اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

صندلی داغ با حضور ♡پرهامه♡_ღBεαυтч ɢıяʟღ
زمان کنونی: 03-22-2023، 08:30 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ❤maryam❤
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 187
بازدید 9370

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
حضور صندلی با ♡پرهامه♡ ɢıяʟღ داغ ღbεαυтч

صندلی داغ با حضور ♡پرهامه♡_ღBεαυтч ɢıяʟღ
نویسنده :❤maryam❤   آفلاین

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خب در این سری از برنامه مهمونمون پرهامه هست.

بیاید بسوزونینش دیگه هوس صندلی نداشته باشه

والا...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

صندلی تا پنجشنبه هستش

《موفق و مؤید باشید دوستان》

☆مهمان☆  لحظات خوشی را برای شما ارزومندیم  

هفت پیام سعادت از امیر المومنین علی علیه السلام:

١-از کسی بدت نیاید هر چند در حق تو اشتباه کرده
٢-نگران نباش هرچند که ناراحتی هایت به اوج رسیده باشد
٣- هر چند که به مقام بالا رسیدی ساده زندگی کن
٤-هرچند که بلاها فراوان شد ولی انتظار خیر داشته باش
٥-دست به خیر داشته باش حتی اگر خود در تنگنایی
٦-اگر قلبی پر از خون داری بازهم لبخند بزن
٧-برادر مسلمانت را از دعای خیرت به سبب غیابش محروم نکن

نویسنده :ƓὄὄƉ ǤIRĿ   آفلاین
(08-11-2015, 03:43 PM)гօოεօ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این وظیفه به من داده شده که در نبودزینب تورو بسوزونم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدجییییییییییییییییییییییغ..زینب کجاس؟!!!!!!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبیمارستان؟؟!!!!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب سوالات من مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
1.چند سالته؟18!!!!
2.لقبت چیه؟کجا؟!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
3.قدت چنده؟ اندازه نگرفتممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
4.رشته ت چیه؟علـــوم تجربیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
5.شغل پدر؟بگم؟؟؟!!!
6.شغل مادر؟بگم؟؟؟؟!!
7.دوست پسر/دوست دختر داری؟ عارهههههههه خیییییییلیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدیه عالمه دوس دختر دارم!!!
8.نظرت در مورد انقراض دایناسور ها چیه؟ ب نظرم ناعادلانه منقرض شدنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
9.نظرت راجع به تاثیر جانوران به جنگ جهانی دوم چیست؟ مگه تاثیر داشتن؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
10.آیا حد در بینهایت و حد بینهایت یکی است؟نه مسلما!!حد در بی نهایت حدی هستش که هنوز مابه اون حد نرسیدیم ینی هنوز حدشو به دست نیاوردیم واینا ولی حد بی نهایت مثلا صفر صفرم یا...اگه نفهمیدی برات پ.خ بدم کامل شرح بدم؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-11-2015, 06:12 AM)гօოεօ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
1.چرا میگن انگلیسی مادر همه ی زبان هاست؟ چون مادره واحترامش واجبه!
2.چرا عربی میخونیم؟چون درس دیگه ای نیس خب ک بخونیم!
3.چرا سه سال راهنمایی هنر داشتیم اما چهار سال دبیرستان نداریم؟چون اون سه سال ب اندازه تمام عمر ازهنر متنفرمیشیممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
4.چرا از دوم دبیرستان انتخاب رشته میکنیم؟شما دوس داری از اولش بکن!!
5.چرا وقتی وارد دبیرستان میشیم گیر میدن بزرگ شدی بزرگونه رفتار کن؟چون نمیدونن بزرگی ب عقله نه به سن وسال!!!
6.چرا انقدر پسرا ما دخترا رو مسخره میکنن؟چون خودشونم مسخره ن!!
7.چرا پسرا تا نوک پاشون ریش میذارن؟نمیدونم والا من ک پسرنیستم لابد فک میکنن جذاب میشن علکی مثلن!!!
8.چرا میگن دختر غمگین و چه به موی بلند؟چون فوضولن!!
9.چرا آدم غمگین میشه؟چون آدمه ودل داره!!
10.اصن چه دلیلی میتونه داشته باشه ماسر همه چیز ناراحت بشیم؟اصن ازبی دلیلیه که ماناراحت میشیم!!
11.منو تو سه سط توصیف کن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد          نازیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
                                                            خانوممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
                                                             گل
12.چرا من انقدر خوشحالم؟خوبه که!!!
13.چرا انقدر میخندم؟چون که ب خودت مربوطه!!
14.تو چرا اینهمه خوشحالی؟چون ب خودم مربوطه!!
15.چرا اینهمه میخندی؟اونم بخودم مربوطه!!
16.چرا همیشه نیشت بازه؟خوشگل میشممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
17.چرا اشکت دم مشکته؟البته این منظورم اینه که چرا زود گریه میکنی؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نمیدونم واقعن بس ک دل نازکممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
18.چرا گاهی کلی میری تو خودت؟بازم منظورم اینه که چرا گاهی کلی ناراحت میشی و اینا؟تو دیدی مگه؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-09-2015, 02:13 PM)آتــــــــــنا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام پرهامه الان که من اومدم باید پابه فرار بزاری مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد وااااایییی فرررررررررار
خب ایا به رانگ ترن که خودت میدونی کیه علاقه داری؟چنددرصد؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد کی؟؟؟؟؟!من؟؟؟؟!!
اون شاتوت چی ؟چنددرصد ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدشاتوت؟؟؟مگه داریم؟؟!!مگه میشه؟؟؟!
تو انجمن به کیااعتماد داری اسماشونو بگو ؟ به همه اصولن اعتماد دارم!
تاحالا بهم دروغ گفتی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدنع عزیزم من ودروغ؟!
حالا تاالان هرچی بهم دروغ گفتی اعتراف کن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدخخخخخ
منو دوس داری؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد په نه پهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چنددرصددوسم داری؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد صد وبیست وسه درصدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب حالا این اسمایی که زیر تایپ کردمو برای هرکدوم یه نصیحت بتایپ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نصیحت؟؟من؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدیکی باس خودمو بنصیحته!!
امیر=شرمنده نصیحت ناپذیره!!
ماهیار=ایضا همچنین!!!
ماندانا=دختر ب این ماهی فقط کمتر اتیش بسوزونه!!
خودم=تورو ک صدبار گفتم بت!!
صفات کاربرای زیرو بگو مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خودم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد= خل وچلمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیرمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد=بی صفت!!
ماهیار مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد=مگه داریم؟!
ماندانا مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد=دیوونهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مریم ای یاهمون خاتون خبیث مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد=خسیس وخبیثمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب برای کاربرای زیر درصو بگو که چقدر دوسشون داری مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من =گفتم ک صد وبیست وسه درصدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیر=کی؟؟؟من؟؟؟!!
ماهیار=مگه داریم اصن؟؟!
ماندانا=اونم صد وبیست وسه درصدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مریم فاطمه =صد وبیست وسه درصدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مریم خاتون =صد وبیست وسه درصدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
رویا =صد وبیست وسه درصدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نظرت راجبه من چیه تو سه سطر توضیح بده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد                باحال
                                                                             مهربون
                                                                             خوش قلب

دختره شادی هستی یاغمگین ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نمیدونم نظر خودت چیه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
حالا اینارو جواب بده بازمیام مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد اتی سوالات تکراریه خوووو!!

نویسنده :Bombom   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من که اثری از سوزش در تو نمیبینم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-09-2015, 12:48 PM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهترین یادگاری که داری از کیه؟چیه؟ ازدوستم..یه خرسیهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

- اگه یه قاب عکس خالی داشتی عکس کیو می ذاشتی توش؟خودمو بچه هاممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

- اگه الان یه کاغذ سفید بهت بدم اولین کلمه ای که می نویسی توش چیه؟یه بیت شعرمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

- اگه الان چشماتو ببندی اولین چیزی که بهش فکر می کنی چیه؟به اینده ممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
- رنگ در خونتون؟سفیدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
- برای دوستی ها تو پیش قدم می شی یا طرف مقابلت؟معمولن طرف مقابل..ولی گاهیم منمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

- یه اتفاق خوب تو زندگیت که هیچوقت یادت نمی ره؟المپیادی ک رتبه اوردم خیلی باحال بودمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

- عاجزانه ترین درخواستت از خدا چی بوده؟درخاست زیاد داشتم ولی عاجزانه...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-11-2015, 04:26 PM)Bombom نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من که اثری از سوزش در تو نمیبینم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

ازکم لطفیه دوستانهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-09-2015, 07:08 PM)!gharibe! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون از اتنای عزیز یه سوال عالی پرسید من همگانیش میکنم اگه دستم نرسه به اتنامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا حالا به کاربرای زیر دروغ گفتی؟؟؟ وژدانن من دروغ دارم ک بگم؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*زینب عاریمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*مریم خاتون یسسسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*سمیه اووورهههمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*بهار اره باووومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*آتنا نوووچمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*ماندانا نعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*مهسا ارهههمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*رویا نههههمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*فاطمه مریم نهههمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*نازنین نههههمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*نیلا نههههمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*ماهیار ارهههمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*آرش نههههمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*نگین نهههههمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
*مصطفی معاون نه بابا!!!
*سهراب ادمین خان من؟؟؟!
*مائده ارههه!!
*یلدا نهههه!!
*امیر حسین ارههه!!
*کینگ علیرضا نهههه!!
*شکوفه ناظر نهههه!!
*شکوفه مدیر مسابقات نهههه!!
*سیمین مترجم نههههه!!
*ونوشه ارهههه!!
*سهیل ارهههه!!
*حانیه 74 ارههههه!!!
*حانیه نوبادی نهههه!!
*مصطفی سایلنت نهههه!!
*شایسته نههههه!!
*نغمه اررهههه!
*عاطفه ارهههه!!
*صادق نههههه!!
*علی کی هس؟؟؟!
*مریم اس اس ارهههه!!
*محسن نههههه!!
*سارا گرافیست نهههه!!
*النا نهههه!!

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دروغگو نیستم خاستم جو عوض شهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-09-2015, 07:12 PM)آتــــــــــنا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باتشکر از تشکر زینب جونم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یه نصیحت برای کاربرای زیر منو نصیحت عاخه؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
زینب کوچیکتر از اونم ک بخام نصیحتش کنم منمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
رویا همیشه همینجوری مهربون بمونمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مریم فاطمه کمترغصه بخورمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مبینا حساس نشو انقدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یه خاطره ی خوب که باکاربرای زیر داشتی بگو خاطره؟مگه لب دریاس؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مریم خاتون خییییییلی زیادنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيداون موقعی ک میخاستم بچش بشم!!
مریم فاطمه اون اوایل ک اومده بود!!
مبینا موقع ورودش کلی اتفاقای عجیب افتاد!!
ماندانا همون اولا ک اومد یا شایعه ی مرگشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ماهیار اون روز اول ک اومدم اواتارمو مسخره کرد ولی الان خیلی دوسش داره!!
امیر اون موقع ک اومده بودم اول کاری اومده میگه چرا حالتت ناراحتهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد یه بارم قراربود بادخترا نحرفه ک نتونس!!
زینب خاطره ی خوب زیادهههمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدهمین الان صندلی داغمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
رویا سر اعتبارام!!
من خیییییییییییییییلیهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-09-2015, 07:45 PM)!gharibe! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015, 07:19 PM)ღBεαυтч ɢıяʟღ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-08-2015, 08:29 PM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عشق رو تو نیم خط تعریف کن:کردم قبلن

اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟هیچکار! عاخه چیکارکنم صدمیلیونو؟؟!!

به کدوم هنر پیشه علاقه داری و چرا؟ از کدوم هنر پیشه خوشت نمیاد و چرا؟عاشق امیرعلی نبویانم ودلیلشم ب خودم مربوطه!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد وااا؟؟؟!!خو دوسش دارم من!!!بس که معرکه س هم قلمش هم صداش هم اجراش هم بازیش اصن شما یه بار ببینینش اگه عاشقش نشدین!!
از بابک حمیدیان بدم میاد..!

(08-08-2015, 08:29 PM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه یهویی ببینی کره فن و دوستانت یه خواب بوده چیکار میکنی ؟از خواب پامیشم خووو! ب خابم ادامه میدم!!خوبه؟!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اگه کسی بهت تنه بزنه چیکار میکنی ؟چیکارکنم مثلن؟! منم بهش تنه میزنممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-08-2015, 08:30 PM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بد ترین کاری که کردی چی بوده!؟هییییییی کدومو بگم؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد با اسم پسر رفتم یه برنامه ای(نمیگم تبلیغ نشه!) و دوست صمیمیو گذاشتم سرکارمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدبنظرم خیلی بد بود!!

بهترین کاری که دوست داری برات بکنن چیه؟فک نکردم تاحالا!! ...حالا فکر کن جواب بده فکرکنم؟؟من؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهم ترین خصوصیت اخلاقیت چیه؟زیاده خومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد عاخه الان بگم میشه تعریف ازخود!!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد من مهربونم وماهم وباحالم و سعی میکنم همه دوسم داشته باشنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-08-2015, 08:30 PM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
11.بهترین روز زندگیت ؟زیادنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد فک کنم هنوز اونی ک باید بهترین بهترین باشه نرسیدهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

20.دوس داشتی دختر باشی ؟چرا ؟دختر هستممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد...تا تو باشی سوالارو کپی نکنیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد دوس نداشتم پسر باشم چون کلن ساختار پسرارو دوس ندارم ودرک نمیکنممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدب این مسائل مسخره ک پسر جماعت ازادی داره یا از احساسش ضربه نمیخوره وپسربودن خوبه اعتقادی ندارممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدالبته قبول دارم تو جامعه ی ما دختر بودن یه معضلهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

24.تا حالا عاشق شدی ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد یاد آهنگ تاحالا عاشق شدی بنیامین افتادم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

25. فهمیدی شماره 16 نداشت سوالام ؟نعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

موارد قرمز و مثل دختر خوب جواب بده ج دادممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
به خاطر زیاده خووو 50 تا سوال برات میذارم جایزت بشه نع اصن زیاد نیسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
به پسوند ترین سوال ها هم دقت کنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد کردممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
شدیدا هم دلم میاد قلفون دل رحمیتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-09-2015, 07:46 PM)!gharibe! نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
50 تا دیگه هم اضافه شدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نپیچووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون

من بخدا راضی ب اینهمه زحمتت نیسممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد