اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

صندلی داغ با حضور ♡پرهامه♡_ღBεαυтч ɢıяʟღ
زمان کنونی: 03-22-2023، 08:14 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ❤maryam❤
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 187
بازدید 9370

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
حضور صندلی با ♡پرهامه♡ ɢıяʟღ داغ ღbεαυтч

صندلی داغ با حضور ♡پرهامه♡_ღBεαυтч ɢıяʟღ
نویسنده :❤maryam❤   آفلاین

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خب در این سری از برنامه مهمونمون پرهامه هست.

بیاید بسوزونینش دیگه هوس صندلی نداشته باشه

والا...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

صندلی تا پنجشنبه هستش

《موفق و مؤید باشید دوستان》

☆مهمان☆  لحظات خوشی را برای شما ارزومندیم  

هفت پیام سعادت از امیر المومنین علی علیه السلام:

١-از کسی بدت نیاید هر چند در حق تو اشتباه کرده
٢-نگران نباش هرچند که ناراحتی هایت به اوج رسیده باشد
٣- هر چند که به مقام بالا رسیدی ساده زندگی کن
٤-هرچند که بلاها فراوان شد ولی انتظار خیر داشته باش
٥-دست به خیر داشته باش حتی اگر خود در تنگنایی
٦-اگر قلبی پر از خون داری بازهم لبخند بزن
٧-برادر مسلمانت را از دعای خیرت به سبب غیابش محروم نکن

نویسنده :ƓὄὄƉ ǤIRĿ   آفلاین
(08-08-2015, 11:07 PM)!gharibe! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدسمیه وقتی من ارسال میزنممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدالان نه ها قبلنامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيداتنا وقتی میزنه به سرشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبدون نظرمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدماندانامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدزینبمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدرویا و فاطمه مریم و اتنا ومهسامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد عطیهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدهمیشه این شکلکو میذاشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدخودممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدنازنینمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدسه تا دیوونه ی خودمونمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمن بازم درحال دعوامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمریم خاتونیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-08-2015, 11:12 PM)!gharibe! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ماهیارمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نیلامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد سارامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد  ßαÐ þʘy
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد l] یه بنده خدامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خودممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد حانیهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد بازم خودممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-08-2015, 11:19 PM)!gharibe! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مریممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد زینب مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد شکوفه  مسئول مسابقات
:slider_v
:مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خودممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهسامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدزینب که ازروی ماه من خجالت میکشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدسارامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدماندانامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدخودممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدماهیارمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمبینامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيداتنامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدهرکی ک ازدست من حرص میخورهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدis
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدنیلا

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدشماها همگی درحال تشویق کردن من

(08-08-2015, 11:58 PM)!gharibe! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
81.من و چجور شناختی؟ تا الان قبل از صندلی یا بعدش؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
82.چند بار تا حالا از دستم حرصی شدی؟ از دستم در رفته تعدادشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
83.یه جمله از چاپلین بذار: توانا بود هرکه دانا بودمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
84.یه جمله از دکتر شریعتی: برامن سس نریزمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد تو فلافلیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
85.یه جمله از استاد مطهری :شکر نعمت نعمتت افزون کندمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
86.یه جمله از کوروش بزرگ : کی روی تخت من خط انداخته؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
87.یه جمله از قمشه ای: کتابای من کجاس؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
88.یه جمله از نیوتن: سیب خوشمزه ای بودمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
89.یه جمله از ناپلئون بناپارت:فرانسوی سختهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
90.یه جمله از پرهامهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد: عمه دارم ولی بهش رحم کنینمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد به روحم اعتقاد دارممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-11-2015, 05:38 AM)гօოεօ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوبت سوالای منه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد دلم نیومد نپرسم دیدم بهت رای دادم گفتم ازت سوال بپرسم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد چقد تو دلرحمی آخهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

ینییییییییی با این همه سوال من جای تو جذغاله شدم موقع خوندنشون مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد  من که نشدممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

1.چرا پروفایلت رو نقطه گذاری یا شکلک گذاری میکنی؟ واقعا چرا؟؟!!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

2.چرا انقدر به سبک پروفایلت اهمیت میدی که خوشگل بشه؟ پروفایله ها اتاقم ک نیس بی اهمیت باشم!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

3.چطوری با ماندانا آشنا شدی؟ سریه دعوا!!باماهیار شرط کرده بودیم بادخترا نحرفه مانداناهم اومده بود دعوا ک این چه شرطیه و تو خودتم دختری چرا باهاشون میحرفیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

4.چطوری با زینب آشنا شدی؟ عممهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبعدم اوایل کم میشناختمش بخاطر راهنماییای مفید وباحالش خیلی باهم دوستیم الانمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيداگه بذارن البتهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

5.چجوری با شکوفه ناظر آشنا شدی؟به سادگیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

6.چجوری با شکوفه مدیر مسابقات آشنا شدی؟ به سختی!!!

7.چجوری با آتنا آشنا شدی؟ سرکاراش تو انجمن!!!

