اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

صندلی داغ با حضور ᗰᖇᔕ ᑭᗩᖇḰ
زمان کنونی: 05-30-2023، 12:48 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: JUN2BLOOM
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 74
بازدید 7355

امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
حضور ᗰᖇᔕ صندلی با ᑭᗩᖇḱ داغ

صندلی داغ با حضور ᗰᖇᔕ ᑭᗩᖇḰ
نویسنده :JUN2BLOOM   آفلاین
سلام
خب صندلی داغ قبلی چون بسته شده
صندلی جدید و با حضور نازنین عزیز شروع میکنیم
فقط یه نکته که نازنین جان حتما نقل و قول کن بعد جواب بده...
و اگه قراره بری مسافرت یا نت نداشتی حتما حتما خبر بدهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
صندلی داغ به مدت 4 روز باز هست و اگه سوالا زیاد بود تمدید میشه
موفق باشیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :My.D   غایب
سلامممممممممم بر نازنین عزیز و دوست نویسنده ی خودممممممم ! چطوری مادر؟؟؟ تو رو خدا ببخشید دیر اومدم پیشت واسه صندلی داغ ، دیروز و پریروز همش بیرون بودم آجی میانهههههههه ! خب بریم سراغ سوالات ! اگه تکراری بود دیگه ببخشید ، امیدوارم خوشت بیاد ازشون مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

1) چند وقته با کُره آشنا شدی؟

2) Kpop یا American Pop ؟

3) Kpop یا Iranian Pop ؟

4) اولین گروه مورد علاقت کی بود؟

5) الان کدوم گروه رو بیشتر از همه دوست داری؟

6) اولین آهنگ کره ای که شنیدی ؟

7) جدیدترین آهنگ کره ای که شنیدی؟

8) اگه قرار باشه بهترین آهنگ کره ای رو نام ببری کدومو میگی و چرا؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

9) تاحالا شده کسی رو عاشق کُره کی پاپ کنی؟ اگه آره کی بوده؟

10) کدوم ژانر موسیقی کره ای رو دوست داری؟ Pop / Dance Pop / Ballad / Hip Hop / Rock / R&B

11) یکی میگه چرا کی پاپ ؟! چی جوابشو میدی؟

12) بیاست کیه ؟ Bias

13) به نظرت تا چند سال دیگه عاشق کره میمونی؟

14) تاحالا شده از آشناییت با کی پاپ و کُره پشیمون بشی؟

15) اگه قرار بود عضو یه گروه بشی کدوم گروه و چرا؟

16) اولین فیلم یا سریال کره ای که دیدی؟

17) اولین بازیگر کره ای که باهاش آشنا شدی؟

18) جدیدترین فیلم یا سریال کره ای که دیدی؟

19) بهترین فیلم کره ای؟

20) بهترین سریال کره ای؟

21) کدوم ژانر از فیلم و سریال؟ Drama / Romantic / Action / Horror / School / Musical ...

22) حالا یذره دور بشم از بحث کره مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خخخخ ! خودت چه طوری؟

23) چه خبر؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

24) رویا و هدفت توی زندگی چیه؟

25) دلت میخواد یه تغییر توی دنیا به وجود بیاری؟

26) چه تغییری؟

27) الگوت در زندگی کیه؟

28) نظرت در مورد این جمله چیه ؟ "هیچ چیز تصادفی نیست!"

29) اگه میتونستی جون یک نفر رو بگیری کی بود و چرا؟

30) اولین داستانی که نوشتی؟

31) اولین فیکشنی که نوشتی؟

32) دلیل علاقت به فیک نویسی چیه؟

33) از فیک خوندن هم خوشت میاد؟ چه سبکی؟

34) بهترین فیکی که خوندی چی بود؟

35) SM Town یا JYP یا YG (اگه کمپانی دیگه ای مد نظرته خودت بگو)

