اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

صندلی داغ با حضور PAEIZAN
زمان کنونی: 09-28-2023، 10:21 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: JUN2BLOOM
آخرین ارسال: JUN2BLOOM
پاسخ 102
بازدید 10478

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
حضور صندلی با paeizan داغ

صندلی داغ با حضور PAEIZAN
نویسنده :JUN2BLOOM   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سلام به همه دوستان
نظرسنجی تموم شد و اولین صندلی داغ انجمن و با حضور PAEIZAN شروع میکنیم
سمیه جان تبریکمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیدوارم حسابی بسوزی
این صندلی به مدت 5 روزمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یعنی از 4 تا 9 مرداد
برگذار میشه
ورود به حریم خصوصی ممنوعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا میتونید ازش سوال بپرسید
موفق باشی عزیزممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Autumn Lady   آفلاین
(07-26-2014, 09:52 PM)dani2pm نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهت تبریک میگم...امیدوارم صندلی داغ خوبی داشته باشی دوسم.....و نسوزی......چه کاریه.....خخخخخخخخخ[img]images/smilies/smiles-my-bb.ir/smile-my-bb.ir/00000003.gif[/img]
سلام..ممنون
یا علی مرد خدا....اینهمه سوال از کجا....چی بپرسم حالا......من برم بگردم آقا....چنتا سوال کنم دست و پا.....فدایی دارین بچه ها[img]images/smilies/smiles-my-bb.ir/smile-my-bb.ir/jhsdhuhN.gif[/img]
موفق باشیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد فقط دیر بیای، بازم سوالاتت تکراری میشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد چون دوستان لطف دارن و میپرسنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :rahi   غایب
سلام دخترکمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من امدممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدگریه نکن دیگه دلم ریش شد میدونستم بدونه من در حال سکته ناقصی دیرتر میومدم کارو یه سره میکردممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خو بریم یکم بجزونمتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

23.اینو قبول داری که پلیدی؟(بکی نه مهم نیس چون دروغ محضهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
24. گفتی با مامانت درددل میکنی,اگه موضوعی پیش بیاد نتونی با مامانت درددل کنی چه میکنی؟
25.تو بچگی,میدونم خیلییییییییییی سال پیشه اما سعی کن به یاد بیاری چه بازی بیشتر میکردی؟
26.دوست داری عاشق بشی و ازدواج کنی با ازدواج کنی و عاشق بشی؟
27. در خرید مشکل پسندی؟
28.معمولا با کی میری خرید؟
29.بیشتر لباسات چه رنگیه؟
30.حاصری بخاطر عشقت با مادرش زندگی کنی؟
31.چه اخلاقمو میپسندی و کدومو نمیپسندی؟
32.حاضری بری مراسم عروسی کسی که یه مدت دوسش داشتی و در حقت بدی کرده؟
33.دوست داری چه حیوونی تو خونه داشته باشی؟
34.سگ یا گربه؟
35.عکس یا فیلم؟
36.الان خوشحالی که اومدی صندلی داغ؟
37.نظرت راجع به این پایینیا بگومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سوسک=
پشه=
اختاپوس=
کردیل=
کرکس=
و خودتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد=

38.ببینم چند بار در روز بارفیکس میری؟
39.دراز نشست چی؟
40.شنا سوئدی چی؟
41.پس چه غلطی میکنی تو خونه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
42.چندتا دوست فابریک تو دنیای واقعی داری؟
43.موفقیت رو تو چی میبینی؟
44.اصن موفقیت رو معنی کن ببینم؟
45.خودتو کجای موفقیت میبینی؟
46.از انگشتات هنر میباره عایا؟
47.بهترین دوران زندگیت؟
48.بدترین دوران زندگییت؟(امیدوارم هیچوقت نداشته باشی سختی هست برا همه)
49.بین کشورای اروپایی کدوم کشورارو دوست داری بری سفر؟
50.بنظرت ماهایی که اینجاییم میتونیم اونور زندگی کنیم؟
51.اگه موقعیت بود دوست داشتی الان برگردی به چه دوره ایی از زندگیت؟
52.بزرگترین آرزوت؟
53.ماستو باید جوید یا قورت داد؟
54.مریمو و لیلی و چاهی تو یه خط شرح بده؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
55.به شانس اعتقاد داری؟
56.دختر محکمی در برابر مشکلات هستی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
57.نظرت درباره خودت؟
58.واسه تابستون برنامه داشی؟
59.اصن میدونی برنامه ریزی تو زندگی چیه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
60.کلن زندگیت با برنامه ریزی میره جلو؟
61.اخ اخ یادم بالا بپرسم نظرت درباره گوسفندم بگو؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
62.تو هر مورد یکیشو انتخاب کن :
موبایل یا کامپیوتر بدون اینترنت=
پیتزا یا قورمه سبزی=
میز یا صندلی=
سوسک یا خودت=(میدونم تو آمپاس شدید گذاشتمت اما سواله دیگــــــهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
مریم یا گاو=(اینکه فک کردن نداره زود تند سریع بگو)
چاهی یا بزغاله=(نظر خاصی ندارم راحت انتخابتو بریز بیرونمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
لیلی یا ...=(این در حدی نبود که قیاس بشه با هر موجود زنده یا مرده اییمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
و حالا   من یا فرشته=(میدونم میدونم دیگه انتخاب مشکلا شروع شدشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)

63.اگه قرار باشه یه جمله پند اموز به بچه های اینجابگی اون چیه؟(سعی کن با دهن بسته بگیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
64.تا حالا اونقد یه فیلم روت تاثیر داشته؟
65.اهل کتاب خوندن هستی؟(نمره ادبیاتت ضعیفه قوپی نیا)
66.دوست داری بانجی جامپینگ رو انجام بدی؟
67.چه ورزشی رو از همه بیشتر دوست داری؟واگه بشه میخوای ادامش بدی؟
68.مسخره ترین خوابت چی بوده؟(میدونم زیاد بوده اما یکیشو میتونی بگی)
69.خنده دار ترین خوابت؟
70.هیجان ترین خوابت؟

من همچنان پشت سرتممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
میاااااااااااااااااام بازممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
junho of 2pm

نویسنده :يونوو   آفلاین
خوب منم چندتا سوال بپرسم.............
1-اگه دنيا قرار بود نابود بشه وتو فقط ميتونستي يه نفرو با خودت نجات بدي.اون يه نفر كيه؟
2-اگه بهت بگن ميتوني فقط يكي از بازيگراي كره رو ببيني .اون شخص كيه؟
3-تا حالا از مهربوني به كسي پشيمون شدي؟چه كسي چه وقت كجا؟
4-به نظرت خوشبخترين ادم جهان كجا زندگي ميكنه؟
5-به نظرت هزار پا چندتا پا داره؟؟
6-از 100تا به خودت چند ميدي از نظر خوشگلي؟
7-ميدوني ماهات ما گاندي چند سال عمر كرد؟اگه نميدوني چرا اونوقت؟
8-مهمترين اتفاق زندگيت كه مهمتر از اون تا حالا اتفاق نيافتاده؟
9-در س خوندنو دوس داري ؟معدل سال سوم راهنماييتو يادته ؟اگه يادته ؟چند؟
10-از 100 چقد جنبه داري؟منظورم اينه كه چقد ادم باچنبه اي هستي؟
اميدوارم از سوالام ناراحت نشده باشي.........منتظر جوابا هستم
[img]images/smilies/smiles-my-bb.ir/smile-my-bb.ir/13357702.gif[/img]

(07-27-2014, 12:10 AM)rahi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دخترکسلام به روی ماهت
من امدمگریه نکن دیگه دلم ریش شد میدونستم بدونه من در حال سکته ناقصی دیرتر میومدم کارو یه سره میکردم
بنظرم خیلی به ذهنت فشار آوردی هنگ کرده، اینا صفتای خودتن که بمن نسبت میدیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خو بریم یکم بجزونمت
مواظب باش،اینهمه فکر برات خوب نیستمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

23.اینو قبول داری که پلیدی؟(بکی نه مهم نیس چون دروغ محضه
والا من پلید نبودم، از وقتی با شماها دوست شدم، یاد گرفتممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
24. گفتی با مامانت درددل میکنی,اگه موضوعی پیش بیاد نتونی با مامانت درددل کنی چه میکنی؟
الویتم مامانمه، اگر موضوع خیلی خاصی باشه دوستم.
25.تو بچگی,میدونم خیلییییییییییی سال پیشه اما سعی کن به یاد بیاری چه بازی بیشتر میکردی؟
برعکس،خیلی خوب هم یادمه. خاله بازی، قایم باشک. لی له. هروقت میرفتیم خونه مادربزرگم خاک بازی.
26.دوست داری عاشق بشی و ازدواج کنی با ازدواج کنی و عاشق بشی؟
به عشق قبل از ازدواج اعتقاد ندارم
27. در خرید مشکل پسندی؟ نه زیاد
28.معمولا با کی میری خرید؟ با مامانم یا دوستام
29.بیشتر لباسات چه رنگیه؟
رنگای مختلفی دارم.. مخصوصا لباس مجلسیام. از بکار بردن ی رنگ خوشم نمی یاد.
30.حاصری بخاطر عشقت با مادرش زندگی کنی؟
بستگی داره تا چه اندازه ای دوسش داشته باشم.
31.چه اخلاقمو میپسندی و کدومو نمیپسندی؟
شوخ بودنت و جنبه بالات رو خیلی دوست دارم..هنوز به بعضی شوخیاتون مثل همینایی که به بچه ها پایین گفتی عادت نکردم.مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
32.حاضری بری مراسم عروسی کسی که یه مدت دوسش داشتی و در حقت بدی کرده؟
نمیدونم. آدم تا وقتی تو شرایطش قرار نگیره نمیتونه بگه.
33.دوست داری چه حیوونی تو خونه داشته باشی؟
حیوون خونگی دوست ندارم. آلرژی ذارم.
34.سگ یا گربه؟ هیچکدوم
35.عکس یا فیلم؟ عکس
36.الان خوشحالی که اومدی صندلی داغ؟
شما باید خوشحال باشید که تونستید سوالاتتون رو بپرسیدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
37.نظرت راجع به این پایینیا بگو
سوسک= چندش
پشه= وز وزش مخصوصا شبا موقع خواب رو اعصابه
اختاپوس=  نظری ندارم
کردیل=
کرکس=

و خودتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد= خودم فرشته ام. به خودتون افتخار کنید بخاطر دوستی با منمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