8.اصن چجوری با خود من آشنا شدی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مســــله اینجاست !!!من؟؟؟!!باتو؟؟!!تو اومدی بامن اشناشدیا!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

9.نظرت درمورد فـــن فــیـکـشن چیه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيداصن میدانی چیست دیهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

10.تیکه کلامت؟اونی که خــــــــــــــــــیــــــــــــلـــــــی ازش استفاده میکنی؟ عجب!!واقعا!!!جووون!!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدنه بابا!!جیییییغ!!

11.چرا تصمیم گرفتی توی صندلی داغ شرکت کنی؟ارسالام بره بالامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدصداقتو حال کنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-11-2015, 05:52 AM)гօოεօ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1.صورتی یا قرمز؟ صورتی وقرمزمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
2.بنفش یا زد؟ زرد!!
3.مشکی یا سفید؟ آبی!!
4.قرمز یا نارنجی؟ قرمزمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
5.یاسی یا کرمی؟عهههه چ میدونم خو!!
6.طوسی یا قهوه ای؟طوسی!!
7.جیگری یا بنفش؟هیچکدوم!!
8.عنابی یا سفید؟عنابی؟؟؟؟؟!!داریم؟؟؟!
9.قرمز یا مشکی؟!!! مشکیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
10.الان به چی داری فکر میکنی؟ درصد فوضولیتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
11.اولین فکری که موقعحرف زدن با من به ذهنت اومد چی بود؟ کی؟؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
12.آخرین سوتی ای که دادی؟گفتم که!!!
13.اولین سوتی ای که دادی؟اولین سوتیمو موقع به دنیا اومدنم دادم لابدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Nɪɴɪʟɪɴ   آفلاین
این وظیفه به من داده شده که در نبودزینب تورو بسوزونم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب سوالات من مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
1.چند سالته؟
2.لقبت چیه؟
3.قدت چنده؟
4.رشته ت چیه؟
5.شغل پدر؟
6.شغل مادر؟
7.دوست پسر/دوست دختر داری؟
8.نظرت در مورد انقراض دایناسور ها چیه؟
9.نظرت راجع به تاثیر جانوران به جنگ جهانی دوم چیست؟
10.آیا حد در بینهایت و حد بینهایت یکی است؟

نویسنده :Nɪɴɪʟɪɴ   آفلاین
1.یاسی یا کرمی؟
2.عنابی یا سفید؟"داریم عنابی تقریبا به قهوه ای میخوره !!"
اینا رودوباره ج بده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-11-2015, 05:59 AM)гօოεօ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1.معمولا شبا ساعت چند میخوابی؟معمولا شبانمیخابم!!
2.نظرت درمورد شب زنده داری؟خووووووب نیس!!
3.از مامانت میترسی یا بابات؟مامانممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
4.آخرین حرفی که مامانت دیروز بهت زد؟شب بخیرمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
5.آخرین حرفی که بابات دیروز بهت زد؟ قصد خوابیدن نداری؟!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
6.اگه ماندانا رو میدیدی خوشحال میشدی؟چرا که نعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
7.آتنا چی؟اووورهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدالبته اگه جیغ نزنهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
8.زینب چی؟اووورهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
9.شکوفه ناظر چی؟اووورهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
10.شکوفه مدیر مسابقات؟اوووورهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
11.اصن عایا مدیر مسابقات اسمش شکوفه ست یا من دارم اشتباه میکنم؟شکوفسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
10.چرا وقتی صبح میشه مخورشید طلوع میکنه؟ چون شبا خابه ونمیتونه طلوع کنه!!
11.هالیوود یا بالیوود؟ جفتش!!
12.کی پاپ یا بالیوود؟ کی پاپ!!
13.کی پاپ یا هالیوود؟جفتش!!
14.ترک یا هندی؟جفتش!!
15.ایرانی یا هندی؟جفتش!!
16.اسپانیایی یا هندی؟هندی!!
17.فرانسوی یا هندی؟فرانسوی!!
18.چه زبانایی بلدی؟بگم همروووووووووو؟!!
19.بهترین رمانی که خوندی اسمش چی بود؟اسم نویسنده ش؟دالان بهشت..نازی صفویمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدالبته رمانایی ک دوس دارم خییییییلین ولی اینو خیلی دوس دارم وچاپ شده بدون موردمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
20.به غیر از دکتر شدن دوست داریچیکاره بشی؟آرزوی دیگه ای جز دکتر شدن داری؟دلم میخاد شاعر بشم..یا مثلن مهندس کشاورزی میخوندم وگونه های جدید ازگیاهای جدیدرو پرورش میدادممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-11-2015, 03:46 PM)гօოεօ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1.یاسی یا کرمی؟یاسیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدکرمیم دوس دارم عاخهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
2.عنابی یا سفید؟"داریم عنابی تقریبا به قهوه ای میخوره !!"سفید رو ترجیح میدممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اینا رودوباره ج بده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدزینب شماره دومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد