(08-13-2015, 01:46 PM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015, 06:26 PM)ღBεαυтч ɢıяʟღ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015, 04:12 PM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کله پاچهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
(08-12-2015, 04:10 PM)ღBεαυтч ɢıяʟღ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-12-2015, 10:08 AM)Vαмρıяε نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب پس خودت اسمشو بگومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اسمشو بگم؟! مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نه غذای مورد علاقشو بگو من حدس میزنم کیهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نه واقعن چه حدسی میزنی؟؟!!نزن خاهر من حدست اشتبه!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ملت کی کله پاچه دوس داره؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اصن مگه داریم؟؟
اسمشو بگو دیگه منم بلدم اذیتت کنممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ایرانمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدخخخ
اووورهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدچرا که نعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدولی من متنفرمممممممممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ولی من که بلدم اذیتت کنممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب در این سری از برنامه مهمونمون پرهامه هست.
بیاید بسوزونینش دیگه هوس صندلی نداشته باشه
والا...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
صندلی تا پنجشنبه هستش
《موفق و مؤید باشید دوستان》
☆مهمان☆ لحظات خوشی را برای شما ارزومندیم
هفت پیام سعادت از امیر المومنین علی علیه السلام:
١-از کسی بدت نیاید هر چند در حق تو اشتباه کرده
٢-نگران نباش هرچند که ناراحتی هایت به اوج رسیده باشد
٣- هر چند که به مقام بالا رسیدی ساده زندگی کن
٤-هرچند که بلاها فراوان شد ولی انتظار خیر داشته باش
٥-دست به خیر داشته باش حتی اگر خود در تنگنایی
٦-اگر قلبی پر از خون داری بازهم لبخند بزن