38.ببینم چند بار در روز بارفیکس میری؟ هیچیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
39.دراز نشست چی؟ از دراز نشست متنفرممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
40.شنا سوئدی چی؟ هیچیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
41.پس چه غلطی میکنی تو خونه؟ تو ورزشکاری برامون کافیه،نیازی نیست بقیه رو هم ورزشکار کنیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
42.چندتا دوست فابریک تو دنیای واقعی داری؟ تقریبا 3تا
43.موفقیت رو تو چی میبینی؟ بتونم به چیزیکه میخوام برسم.
44.اصن موفقیت رو معنی کن ببینم؟
از نظر من موفقیت یعنی به جایی که میخوای برسی و بخاطر خودت بهت احترام بذارن و از نظر کاری بهت نیاز داشته باشن.
45.خودتو کجای موفقیت میبینی؟
اول راهم
46.از انگشتات هنر میباره عایا؟
یکم گلدوزی بلدم.
47.بهترین دوران زندگیت؟
دوران دانشجویی
48.بدترین دوران زندگییت؟(امیدوارم هیچوقت نداشته باشی سختی هست برا همه)
از دست دادن عزیزم
49.بین کشورای اروپایی کدوم کشورارو دوست داری بری سفر؟ بیشتر سفر زیارتی دوست دارم برم تا سیاحتی
50.بنظرت ماهایی که اینجاییم میتونیم اونور زندگی کنیم؟ به خود فرد بستگی داره.
51.اگه موقعیت بود دوست داشتی الان برگردی به چه دوره ایی از زندگیت؟شاید به بیشتر از 10سال پیش
52.بزرگترین آرزوت؟ سلامتی خانواده ام
53.ماستو باید جوید یا قورت داد؟ من که قورت میدم، تو رو نمیدونممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
54.مریمو و لیلی و چاهی تو یه خط شرح بده؟
مریم: ی دوست همه جور پایه، مهربون،همیشه بفکر دوستاشه.. اهل کل کل و پلید
لیلی: اوایل دوستیمون از شوخیاش ناراحت میشدم، بعد که فهمیدم شوخیه دیگه بیشتر باهاش دوست شدم.شوخ طبع و جنبه بالا و حساس.
چاهی: پایه کمک. هر وقت ازش برای کاری کمک خواستم هیچوقت نه نگفت..پایه کل کل و شوخی و شیطنت
55.به شانس اعتقاد داری؟ کم و بیش
56.دختر محکمی در برابر مشکلات هستی؟
نبودم. اما از 2 سال پیش یکم بهتر شدم. بعضی اتفاقا تو زندگی آدم می یوفته که خواه ناخواه مجبوری تحملت رو بالا ببری.
57.نظرت درباره خودت؟
مهربونم.کینه ای نیستم..حساس و زودرنجم..همش نگران بقیه ام. تحمل حرف شنیدن ناحق رو ندارم.به شوخی فرق داره تا یکی بیاد بهم حرف نامناسبی بزنه.
58.واسه تابستون برنامه داشی؟ نه، برنامه خاصی نداشتم.
59.اصن میدونی برنامه ریزی تو زندگی چیه؟
البته که میدونم. اکثر اوقاتم انجامش میدم. مگر اینکه موقعیتی پیش بیاد.
60.کلن زندگیت با برنامه ریزی میره جلو؟ نه خیلی
61.اخ اخ یادم بالا بپرسم نظرت درباره گوسفندم بگو؟ کلی فایده مفید داره که تو دوست نداری. ازجمله گوشت
62.تو هر مورد یکیشو انتخاب کن :
موبایل یا کامپیوتر بدون اینترنت= کامپیوتر،میتونم فیلم ببینم
پیتزا یا قورمه سبزی= قورمه سبزی..زیاد اهل فست فود نیستم
میز یا صندلی= صندلی
سوسک یا خودت=(میدونم تو آمپاس شدید گذاشتمت اما سواله دیگــــــه
من به این خوبی. بنظرم باید مینوشتی سمیه یا فرشتهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مریم یا گاو=(اینکه فک کردن نداره زود تند سریع بگو)
وااااای رایحه،از دست تو با این سوالاتتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مشخصه مریم
چاهی یا بزغاله=(نظر خاصی ندارم راحت انتخابتو بریز بیرون:
به داداش چاهیم توهین نکنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
لیلی یا ...=(این در حدی نبود که قیاس بشه با هر موجود زنده یا مرده ایی
وقتی برای لیلی گزینه نداری،من چی بذارم. جهنم ضرر لیلیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
و حالا   من یا فرشته=(میدونم میدونم دیگه انتخاب مشکلا شروع شدش
رایحه با فرشته بودن اصلا باهم جور درنمی یادمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد برو خودتو بزن
63.اگه قرار باشه یه جمله پند اموز به بچه های اینجابگی اون چیه؟(سعی کن با دهن بسته بگیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
(خود را باور کنید، تا دیگران هم شما را باور کنند)
(اینکه در گذشته چه کسی بودید اهمیتی ندارد، اینکه تبدیل به چه کسی شده اید مهم است)
64.تا حالا اونقد یه فیلم روت تاثیر داشته؟ نه
65.اهل کتاب خوندن هستی؟(نمره ادبیاتت ضعیفه قوپی نیا)
آره هستم. تو از ادبیات بدت می یاد فکر میکنی همه مثل تو هستنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
66.دوست داری بانجی جامپینگ رو انجام بدی؟ نه
67.چه ورزشی رو از همه بیشتر دوست داری؟واگه بشه میخوای ادامش بدی؟
ی زمانی آیروبیک میرفتم و دوست داشتم.
68.مسخره ترین خوابت چی بوده؟(میدونم زیاد بوده اما یکیشو میتونی بگی)
خوابای من درباره کارای روزانه و فکرامه، برای همین یادم نمی مونه چه خوابی دیدم. جواب سوال 69@70 رو با این جواب گفتم.
69.خنده دار ترین خوابت؟
70.هیجان ترین خوابت؟

من همچنان پشت سرتمپشت سرم بمونمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
میاااااااااااااااااام بازم: میدونم،نیازی به گفتن نیست.

(07-27-2014, 12:12 AM)يونوو نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[size=medium]خوب منم چندتا سوال بپرسم............. [color=#0000FF]سلام. بفرمایید
1-اگه دنيا قرار بود نابود بشه وتو فقط ميتونستي يه نفرو با خودت نجات بدي.اون يه نفر كيه؟ مامانم
2-اگه بهت بگن ميتوني فقط يكي از بازيگراي كره رو ببيني .اون شخص كيه؟ آی یو
3-تا حالا از مهربوني به كسي پشيمون شدي؟چه كسي چه وقت كجا؟ بعضی اوقات.. تو زندگی واقعی
4-به نظرت خوشبخترين ادم جهان كجا زندگي ميكنه؟ خوشبختی به مکان نیست به قلب آدماست
5-به نظرت هزار پا چندتا پا داره؟؟ 100جفت پا، بعضیا بیشتر، بعضیا کمتر
6-از 100تا به خودت چند ميدي از نظر خوشگلي؟ نمره ام بالاتر از قبولیهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
7-ميدوني ماهات ما گاندي چند سال عمر كرد؟اگه نميدوني چرا اونوقت؟ 79 سالگی فوت کرد
8-مهمترين اتفاق زندگيت كه مهمتر از اون تا حالا اتفاق نيافتاده؟ قبولی دانشگاه و فارغ التحصیل شدن.
9-در س خوندنو دوس داري ؟معدل سال سوم راهنماييتو يادته ؟اگه يادته ؟چند؟آره دوست دارم..یادم نیست.
10-از 100 چقد جنبه داري؟منظورم اينه كه چقد ادم باچنبه اي هستي؟ قبول میشممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد کم و بیش با جنبه اممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اميدوارم از سوالام ناراحت نشده باشي.........منتظر جوابا هستم
ممنون از سوالاتت.[img]images/smilies/smiles-my-bb.ir/smile-my-bb.ir/13357702.gif[/img]

نویسنده :leilixanoom   غایب
من باز اومدم بیا پامو ببوس مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خو اون سوال قبلی که اسمارو گفته بودم رو اصلاح کن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد توصیف ینی این که صفاتشون رو بگی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ادعای ادبیات هم داره واسه من
به نظرت امیدی به شفای رایحه هس؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چرا دوس داشتی تو انجمن مدیر باشی و الان هم که پلیسی ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد چه حسی داری ؟
گفتی دوس داری ادامه تحصیل بدی منظورت تو دانشگاهه یا کلا هدفت کسب علم هس نه مدرک ؟ 
این بچه ایی که عکساشون رو دیدی قبل از اینکه ببینی چه شکلی تصورشون کرده بودی ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من همیشه تو رو شکل آنجلینا جولی تصور میکردم ..دیدنت کل رویاهامو نابود کرد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یه نصیحت به من بکن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اون کتابی که گفتی الهام بخش بوده برات چی بود؟
چرا تالار عشق و دلدادگی؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
واقعا تو شبانه روز اصللا ورزش نمیکنی ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد به هیچ نحوی؟ اون وقت به قول رایحه پس چه غلطی میکنی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کدوم دانشگاه درس خوندی؟
یکی از خاطرات دوران دانشجوییت رو به تفصیل بگو مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بازم میام مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امضام نمیاد :|

لیلی: اوایل دوستیمون از شوخیاش ناراحت میشدم، بعد که فهمیدم شوخیه دیگه بیشتر باهاش دوست شدم.شوخ طبع و جنبه
بالا و حساس.
ر
سما منو تبدیل کردی به یه پارادوکس عظما مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اصن گه ما با هم دوستیم که اویل یا اواخر داشته باشه دوستیمون ؟
شماا چرا هی خودتونو میچسبونید به من ؟ :4
:

(07-27-2014, 12:46 PM)leilixanoom نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من باز اومدم بیا پامو ببوس فعلا که تو اومدی دست بوسیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خو اون سوال قبلی که اسمارو گفته بودم رو اصلاح کن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد توصیف ینی این که صفاتشون رو بگی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ادعای ادبیات هم داره واسه من
شما سوالت رو اصلاح کن. بعد از من جواب بخواه.
به نظرت امیدی به شفای رایحه هس؟
هروقت تو شفا پیدا کردی، بهش امیدوار میشممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چرا دوس داشتی تو انجمن مدیر باشی و الان هم که پلیسی ؟ چه حسی داری ؟
حس خاصی نیست.دوست دارم چیزای جدید رو تجربه کنم.
گفتی دوس داری ادامه تحصیل بدی منظورت تو دانشگاهه یا کلا هدفت کسب علم هس نه مدرک ؟ 
هدفم کسب علم نه مدرک.
این بچه ایی که عکساشون رو دیدی قبل از اینکه ببینی چه شکلی تصورشون کرده بودی ؟
من عادت ندارم کسی رو تصور کنم.
من همیشه تو رو شکل آنجلینا جولی تصور میکردم ..دیدنت کل رویاهامو نابود کرد
مشخصه،چون آنجلینا جولی خیلی زشتهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد و من خیلی زیبا
یه نصیحت به من بکن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد"باید به دنیال شادی ها گشت،
چرا که غمها خودشان ما را پیدا می کنند."

فردریش نیچه
اون کتابی که گفتی الهام بخش بوده برات چی بود؟
کتابای روانشناسی.
چرا تالار عشق و دلدادگی؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مصطفی و علی تصمیم گرفتند. من بیشتر ادبیات و شعر دوست دارم.
واقعا تو شبانه روز اصللا ورزش نمیکنی ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد به هیچ نحوی؟ اون وقت به قول رایحه پس چه غلطی میکنی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چرا پیاده روی میکنم. شما دونفر ورزش میکنید کافیه.
کدوم دانشگاه درس خوندی؟
دانشگاه شهرمونمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یکی از خاطرات دوران دانشجوییت رو به تفصیل بگو مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من و دوستام همیشه ردیف اول مینشستیم. اگر هر کدوممون زودتر می یومدیم برای اون یکی جا میگرفتیم. دیگه همه ی دانشگاه ما 3تا رو میشناختن و براشون جالب بود که حتی اگر جای خالی نباشه،نمیریم ردیف دوم. میریم صندلی از کلاسای دیگه می یاریم تا ردیف اول بشینیممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
همیشه هم بین کلاس باید میرفتیم چایی میخوردیم..آخراش دیگه دوستم از خونه غذا می آورد یا میرفتیم کالباس و خیارشور و نان باگت میگرفتیم و نهار میخوردیم.

ترم اول که خیلی باحال بود،همه خونه ی ما یا خونه ی دوستم جمع میشدیم برای درس خوندن،تا اون برامون درسایی که مشکل داریم توضیح بدهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بازم میام مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نمیگفتی هم میدونستممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(07-27-2014, 12:50 PM)leilixanoom نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیلی: اوایل دوستیمون از شوخیاش ناراحت میشدم، بعد که فهمیدم شوخیه دیگه بیشتر باهاش دوست شدم.شوخ طبع و جنبه
بالا و حساس.
ر
سما منو تبدیل کردی به یه پارادوکس عظما مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
همینی که هستمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اصن گه ما با هم دوستیم که اویل یا اواخر داشته باشه دوستیمون ؟
باید به اینکه من تو رو دوست خودم میدونم،افتخار کنیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
شماا چرا هی خودتونو میچسبونید به من ؟ :4
:
فعلا که تو خودتو به ما میچسبونیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

سمیه چنتا سوال پیدا کردم خوراک خودته مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چرا آب خيسه ؟

