مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب در این سری از برنامه مهمونمون پرهامه هست.
بیاید بسوزونینش دیگه هوس صندلی نداشته باشه
والا...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
صندلی تا پنجشنبه هستش
《موفق و مؤید باشید دوستان》
☆مهمان☆لحظات خوشی را برای شما ارزومندیم
هفت پیام سعادت از امیر المومنین علی علیه السلام:
١-از کسی بدت نیاید هر چند در حق تو اشتباه کرده ٢-نگران نباش هرچند که ناراحتی هایت به اوج رسیده باشد ٣- هر چند که به مقام بالا رسیدی ساده زندگی کن ٤-هرچند که بلاها فراوان شد ولی انتظار خیر داشته باش ٥-دست به خیر داشته باش حتی اگر خود در تنگنایی ٦-اگر قلبی پر از خون داری بازهم لبخند بزن ٧-برادر مسلمانت را از دعای خیرت به سبب غیابش محروم نکن
(08-10-2015, 07:38 PM)..::Baharmast::.. نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول:حیوانی رو تو خونه نگه داری می کنید عآیآ ؟منو به زور نگه داشتن چه برسه به حیوون خونگیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
پری همینطور نشستم به این جواب شاهکارت میخندممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
درسته که همه سوالا رو پیچوندی رفت پی کارش اما این یکی خیلی خوب بود مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
میام سوال میپرسم شب ولی وای بحالت بپیچونیم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خخخخخ خاهش میکنم فقط منو نزنین گنا دارممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من اصن بلدم بپیچونم عایا؟!
(08-10-2015, 07:52 PM)!gharibe! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پری مسخره کردی مارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خو درست بگو دیگه
پسرم
دخترم
یعنی چی؟؟؟
نه بخدا چرا مسخرهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خو منظور سوالو نفهمیدممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تو بگو منظورش چی بودمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
(08-09-2015, 12:32 PM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. كجاي اين جهان رو دوستداري ببيني كه تا حالا نديدي؟جنگل های امازونمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بدترين تصميمي كه ميتوني براي تنبيه يه نفر بگيري چيه؟سوسک بگیره دستشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيداییییی..خودم بدم اومدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
در مورد عشق هاي خياباني چه نظري داری؟مزخرفهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
روزانه چند ثانیه ورزش میکنی ؟از ورزش بدم میادمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بلدی نیمرو درست کنی ؟اونجوری که مامانم درست میکنه نعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
جوراباتو خودت میشوری یا ...؟ماشینمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدباید ابروم رو میبردی؟!
بنظرت کدوم بانک معتبر تره ؟تبلیغ حساب نمیشه؟!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
(08-09-2015, 12:35 PM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نقطه ضعف های احساسیت چیا هستن ؟وجود ندارهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدفقط جنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا حالا شده توی جمع فامیل ضایع بشی ؟ تعریف کن !نووچمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدهمرو ضایه میکنم ولی خودم نعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
از معلم یا مسئولان مدرسه تون کتک هم خوردی ؟کسی دست به من بزنه جیغم میره هوامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيددیگه چه برسه به کتک!
مواقعی که عصبانی هستی چه چیزی اعصابت رو تسکین میده ؟هیچیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
میونه ت با تنهایی چطوره ؟عالیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمن همیشه تنهاممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
وقتی ناراحتی کدوم حالت رو ترجیح میدی ؟اهنگ گوش بدممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدگفتم کهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تو روابطت اهل غیرت خرج کردن برا طرف هم هستی ؟کو طرف؟!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
در حال حاضر چه چیزی فکرت رو مشغول کرده ؟کــــــنکورمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دیدگاهت در مورد زندگی ؟عالیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
شاعر مورد علاقه ت ؟خودممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تعریفت از ی دختر سبک سر ؟تعریفی ندارممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
فک میکنی نقطه ضعف های من چیه ؟ترسووییمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نت برنامه ی زندگیت رو بهم نزده ؟نوووچمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا حالا شده از دستم ناراحت شی ؟نوووچمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
(08-09-2015, 12:42 PM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بیشتر برای چه کسی درد ودل میکنی؟مامانممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
در خرید مشکل پسند هستی؟تا دلت بخادمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبرا همین مامانم همیشه میگه با بابام برم خریدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
معمولا با کی میری خرید؟باباممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
عشق دخترا به چیشونه؟موومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدکفشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چه اخلاق منو نمیپسندی ؟فضول بودنتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دوست داری چه حیوونی تو خونه داشته باشی؟خرگوشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
با نت مشکل نداری؟سرعتش افتضاحه!
هزینه نتت تو هر دوره چقدر میشه؟بابام شارژمیکنهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
1.صورتی یا قرمز؟
2.بنفش یا زد؟
3.مشکی یا سفید؟
4.قرمز یا نارنجی؟
5.یاسی یا کرمی؟
6.طوسی یا قهوه ای؟
7.جیگری یا بنفش؟
8.عنابی یا سفید؟
9.قرمز یا مشکی؟
10.الان به چی داری فکر میکنی؟
11.اولین فکری که موقعحرف زدن با من به ذهنت اومد چی بود؟
12.آخرین سوتی ای که دادی؟
13.اولین سوتی ای که دادی؟
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) ..::Baharmast::.. (2015-08-11 19:35), Agent3-01 (2015-08-11 11:45), JUN2BLOOM (2015-08-14 19:39), Lover Angel (2015-08-13 14:58), royajoooon (2015-08-11 17:19), ƓὄὄƉ ǤIRĿ (2015-08-11 15:36), †▶♕мαηɗαηα♕◀† (2015-08-11 19:44)
1.معمولا شبا ساعت چند میخوابی؟ 2.نظرت درمورد شب زنده داری؟ 3.از مامانت میترسی یا بابات؟ 4.آخرین حرفی که مامانت دیروز بهت زد؟ 5.آخرین حرفی که بابات دیروز بهت زد؟ 6.اگه ماندانا رو میدیدی خوشحال میشدی؟ 7.آتنا چی؟ 8.زینب چی؟ 9.شکوفه ناظر چی؟ 10.شکوفه مدیر مسابقات؟ 11.اصن عایا مدیر مسابقات اسمش شکوفه ست یا من دارم اشتباه میکنم؟ 10.چرا وقتی صبح میشه مخورشید طلوع میکنه؟ 11.هالیوود یا بالیوود؟ 12.کی پاپ یا بالیوود؟ 13.کی پاپ یا هالیوود؟ 14.ترک یا هندی؟ 15.ایرانی یا هندی؟ 16.اسپانیایی یا هندی؟ 17.فرانسوی یا هندی؟ 18.چه زبانایی بلدی؟ 19.بهترین رمانی که خوندی اسمش چی بود؟اسم نویسنده ش؟ 20.به غیر از دکتر شدن دوست داریچیکاره بشی؟آرزوی دیگه ای جز دکتر شدن داری؟
1.چرا میگن انگلیسی مادر همه ی زبان هاست؟ 2.چرا عربی میخونیم؟ 3.چرا سه سال راهنمایی هنر داشتیم اما چهار سال دبیرستان نداریم؟ 4.چرا از دوم دبیرستان انتخاب رشته میکنیم؟ 5.چرا وقتی وارد دبیرستان میشیم گیر میدن بزرگ شدی بزرگونه رفتار کن؟ 6.چرا انقدر پسرا ما دخترا رو مسخره میکنن؟ 7.چرا پسرا تا نوک پاشون ریش میذارن؟ 8.چرا میگن دختر غمگین و چه به موی بلند؟ 9.چرا آدم غمگین میشه؟ 10.اصن چه دلیلی میتونه داشته باشه ماسر همه چیز ناراحت بشیم؟ 11.منو تو سه سط توصیف کن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 12.چرا من انقدر خوشحالم؟ 13.چرا انقدر میخندم؟ 14.تو چرا اینهمه خوشحالی؟ 15.چرا اینهمه میخندی؟ 16.چرا همیشه نیشت بازه؟ 17.چرا اشکت دم مشکته؟البته این منظورم اینه که چرا زود گریه میکنی؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 18.چرا گاهی کلی میری تو خودت؟بازم منظورم اینه که چرا گاهی کلی ناراحت میشی و اینا؟
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) ..::Baharmast::.. (2015-08-11 19:35), Agent3-01 (2015-08-11 11:45), JUN2BLOOM (2015-08-14 19:39), Lover Angel (2015-08-13 14:58), royajoooon (2015-08-11 17:19), ƓὄὄƉ ǤIRĿ (2015-08-11 16:09), †▶♕мαηɗαηα♕◀† (2015-08-11 19:44)
(08-08-2015, 11:04 PM)!gharibe! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جلو شکلکا اسم کاربرا رو بذارمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد عاخه وجدانن چی بگم من؟!!!!
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدزینب درحال سوزوندن من علکی مثلنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبازم زینبمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدزینب میزنه توسرممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد من دارم برا زینب توضیح میدم که نپیچوندم سوالارومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدآتناسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهساسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهسا دم در دستشویی منتظر اتناسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمن درحال دعواکردن بایکیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدیکی که هیچوقت حرفامو نمیفهمهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدوجدانن زینب چی بگم بت؟!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبهار داره منو تایید میکنهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدماندانامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) ..::Baharmast::.. (2015-08-11 19:35), Agent3-01 (2015-08-11 12:56), haniyeh74 (2015-08-11 10:57), JUN2BLOOM (2015-08-14 19:40), Lover Angel (2015-08-13 14:58), royajoooon (2015-08-11 17:19), †▶♕мαηɗαηα♕◀† (2015-08-11 19:45)
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب در این سری از برنامه مهمونمون پرهامه هست.
بیاید بسوزونینش دیگه هوس صندلی نداشته باشه
والا...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
صندلی تا پنجشنبه هستش
《موفق و مؤید باشید دوستان》
☆مهمان☆ لحظات خوشی را برای شما ارزومندیم
هفت پیام سعادت از امیر المومنین علی علیه السلام:
١-از کسی بدت نیاید هر چند در حق تو اشتباه کرده
٢-نگران نباش هرچند که ناراحتی هایت به اوج رسیده باشد
٣- هر چند که به مقام بالا رسیدی ساده زندگی کن
٤-هرچند که بلاها فراوان شد ولی انتظار خیر داشته باش
٥-دست به خیر داشته باش حتی اگر خود در تنگنایی
٦-اگر قلبی پر از خون داری بازهم لبخند بزن