36) تاحالا عاشق شدی؟ خخخ

37) نظرت در مورد عشق کلا چیه؟ چطور تعریفش میکنی؟

38) اگه قرار بود دوباره به دنیا بیایی دوست داشتی کی باشی؟

39) نظرت در مورد من چیه؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

40) نظرت در مورد شروع شدن مدرسه و دانشگاها چیه؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

41) نظرت در مورد سوراخ شدن لایه ی اوزون چیه؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
42) نظرت در مورد دهکده ی جهانی چیه؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
43) نظرت در مورد هنر انتزاعی چیه؟ آیا به هنر کلاسیک ترجیحش میدی؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
45) کلا نظرت در مورد این سوالای بی ربط من چیه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
46) دوست داری یه نویسنده ی حرفه ای بشی؟ اگه آره توی چه سبکی دوست داری بنویسی؟
47) آخرین غذایی که خوردی چی بود؟
48) خودت هم غذا بلدی درست کنی؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
49) دوست داشتی با بیاست ازدواج کنی؟
50) اگه خبر بیاد بیاست ازدواج کرده عکس العملت چیه؟

خب دیگه فعلا همینا خخخخخخ بوس بوس فدااااااااااااااااات مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
  مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Nɪɴɪʟɪɴ   آفلاین
(09-20-2015, 09:13 AM)ƓὄὄƉ ǤIRĿ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلاممممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدتبریکــــ میگم نازنین جونیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد سلام عیزم،مرسی

یه بیوگرافی چیزی درمورد خودت(والا اینارو خودم میدونم جزو سوال حساب نکنین مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نازنین میباشم،16 سالمه،اهوازی،عشق کی پاپ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

از اینجا شرو میشه برو ک رفتیم._.

خودتو تو یه جمله تعریف کن؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
این جمله حساب میشه؟ یه دختر شاد و شنگول؟
قد...وزن...سایز پا....رنگ مو...رنگ چشم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
قد:159 مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
وزن:سوم راهنمایی 45 بود اما الان رو نمدونم حتما کمتر شده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
رنگ مو:خرمایی،البته زیر نور معلوم میشه
رنگ چشم:قهوه ای

آخرین اس ام اسی که فرستادی ؟ به کی و چی بود ؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
1 رو به 7374 دیگه بقیه شماره ش رو یادم نمیاد
بی پرده از علایقت ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

متوجه این نمیشم خو
شغل و غذا و فیلم و ورزش و هوا / مورد علاقه._.
شغل:دندان پزشکی
غدا:قورمه سبزی
فیلم:لاو سانگ این آگوست،گریس،باغ شکلات،شکارچی شهر،دریم های،تو زیبایی
ورزش:هیچی از ورزش متنفرم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
هورا:بارونی

توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آهنگ گوش میدم،داستان مینویسم،با دوستام چت میکنم،میام انجمن
ب حجابت از یک تا ده چند میدی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
5
وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دوستام

بهترین خبری که دوس داری بشنوی چیه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مدرسه ها آتیش گرفته مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نظرت در مورد بچه های انجمن چیه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

همگی خیلییی آدمای خوبی میباشند مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من چی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تو ام خوبی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تو اولین برخوردت با یه ادم (چه دختر چه پسر) چه چیزش توجهتو جلب می کنه؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نوع برخوردش
خنده دار ترین سوتی که تو " نت " دادی چی بوده ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد._.

یادم نیس
چپ دستی یا راس دست؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
راست دست
زیر بارون توی هوای سرد چی می چسبه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چایی داغ
الان ساعت چنده؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

15:12
منو با یک شکلک توصیف کن؟._.
بـه نـظرت عـآقبـت نـسل مـآ چیـه ؟!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
هیچی
بهـترین کـآری کـه تـو زنـدگیـت انجـآم دآدی ؟!زیاد ازینکارا کردم یادم نیسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :^✿๓ѳ๓ѳʏɑ✿^   غایب
سلاااااااااام ..... نازنین تبریک میگن نشستی صندلی داغ

موفق باشی عزیزممم .......

