
۱- عزیزم اگه گرافیست انجمن بودی انجنو چه رنگی می کردی؟ آبی سفید مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
۲-دوست داری ماشینت چه رنگی باشه؟ مخملی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
۳- بیشتر دوست داری چه تیپی بزنی اسپرت یا کلاسیک ؟اسپرت ولی کلاسیکم میزنم
۴-تاحالا كاریکاتور کشیدی ؟نه زیاد
۵- ازچه مدل مویی خوشت میاد ؟ ساده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
۶-چه کارتونی دوست داری؟ شرور 2 خیلی قشنگ بود دیدم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
عشقم خسته نباشید ممنونم عزیز دلم عاشقتمممممممممممممممممممممممممم

تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .
آدرس
آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .
ساماندهي
انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک
گروه تلگرام انجمن
گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنیدصندلی داغ با حضور ناظر گلمون مائده _ ♫♪ Melody ♪ ♫- زمان کنونی: 01-18-2021، 03:54 AM |
||||||||
|
![]() |
حضور ناظر صندلی با ♪ ♫♪ melody داغ گلمون ♫ مائده |
صندلی داغ با حضور ناظر گلمون مائده _ ♫♪ Melody ♪ ♫-
|
![]() ![]() (10-30-2014, 02:57 PM)Mostafa نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() نویسنده :~Kit Kat~
![]() (10-31-2014, 12:08 AM)Naru نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.[quote pid='55205' dateline='1414701531'] دستها جلو بگیر دور اتاقت 10 دور به حالت قدم رو بچرخ (( مدیونی نچرخی )) منو سرکار گذاشتی حالا اینا رو جواب بده : نبضت در 10 ثانیه چند تا میزنه الان ؟ ضربان قلبت در دقیقه چنده الان ؟ عرق کردی ؟ اگه آره چرا ؟ الان میتونی این جمله رو بدون نفس نفس زدن بلند و پشت سرهم بخونی : رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود -- رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود منو سرکار نزار آخه فکر میکنی هدفم از این ورزش چی بود که گفتم انجام بدی ؟ سرکار گذاشتن من واقعا همچین فکر میکنی؟بلههههههههههههههههههههه خوب بریم سر فصل بعدی : خونتون حیات داره ؟خونه ما آپارتمان ولی حیاط داره اگه تو خونه با مامانت دعوات بشه توی اتاقتم کسی باشه نخوای ببینه اشکات رو کجا میری گریه کنی ؟ اگر کسی تو خونه باشه که با مامانم دعوا نمیشه اگرم دعوا بشه اصلا گریه نمیکنم تا حالا از باباجون کتک خوردی ؟ چرا ؟ نه چون عزیز بابام از مامانی چی ؟ نه بریم بعدی : چرا فکر میکنی خیلی کارت درسته ؟ چون کارم درست چرا فکر میکنی میتونی جلوی همه کم نیاری ؟ چون کم نمیارم الان چه احساسی در مورد مصطفی داری؟ خیلی پلید اگه من یک روز خدای نکرده خدای نکرده خداخواست و مردم چه حسی بهت دست میده ؟ خدا نکنه دور از جون اگه ختم من دعوت بشی با دست خالی میای یا گل میاری ؟ اصلا میای؟ نگووووووووووو این چه حرفیه میزنی اگه اومدی حلوا میخوری؟ خدا نکنه این چه سوالاتیه پرسیدی آخه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نظرت درمورد زندگی پس از مرگ چیه ؟ بهش اعتقاد دارم البته نه به این صورتی که میگن تو که این نظرته خجالت نمیکشی اینطوری رفتار میکنی ؟ دی: من خیلی هم عالی رفتار میکنم هر چند وقت یکبار به امواتت سر میرنی؟ قبلا خیلی بیشتر سر میزنم الان خیلی کم شده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد چرا اینقدر کم ؟ مشغله هام خیلی زیاد شده درسته دعای این دنیا به اون دنیا ها میرسه دی: ؟ میگن میرسه پس چرا تو دعا نمیکنی ؟ من برای مادر بزرگم خیلی دعا میکنم درسته با هردست بدی با همون دست میگیری؟ بله چرا کار خیر نمیکنی که برات کار خیر بکنن ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد درسته دنیا دار مکافاته؟ اینطوری میگن اصلا مکافات چی هست ؟ نمیدونم خبر دار شدی به منم بگو مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد راسته خیلی دلت برای اموات تنگ میشه ؟ بیشتر از همه برای عزیز مامان براشون چیکار میکنی؟ برای عزیز مامان خیرات میکنم یا صلوت میفرستم چقدر به فکر آخرتت بودی؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خوب زیادی غمناک شدی بریم یک کم شادش کنیم بریم اومدن برات خواستگاری خدایی راستش رو جواب بده: باشه اول بگو ببینم تاحالا برات خواستگار اومده ؟ بله اومده به چه مرحله ای رسیده تا اونجا رسیده که برا داماد چایی ببری؟ نه چایی میخوای ببری چه حسی داری؟ من چایی برای داماد نمیبرم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد دستات میلرزه؟ چایی نمیبرم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد صورتت گل انداخته ؟ نخیر دل تو دلت نیست ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد دیگه دست خودت نیست ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد میخوای بال در بیاری؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد به داماد چقدر زیر چشمی نگاه میکنی؟ ما دهه 70 اینجوری نیستم شیوه خاص خودمون رو داریم وقتی چایی براش ببری میریزی روش؟ اگر خدایی نکرده یه روز بخوام ببرم حتما اینکارو میکنم از دست یا نه از عمد ؟ از عمد الان اینی که براش چایی بردی چاقه یالاغر ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد قدش چقدره ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد سفید یا سیاه ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد اهل کجاست ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد بکس نته ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مامانش چی شکلیه ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خواهر نداره داماد ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خواهر شوهر خیلی بده نه ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد از مادرش میترسی؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد فقط چایی میبری یا شیرینی میوه هم تعارف میکنی؟ نه چایی میبرم نه شیرینی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد اونجام همین اندازه پررو هستی هرچی میپرسن جواب بدی؟ بله مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد کلا از رو نمیری هیچ جا نه؟ نه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد فکر میکنی با این اخلاقت کسی میاد خواستگاریت اصلا ؟تا حالاش که اومدهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خوب اینا ادامه داره بسته به جوابهایی که میدی سری بعد رو میپرسم خوب دقت کن بریم یک کم جلوتر چایی بردی خودن قورت قورتشم بلند شده میوه شیرینی هم بردن حالا میگن بزارید عروس داماد تنهایی حرف بزنن باهم نظرت چیه؟ نظر خاصی ندارم البته نظرت مهم نیست الان فکرش رو بکن گوشه پذیرایی نشستی دوتا یکنفره رو در رو چشم در چشم بینتون هم یک میز شیشه ایه یک طرف تو روی مبل یک طرف اون روی مبل حالا جواب بده : اول تو شروع میکنی یا اون ؟ هر کدوم که اول شروع کنه اگه تو شروع میکنی چی میگی؟میگم در مورد خودتون بیشتر بگین اگه اون شروع کنه بپرسه زن من میشی بدون مقدمه چی میگی؟ میگم باید بیشتر آشنا بشیم خوب حالا سوالات رو تخصصی میکنیم جای خودت رو پر کن سلام مائده خانوم سلام ببخشید اومدیم مزاحمتون شدیم راستش یک جوون بیکارم ولی گفتن شما کار دارید باید کار داشته باشین خونه هم دارید؟نه ماشین چی؟نه من اگه فعلا کار نداشته باشم شما مشکل ندارید؟چرا مشکل دارم ببخشید من بچه خیلی دوست دارم شما چی؟ نه زیاد من حداقل 6 تا بچه میخوام 3 تا پسر 3 تا دختر؟چه خبر ؟؟؟1 دونه بچه کافیه از چه رنگی بدتون میاد ؟صورتی چقدر بد من این رنگ رو خیلی دوست دارم؟خب سلیقتون میشه بخاطر من شما از این رنگ خوشتون بیاد؟نه من آدم بد دلی نیستم ولی باید پوشیه بزنید مشکلی ندارید؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدچرا مشکل دارم چادر چی؟نه سرم نمیکنم دوست ندارم با مردا حرف بزنید؟............... نت رو هم کلا بزارید کنار چیه میرید با اینا هی کل کل میکنید براتون بده؟ کجاش بده ببخشید من میگم گذشته افراد خیلی مهمه برای همین چند تا سوال دارم: تاحالا عاشق شدید؟بله اگه آره کی یا کیا ؟1 نفر بود خصوصیت خاصی داشتن ؟ کامل بگید میخوام خودم رو مثل اونا کنم ؟ هر کسی جای خودش تاحالا کسی بهتون ابراز علاقه کرده؟ بله اگه آره کی و چرا ؟1 نفر بود فکر میکرد خصوصیات اخلاقیامون شبیه هم چند تا دوست پسر خارج نت دارید؟در حال حاظر دوست پسر ندارم درسته شما یکی رو توی نت دوست داشتید و دارید؟ :ا اونم میدونه ؟ :ا اگه قرار باشه بین من و اونی که دوست دارید یکی رو انتخاب کنید میشه من رو انتخاب کنید ؟ فعلا هیچکدومتون رو انتخاب نمیکنم چرا من فکر میکنم الان شما روی مبل جاتون بده؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد به نظرم حرصتون در اومده آره؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد احساس گرما دارید؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نکنه این خواستگاری نیست صندلی داغه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نه خواستگاری بود شما با نت قاطیش نکنید هنوز سوالام ادامه داره ولی چرا عصبی شدی ؟عجب مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خوب خدا روشکر ادامه میدیم من دوست دارم بیای خونه ما با مامانم زندگی کنیم عجب راستش مامانم دیگه سنی ازش گذشته نیاز داره یکی لباساش رو بشوره غذا درست کنه بنده خدا 40 سالشه عجب قبول میکنید لباسهای خواهرامم بگم بیارن شما بشورید؟ عجب راستی اگه با خواهرام دعوا کنید شمایید که باید پوزش بخواین آخه خیلی حساس هستن عجب خوب خوشحالم اینا رو قبول میکنید میدونم مهربون هستید ولی یک سری چیزا هست باید بگم چرا باید قبول کنم من کلا میگم خدا گفته 4 تا زن عیب نداره پس عیب نداره شما مشکلی دارید؟ :ا تازه زن موقت که خدا کلا آزاد قرار داده بازم مشکل دارید؟ :ا اگه زن من بشید میزارید 3 تا زن دیگه بگیرم؟ :ا چرا؟خودتون چی فکر میکنید به نظرتون میتونید من رو خوشبخت کنید؟ به نظرتون شما میتونید منو خوشبخت کنید ؟؟؟؟؟ خوشبختی توی زندگی مشترک به چیه؟ به صداقت سیاست اعتماد یک نظر سنجی میگه خوشبختی 90 درصد به مطیع بودن خانومها درسته ؟ 90 درصد ؟؟؟نه فکر نکنم آخه چرا ؟ پس چی درسته؟ به مطیع بودن آقایون آدم صادقی هستید؟ بله دروغگویی بده نه؟ بله خیلی بده میشه بگید چرا احساس گرما میکنید؟ نه فعلا خوبه دستمال کاغذی بدم خدمتتون ؟ فقط ببخشید سرما خوردم یک کم ببخشید چیزه دی: مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مائده جان میشه بارنگ دلخواهت همه رو جواب بده که رنگ سوال و جوابها فرق داشته باشه مرسی چشم حتما [/quote] ![]() "MaryaM" (2014-11-03 23:23), Autumn Lady (2014-11-07 12:58), Mostafa (2014-11-02 20:45), ![]() (11-02-2014, 11:47 AM)Naru نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تا حالا فکر کردی چرا اینقدر من دیر جواب صندلی داغو دادم ؟؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد آفرین چون میدونستم اگر زود جواب بدم و بخوام بپیچونم بازم ازم سوال میکنید و این است هوش خانوم های ایرانی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ![]() (11-01-2014, 01:56 PM)Mr. نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صادق تو هم :ا بازم نا امیدم کردی ![]() Autumn Lady (2014-11-07 12:58), Mostafa (2014-11-02 20:45), yalda73 (2014-11-02 13:58), ❤maryam❤ (2014-11-02 14:13) ![]() (10-31-2014, 05:21 PM)Mostafa نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() "MaryaM" (2014-11-03 23:23), Autumn Lady (2014-11-07 12:59), Mostafa (2014-11-02 20:47), yalda73 (2014-11-02 13:57), ❤maryam❤ (2014-11-08 03:49) ![]() (10-31-2014, 06:35 PM)Mostafa نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Autumn Lady (2014-11-07 13:00), Mostafa (2014-11-02 20:49), ❤maryam❤ (2014-11-02 17:13) ![]() (10-31-2014, 06:49 PM)somayye نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از کارتونای زمان بچه گی کدومش رو بیشتر دوست داشتی؟ دی جی مون کارتونایی که الان پخش میشه کدوما رو میبینی و خوشت میاد؟آخرین کارتونی که دیدم شرور 2 بود، کارتون تنگلد اگر کارتونای بچگی که دوست داشتی دوباره پخش بشه،بازم نگاه میکنی؟ بله مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد هنوزم خاطرات یک خون آشام رو میبینی؟بجز الینا از کدوم شخصیت خوشت میاد؟نه دیگه ندیدم استفن سالواتوره الینا یا کاترینا؟الینا خاطرات یک خون آشام یا توایلایت؟ هر دوشم دوست داشتم چقدر اهل مطالعه متفرقه هستی؟ هر وقت که وقتم آزاد باشه چجوری به این نتیجه رسیدی(xxe) زهرا نانوا طنازمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد من که نمیدونممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد [/quote] ![]() (10-31-2014, 06:52 PM)Mostafa نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() Autumn Lady (2014-11-07 13:04), Mostafa (2014-11-02 20:54), ❤maryam❤ (2014-11-08 03:51) |
|