(09-21-2015, 03:42 PM)Ay Sona نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام خانم پارکمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ســــلام بـــــــر عــــزیزم :X
چطوری؟ مـــرسی شوما چطوری؟
خسته سوال جواب دادن نباشیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مـــرسی :X
امضات چه خوشگلهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد آواتارت چقد جیگرهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مــــرسی شوما لــطف داری :) : *
خو دیگه بریم ک داشته باشیم چند عدد سوال رو مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد :) بریم
نمیدونستم اهوازی هستی .. عربی صحبت می کنین تو خونه آیا؟ نـــوپ عــرب نیستم :)اما اگه عرب بودم صد در صد عربی حرف میزدم :) نظرت راجب زبان عربی چیه اصن؟ (زبان به این شیرینی رو خیلی ها دوس ندارنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد) زبــــان سختی میباشد:D
مگه ماست با ماست درست نمیشه!؟پس چطوری اولین ماست رو درست کردن!!؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ماست با ماست درست نمیشــه :/ ماســـ از شیر درست میشه :|
چرا كله بعضی ها بوی قورمه سبزی میده چرا بوی غذاهای دیگه رو نمیده ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد :D این ســــوال ذهن منم درگیر کرد :D
اگه ميتونستي پرواز كني كجاها ميرفتي؟ کـــره :D
بزرگترین ترس ت تو زندگی؟ اول خـــدا دوم بلندی :D
بزرگترین سوتی ای که دادی؟ :D اومدم بگم وانیا الیاسیگفتم وانیلیاسی :))
نظرت رو بگو: از درد سخن گفتن و از درد شنیدن
با مردم بی درد ندانی که چه دردیست!
نظــــرم اینه که راست میگه :|
چقد با پسرای من آشنا شدی؟ اسم تک تک شون رو بگو .. نظرتم بنویس راجبشون(سخته؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)به جای نظر برا هر کدوم یه شکلکم بذاری قبولهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد یوسوپ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دوو جونی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کیکوانگ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
هیون سنگ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دونگ وون مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
جون هیونگ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
شکلکا جلوشونن :D من این نظرات رو درموردشون دارم :D
بیوتی هستی یا نه آخر؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد چرا اسم beast رو نگفتی به عنوان بهترین گروه ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد هستم :D وایـــــــــــی نـــگفتم؟بـــــــــــــــــــــــبـــــــــــخـــــــــــشید بــــــانو :( حـــــواسم نبود :((
اگه تو جای اون دختره بیوتی تو بیوتیفول شو بودی و پسرام you رو برات اجرا می کردن .. چه حالی داشتی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد وایـــــــــــــــــــــــی :X مـــــــــــن مــــــرگ :D درجا سکـــــــــــتته میــــــزدم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نظرت راجب امضا، آواتار، تصویر زمینه و رنگبندی پروفایلم بگومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد همـــــــــــشون عـــــــــــــــالی میباشن :X
یه شعر به بچه های انجمن تقدیم بنمامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد هــرآنکسی که در این حلقه،نیست زنده به عشق/بر او نمرده به فتوای من نماز کنید
شعر بود عایا؟نمیدونم اما در کل خواستم اینو تقدیم نمیایم :D در اخر ممنون از همه ی لطفی که به من داریمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد .. عزیزمی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خواهش میکنم عــــــــزیزدلم ، قربــونت مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) Autumn Lady (2015-09-28 17:20), Ay Sona (2015-09-25 07:31), kyuti (2015-09-25 12:23), Nahid74 (2015-09-25 06:15), پَلَــنگ مَلَــنگ (2015-09-26 19:42)
(09-22-2015, 03:51 PM)marzieh1 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گلم من گزینه دوست فن فکشن فقط برای جونگ مین گذاشته بودم چون خودم خیلی جونگ مین و ای یو دوست دارم میشه جـــونگمین رو به عنوان برادر دوست داشته باشی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدچون جونگی ایز ماین مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سری دوم
16 چه مهارت های داری دستنبد بافی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد داستان نویسی
17 چه هنر علاقه داری نقاشی
18 برخورد این افراد چطور
ادم فضول داخل هرکاری زودی سرک میکشن
لجباز هرچی بشون بگی یه حرف دیگه میزنن
خشن همه ش اخموان
درغگو هیچ روده ی راستی تو شکمشون نیس و همیشه چیزی که واقعیت نداره رو میگه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نمدونم
خبرچین هرچی به گوششون برسه به همه میگن
فداکار حاضرن برای طرف مقابلشون هرکاری بکنن
مهربان به طرف مقابلشون محبت زیادی میکنن
طرفدار دیوانه یک هنرمند میمیره واسه یک هنرمند
فحاش تا میرسه به هرکسی فحش میده
راستگو برعکس دروغگو مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد راست میگه دیگه
19 شده با طرفداران دیوانه یک هنرمند برخورد کنی اگر شده چطوری باهاش برخورد کردی آره فکر کنم :| هیچی با تعجب فقط نگاش کردم
20 شده کسی عاشق جونگ مین دعوا بشه اگر شده ماجرا بگو نـــوپ
21 زمانی جونگمین از طرفدارش درایران تشکر کرد چه احساسی داشتی چه عکس عملی نشون دادی احســـاس عـشق بیــشتر مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد وووویــــی از خوشحـــالی ترکیده بودم و بالا و پایــــین میپریییدم :X
22 ایا دوسن داری یا اینکه نه فقط دلت می خواهد همچنان جونگمین جدا باشه یا مال گروه خاص مثل سابق مال یه گروه خاص مثل سابق اونم داخل همون گروه قدیمی
23 کدام اهنگ جونگ مین بیشتر دوست داری Summer Break,not alone,voyage,....
24 چرا [b]مهمانی رفتن بیشتر از مهمان امدن دوست داری اگه قرار باشه مهمون بیاد خیلی آدم خسته میشه و خونه ریخت و پاش میشه،مهمونا هم سعی میکنن کمک کنن که اینو دوست ندارم،اگه برم مهمونی خـــودم میتونم کمک بدم و اگه کسی چیزی گفت با پش دست بزنم تو صورتشون مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
25 گفتی خلوت دوست داری چرا چــــون اونجوری کسی نیست که زمانایی که حال نداری یا ناراحتی سوال پیجت کنه و دم گوت حرف بزنه،خودت میمونی و خودت و این کلا باعث آرامش روح و جسم و اعصاب منم میشه
26 گفتی موسقی بیشتر از فیلم دوست داری چرا روزی چقدر موسقی گوش می دی بـــله موسیقی دوست دارم،چـــــونکه خــب آرومم میکنــه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
هرروز از صب تا شب گوم ندم کلا تو گوشم میپیچه
27 اسمت نازنین یا مهسا ببخش توی صندلی داغ گفت مهسا الان گیج شدم گلم سوال مرتبط بهم می پرسم همش مال 27 اســـمم نازنین هست عزیزم :)
لقبت خانـــم پارک مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد Mrs Park
اسم مستعار Mrs Park :|
اسم خانواده صدا می زنن نـاز،نازگی،پرطلا،گل پر و نانی و ... مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اسمی دوستانت صدا می زن نـــازنین،نـــازی
اسم مجازی نـــدارم
اسم هنری اگه هنرمند بودم ذاشتم اما الان ندارم
28 اگر بخواهی خواننده زیر نمره بدی چند می دهی از بیست میدم
سوزی 18
ای یو 19
جونگ مین ووویییی به این 20000000000 میدم[/b] بوآ 20 [b] لی هونگ کی 17
[/b] [b]لی مین هو 18[/b] [b]بونگ هوا 19[/b] [b]کیم هیونگ جونگ 20[/b] [b]جانگ گیوم سوک18 [/b]
29 نمرت به زیبایشون یا خوشتیب چقدر همشون 20 مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد جونگمین 2000000000 30 نظرت درمورد چیه درمورد چی چیه؟خواننده ها؟همشون عااالین سری سوال سوم 31 ادم وابسته یا مستقل هستی وابســـته 32 چقدر خانواده ات دوست بین خانواده کی بیشتر دوست دری خانواده م رو یه عالمه دوست دارم و بیشنشون واقعا سخته انتخاب کنم اما بیشتر مامانم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 33 خانواده بیشتر اهمیت یا دوستان خانواده م 34 کدام اتفاقات برات افتاده خیانت دوست این اتفاق افتاده ب اینکههنوزم دوست صمیمیه هم هستیم عمل نوپ عمل زیبایی نوپ دوزدی {ازت دوزدی } نوپ مرگ نزدیکان اگر بوده کی آره مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 35 کتاب کدا نویسنده بیشتر دوست داری جلال آل احمد 36چه جور کتاب بیشتر دوست داری هــرچی باشه فقط قشنگ باشه 37 نظرت درمورد موارد زیر بگی هرکدام یک سوال محسوب میشه گفتم سوال کامل توضیح بدی هدفم بیشتر با طرز فکرت و روحیه اشنابشم عشق نظری ندارم 3 مادر نفـــسه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خدا عـــشقه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 40 کار لـــازمه 41درس مهـــمه 42 سرنوشت نظـــری ندارم 43 امام زمان مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 44 درد نظـــری ندارم 45 غم نظــــری ندارم 46 پول نظــرم اینه که لازمه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
47 بدترین اتفاق زندگی چی بوده نمدونم 48 تا حالابوده دل بخواهد که بمیری {خدا نکنه} یا به دنیا نمی امدی نـــوپ 49 بین این رفتا ر میزان ازشون بدت میاد یا بد می دونی نمره بده از بیست میدم غیبت 20 خبرچینی 20 زیراب زدن 20 خیانت 20 دروغ 20 دو رو بودن 20 فحاشی 20 خشونت 19 نامرد بودن 20 50 چه زبانهای دوست داری و چه زبانهای بلدی زبانایی که دوست دارم:انگلیسی، کره ای ، روسی ، اسپانیایی
اونیی که بلــدم:انگلیسی تا یه حدی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ، روسی تا یه حدی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد اسپانیایی تا یه حدی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 51 تلویزیون می بینی اگر مبینی کدام برنامه فیلیم یا مسند ...... زیاد نگاه نمیکنم،هرچی خوب باشه میبینم
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) Agent3-01 (2015-09-25 12:32), Ay Sona (2015-09-25 07:30), kyuti (2015-09-25 12:23), marzieh1 (2015-09-26 01:28), Nahid74 (2015-09-25 06:15), پَلَــنگ مَلَــنگ (2015-09-26 19:43)
(09-23-2015, 01:00 AM)Nahid74 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلاممم همشهری گوگولی خودم نازنین جــــــــون ... تبریک میگم نشستنت روی صندلی داغ رو ...سوال خاصی ازت ندارم،فک میکنم به اندازه کافی سرگیجه گرفتی ازسوالای بچه ها ســــــلام بر عــــزیز دل خــــودک اُنــــیه خـــودم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد،آره تازه کمر دردم گرفتم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ♥دوستت دارم گل من♥ موفق باشی عزیزم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مـــــن بیشتر عـزیزم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد تو هم همینطورمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
** در ضمن در جواب دوست عزیزمون Ay sona و همچنین برای اطلاع رسانی بقیه دوستان که فک میکنن اگه کسی اهوازی یا اصن خوزستانیه عربه باید بگم که همه ی اهوازی ها عرب نیستن که ، تقریبا 70یا 80 درصد اهوازی ها بختیاری و لر هستن...بیشتر شهرستان های خوزستان لر و بختیاری تبار هستن... البته من قصد توهین به دوستان وهمشهری های گل عرب زبونم ندارم فقط برای اطلاع رسانی بود ... آخه تا میگی من اهوازیم همه میگن عربی بلدی و فلان... همین دیگه عرضی ندارم
**
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) Agent3-01 (2015-09-25 12:32), Ay Sona (2015-09-25 07:30), Nahid74 (2015-09-25 06:15), پَلَــنگ مَلَــنگ (2015-09-26 19:43)
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) Agent3-01 (2015-09-25 12:31), Autumn Lady (2015-09-28 17:12), Ay Sona (2015-09-25 07:30), Cяαzу вσу (2015-09-26 22:23), kyuti (2015-09-25 12:22), miss mg - ELF (2015-09-26 14:31), Nahid74 (2015-09-25 06:16), Xiaoyan (2015-09-25 11:51), پَلَــنگ مَلَــنگ (2015-09-26 19:43)