بهت خوش بگذره حسابی بوس.....مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Ay Sona   آفلاین
سلام خانم پارکمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چطوری؟
خسته سوال جواب دادن نباشیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امضات چه خوشگلهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد آواتارت چقد جیگرهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خو دیگه بریم ک داشته باشیم چند عدد سوال رو مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نمیدونستم اهوازی هستی .. عربی صحبت می کنین تو خونه آیا؟ نظرت راجب زبان عربی چیه اصن؟ (زبان به این شیرینی رو خیلی ها دوس ندارنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)

مگه ماست با ماست درست نمیشه!؟پس چطوری اولین ماست رو درست کردن!!؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

چرا كله بعضی ها بوی قورمه سبزی میده چرا بوی غذاهای دیگه رو نمیده ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اگه ميتونستي پرواز كني كجاها ميرفتي؟

بزرگترین ترس ت تو زندگی؟

بزرگترین سوتی ای که دادی؟

نظرت رو بگو:
از درد سخن گفتن و از درد شنیدن
با مردم بی درد ندانی که چه دردیست!

چقد با پسرای من آشنا شدی؟ اسم تک تک شون رو بگو .. نظرتم بنویس راجبشون(سخته؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)به جای نظر برا هر کدوم یه شکلکم بذاری قبولهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

بیوتی هستی یا نه آخر؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد چرا اسم beast رو نگفتی به عنوان بهترین گروه ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اگه تو جای اون دختره بیوتی تو بیوتیفول شو بودی و پسرام you رو برات اجرا می کردن .. چه حالی داشتی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نظرت راجب امضا، آواتار، تصویر زمینه و رنگبندی پروفایلم بگومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

یه شعر به بچه های انجمن تقدیم بنمامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

در اخر ممنون از همه ی لطفی که به من داریمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد .. عزیزمی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :marzieh1   آفلاین
گلم  من گزینه دوست  فن فکشن فقط برای جونگ مین گذاشته بودم چون خودم خیلی  جونگ مین و ای یو  دوست دارم 
سری دوم 
16  چه مهارت های داری 
17  چه هنر علاقه داری 
18  برخورد این افراد چطور 
ادم فضول 
لجباز 
خشن 
درغگو
خبرچین 
فداکار 
مهربان 
طرفدار دیوانه   یک هنرمند 
فحاش 
راستگو 
19  شده با طرفداران دیوانه یک هنرمند برخورد کنی   اگر شده چطوری باهاش برخورد کردی 
20  شده کسی عاشق جونگ مین دعوا بشه اگر شده ماجرا بگو 
21  زمانی جونگمین از طرفدارش درایران تشکر کرد چه احساسی داشتی چه عکس عملی نشون دادی 
22  ایا دوسن داری یا اینکه نه فقط دلت می خواهد همچنان جونگمین  جدا باشه  یا مال گروه خاص مثل سابق
23  کدام اهنگ جونگ مین بیشتر دوست داری   
24 چرا مهمانی  رفتن بیشتر از  مهمان امدن دوست داری
25 گفتی خلوت دوست داری چرا  
26  گفتی موسقی بیشتر از فیلم دوست داری چرا روزی چقدر موسقی گوش می دی    
27   اسمت نازنین یا مهسا  ببخش توی صندلی داغ گفت مهسا الان گیج شدم  گلم  سوال مرتبط بهم می پرسم  همش مال 27 
لقبت 
اسم مستعار 
اسم خانواده صدا می زن 
اسمی دوستانت صدا می زن 
اسم مجازی 
اسم هنری 
28 اگر بخواهی خواننده زیر نمره بدی  چند می دهی 
سوزی 
ای یو
جونگ مین
بوآ
[b] لی هونگ کی
[/b]

[b]لی مین هو [/b]
[b]بونگ هوا[/b]
[b]کیم هیونگ جونگ [/b]
[b]جانگ گیوم سوک
[/b]

29  نمرت به زیبایشون یا خوشتیب چقدر 
30   نظرت درمورد چیه 
سری سوال سوم   
31  ادم وابسته یا مستقل  هستی
32    چقدر خانواده ات دوست بین خانواده کی بیشتر دوست دری 
33 خانواده بیشتر اهمیت یا دوستان 
34  کدام اتفاقات برات افتاده 
خیانت دوست 
عمل 
عمل زیبایی 
دوزدی {ازت دوزدی }
مرگ نزدیکان اگر بوده کی 
35  کتاب کدا نویسنده بیشتر دوست داری 
36چه جور کتاب بیشتر دوست داری
37 نظرت درمورد موارد زیر بگی  هرکدام  یک سوال محسوب میشه    گفتم سوال کامل توضیح بدی هدفم  بیشتر با طرز فکرت و روحیه اشنابشم 
عشق 
3    مادر 
خدا 
40   کار 
41درس 
42  سرنوشت 
43  امام زمان 
44    درد 
45 غم 
46 پول 

47  بدترین اتفاق زندگی چی بوده 
48 تا حالابوده  دل بخواهد که بمیری  {خدا نکنه} یا به دنیا نمی امدی {
49    بین این رفتا ر میزان ازشون بدت میاد یا بد می دونی نمره بده 
غیبت 
خبرچینی 
زیراب زدن 
خیانت 
دروغ 
دو رو بودن 
فحاشی 
خشونت 
نامرد بودن 
50 چه زبانهای دوست داری   و چه زبانهای بلدی
51  تلویزیون می بینی اگر مبینی کدام برنامه فیلیم یا مسند ......

نویسنده :Nahid74   آفلاین
سلاممم همشهری گوگولی خودم نازنین جــــــــون ... تبریک میگم نشستنت روی صندلی داغ رو ...سوال خاصی ازت ندارم،فک میکنم به اندازه کافی سرگیجه گرفتی ازسوالای بچه ها
♥دوستت دارم گل من♥ موفق باشی عزیزم

**
در ضمن در جواب دوست عزیزمون  Ay sona و همچنین برای اطلاع رسانی بقیه دوستان که فک میکنن اگه کسی اهوازی یا اصن خوزستانیه عربه باید بگم که  همه ی اهوازی ها عرب نیستن که ، تقریبا 70یا 80 درصد اهوازی ها بختیاری و لر  هستن...بیشتر شهرستان های خوزستان لر و بختیاری تبار هستن... البته من قصد توهین به دوستان وهمشهری های گل عرب زبونم ندارم فقط برای اطلاع رسانی بود ... آخه تا میگی من اهوازیم همه میگن عربی بلدی و فلان... همین دیگه عرضی ندارم

**

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

♥Mr.WANG♥

(09-20-2015, 09:21 AM)ƓὄὄƉ ǤIRĿ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اولین بار که بهت تیکه انداختن چند سالت بود؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
عاقا کسی تیکه ننداخته اگه م انداخته من یادم نمیاد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

از کدوم درس متنفری و از کدوم درس خوشت میاد؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

دفاعی بدم میاد،زیست عااااشقششممم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
پایین ترین نمره ای که گرفتی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

بستگی داره کدوم درس منظورت باشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
معمولا کتاب چی می خونی؟(عاشقانه،ترسناک،علمی،مذهبی و.....)مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

میخونم،هرچی که جالب باشه
اولین کارتونی که دیدی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نمیدونم،حتما تام و جری یا میگ میگ
نام سه نفر از بچه هایی که تو انجمن دوسشون داری؟(فقط سه نفر)مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

آی سونامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد،شکوفه،پرهامه
-بد ترین اتفاق زندگیت؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یادم نیس مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خودتو بد شانس فرض می کنی یا خوش شانس؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد._.
خوش شانس

(09-20-2015, 09:35 AM)ƓὄὄƉ ǤIRĿ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی از جالبترین خاطرات دوران کودکیت را بگو ._.
تولد سه سالگیممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدشمعه با فوت خاموش نمیشد تف کردم روش مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟ .-.
حس خاصی ندارم
چه غذاهایی را دوست داری؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
قورمه سبزی
موقع تفریح چه کارایی می کنی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
هرکاری که جالب باشه و وقتمو پر کنه
از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میاد یا دوست داری یادش بگیری؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نریزه،قره نی،نوعی فولوت و گیتار و سنتور مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
علایقت توی زندگی چیه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد._.
همه چی
دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دخترا:الناز و آلما ، پسرا:پرهام و پدرام
دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تهران یا اصفهان
دوست داشتی چه رشته ای و کجا قبول بشی؟.__.
دندان پزشکی یا داروسازی چمران مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

دوست داری چی هدیه ای بگیری و بهترین هدیه ای که تا الان گرفتین چی بود؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کتاب،کیف و کفش
اگه از بهترین دوستت بخوای تورو توصیف کنه به نظرت درباره ی تو چی میگه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دختر خوبی هستی،خیلی مغروری مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اگه تا الان کسی رو ناراحت کردی یا از دست کسی ناراحت شدی ؟
کسی رو ناراحت کرده باشم یادم نیس اما اگه این اتفاق افتاده از این تریبون ازش معذرت میخوام،کسی ناراحتم کرده بعلعهههه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دوست داری تا چند سالگی عمر کنی؟ از دوران پیری می ترسی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا آخر دنیا مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نوپ نمیترسم
آشپزی بلدی چه غذاهایی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد._. .-. (اگه بلدی بگو نه که ابروی من نرهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
نههههع ، بلد نیستم
تا حالا تو زندگیت به کسی کلک زدی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد._.
نمیدونم
از کدوم شخصیت کارتونی خوشت می آید؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
باب اسفنجی
بهترین دوستت در دوران زندگی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
الناز و آلما مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد دوستا مجازیم هستند مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چقدر نظر بقیه درباره ی خودت برات مهمه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
در یه سری موارد بعلههه
اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تو زندگیم موفق بشم ،برم کره، به جونگمین و وویونگ برسم ،اما بیشتر جونگمین مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دلت میگره چیکار می کنی؟.________.
هیچی :-|
اگر قرار باشه بمیری و امکان برقراری ارتباط با کسی رو نداشته باشی چیزی هست که به خاطر نگفتنش به کسی افسوس بخوری؟(اسم اون شخص اگه تو انجمنه)مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نوپ،افسوسش رو نمیخورم،اسم کی؟نه کسییی نیست مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اسم کدوم یکی از اینها رو بی وفایی میگذاری؟ (فقط یکی رو انتخاب کن) ریا، بی تفاوتی ، خیانت ._.
بی تفاوتی

آیا آدمهایی هستند که اونقدر حسرت زندگیشونو به دل داشته باشین که بخواهید زندگیتونو باهاشون عوض کنی؟اونا کیا هستند؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نوپ،بابا زندگی خودم به این خوووبیی
اگه میتونستید سناریوی خواب امشبتون رو بنویسی چه موضوعی رو انتخاب می کردی؟
جونگمین بیاد ایران مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(09-20-2015, 09:41 AM)ßαÐ þʘy نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام:/
های دورود
خب خب خب .. !!
خوبی آجی؟!
مرسی یو خوبی داداش؟
منو میشنآسی؟
نه شوما؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من میشنآسمت؟؟ =)))
شایدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اسممو میدونی؟!
امیر حسین مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
حآلــت خوبه؟
آره اما ظاهرا تو حالت خوب نیس مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
به نظرت من الآن حآلم خوبه=))
نوپ ، حالت خوب نیس
فرق بین سفسته و مغلطه و وسوسه؟
سفسته ینی دلیل و برهان اوردن،مغلطه ینی به اشتباه انداختن،وسوسه ینی چی وسوسه شدن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ربطیم به هم ندارم که فرقشونو بگم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ضریب هوشت چنده؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نمیدونمممم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نظرت راجب من؟(بنده شخصی انتخاد پذیر میباشممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
پسر خوبی هستی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 
یه جوک بگو
ببین اسکل...!

من جامدادیم بتمین

هه..بای مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

عجیب ترین چیزی که دیدی و به چشمات شک کردی!
اسم پدر یکی از دوستای بابام شفتالو بود مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 
یکی از فانتزیات و بگو!
با گوشی تو آیینه عکس بگیرم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد عما اماااان امااان که تبلت دارم فلا مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا حالا تو افق محو شدی؟
نوپ
کسی و محو کردی؟
شاید
زندگی با چشمان بسته یا باز؟
باز اما بسته شاید حال بده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا حالا شده بخوای بری یه جای دور انقد داد بزنی تا جونت در بره؟
عااااره مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
وقتی ناراحتی ترجیح میدی بری یه جای بلند یا دور؟
دورمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدجاهای بلند رو دوس ندارم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مدیونی فکر کنی از بلندی میترسم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
زندگی چه رنگیه؟
رنگی رنگی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
رنگ مورد علاقت؟
نقره ای،فسفری و سرمه ای

چه سبک آهنگی و میپسندی؟
کلاسیک،rnb
خواننده مورد علاقت؟
دابل اس و تو پی ام مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
پایین ترین نمره ای که گرفتی؟
بستگی داره کدوم درس رو میگی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مثلا فیزیک از 3 هفتاد و پنج صدم شدم یک و هفتاد و پنج صدم
پایین ترین معدلت؟
17.43 مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خخخخخ چیست؟
پیرمردی که میخواد خلط کنه قبلش میگه خخخخخ
چرا خورشید میتابه؟
تا هوا روشن بشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چرا میچرخه زمین؟
عشق من بگو چرا دی ری ری ری ری ری ری مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد تا شب و روز معلوم بشه :D
اهل شعر هستی؟
زیاااد نه
رخش سفید رستم چه رنگی است و نام صاحبش چیست؟
حاااالتتت خوووبه؟:-| مال رستم بود و سفید بود دیه :/

در ذهتن چه گذشت الان؟
هیچی :/
یه جمله حکیمانه بگو:
نمدونم :/
یه جمله عاشقانه بگو!
نمدووونم
یه جمله عارفانه بگو!
نمدووووننم
یه جمله عابدانه بگو!
نمدوووونممم
یه جمله زاهدانه بگو!
نمدووونمم
یه جمله عامرانه بگو!
نمدوووونممم
و در آخر هر چه میخواهد دل تنگت میخواهد بگو مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چیزی ندارم بگممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(09-20-2015, 09:49 AM)ßαÐ þʘy نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سللام ؟-_-
هلوووو
چطووووووووووووووری؟-_- ((لاتی بخونش))مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
توووو چطوووری؟
چ خبـــــــــــــر مشتی ؟-_-
سلامتی رهبر
بچه کجایی؟:|
اهواز
کجای شَرتون می شینی؟
زیتون مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

ام...من و میشناسی:>؟
نوپ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

من کیم؟ :>

داداشمی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اووف...

پووف مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

چ رنگی و دوس داری ؟-_-

سوال تکراری میپرسیااا! مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سرمه ای،فسفری،نقره ای

منو چی.. دوس داری :>؟

داداشمی دیگه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد معلومه دوست دارم

چ غذایی رو میخوری؟

معمولا هیچی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

توصیف قیافت:
خوشگلم
نظرمو دربارت بگم؟
بگووو بگو بگو بگوومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

الان قیلفت اینظوری شدهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یس یس مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خوبه خوبه
خبیث مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خب:تا حالا تو اتوبوس خوابیدی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نوپمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کدوم اخلاق منو دوس داری؟!؟
اینکه با همه گرم میگیری مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
الان نفهمیدی دارم چرت و پرت میگم قاط زدم؟؟؟
نوپ،اما حتما همینجوره مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
=))
بدرود:)
بدرووود ^^