مرغ همسايه چند سالشه ؟

چرا ماهي آبميوه نمي خوره ؟

لاستیک عشقت پنچر شه چیکار میکنی؟ 

مرغ اول اومده یا تخمرغ؟

از نظر شما عشق چیههههههههه؟

اگه اهدای قلب کنی به کی قلبتو اهدا میکنی؟

علم بهتر یا ثروت؟

چرا ماهي ها پلك نميزنن؟

خر چرا جفتک میندا زه ؟

چرا آدما غرور دارن؟

چرا عاشقا چشمشون کوره؟

چرا ادمها رو نمیشه شناخت ؟

چرا عمر گل کوتاهه؟

تا حالا زير آب گريه كردي ؟

چه شامپویی میزنی؟

من چقدر دوست داشنیم؟؟؟

چرا خانوما عاشق کادو هستن؟

کی میشه ارزش یک دوست رو فهمید؟

آخرین ارزوت چیه؟

چرا پسرا دامن نمی بپوشن ؟

چرا به جای شب عروسی نمیگن شب دامادی؟ 

چرا پسرها ابرو هاشون برمیدارن 

تا حالا دل شکوندی؟

بزرگترین مشکل من چیه از نظر شما؟

چی توز موتوری یا اشی مشی؟

ميمون چي توز از كدوم كشوره ؟

ظاهر خوب یا باطن؟

چرا زير آب نميشه گريه كرد ؟

از کی متنفری؟

تا حالا شکست خوردی؟

عید رو اولین نفر به کی تبریک میگی؟

من کی هستم ؟ 

به نظر شما کمک فنر ماشین بیگلی بیگلی که گوریل انگوری روش مینشست چی بود؟

آخر دنیا کجاست؟ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ»»»

از چی خیلی میترسی ؟

چرا عیدی میدن؟ 

چرا چرخ ماشین میچرخه؟ 

- هواپیما بوق داره؟

چرا کسی نمیتونه پشت آرنج خودشو گاز بگیره ؟

چرا به فردا نمیگن دیروز؟

اگه موبایلت بیفته تو موال چیکار میکنی؟؟ 

اگه با كيك بزنن توصورتت چيكار ميكني ؟

چرا بعضي ها ميميرن ؟

چرا به تو میگن ادم ؟؟؟ چندتا دلیل بیار که تو ادمی ؟؟؟؟

چرا خواننده ها مي خونن ؟

الان حالت خوبه؟؟؟ يا فردا ؟؟؟

دوست داری زمان مرگت را بدونی ؟ چرا ؟

چرا مرغ ها توي مرغداري تخم ميذارن با اينكه هيچ خروسي وجود نداره ؟

چرا به توپ 12 تيكه اي ميگن 40 تيكه ؟

چرا ما میتونینیم بجای دماق از دهنمون نفس بکشیم ولی بجای دهن با دماقمون نمیتونیم غذا بخوریم 

چرا تو خيابون آهنگ رو بلند گوش ميدي ....توخونه كم ميكني......كار برعكس انجام ميديم ؟

مرز ایران چند سانتيمتره ؟ 

چرا زندگي ميكنيم

ايا كنكور حذف ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ساعت چنده

چرا الان خواب نيستي  ؟

چرا دل ادما بعضی وقتها بی دلیل میگره ؟

چرا گوشهای ادما روی پیشونیشون نیست؟

چرا نميتوني چيزي اختراع كني ؟

چرا دخترا اینقدر برا پسرا ناز میان؟ 

چرا وقتي راه ميري دست هامون عقب وجلو ميرن ؟

آیاایران وقتی نفت صادرمیکنه بشکه هاشوپس میگیره؟ 

برای چی من این همه مهربونم؟ 

چرا زنها سيبيل ندارن ؟

به نظر شما حاج زنبور عسل ... عمره رفته يا تمتع ؟ 

چرا وقتی میمیریم میمیریم؟ 

1.     چرا آدمها بهم دروغ ميگن؟

چرا بعضي وقتها جواب سوال رو نمي دونيم ؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا سگ آبی هم میتونه فارس کنه؟

دل آدمي که غمگینه دواش چیه؟

تو چرا فوضولی؟

وقتي خر مي بيني چي فكر مي كني ؟

بزرگترین خواسته ات از خدا؟

چرا فرغون يك چرخ داره ؟

بهترین خواننده ای که تا حالا صداشو نشنیدی کیه؟

دقیقا بگو بابای پسر شجاع قبل از بدنیا امدن پسر شجاع اسمش چی بوده ؟ 

این فلانی که میگن کیه ؟

چرا وقتی یه سنگ به شيشه  پرت میکنیم شيشه  میشکنه؟؟؟؟؟؟؟

چرا بادکنک میترکه؟

به نظرت زندگی چه رنگیه ؟ 

چرا تو توالت فكرت آزاده و خوب فكر ميكني 

چرا خون قرمزه 

چرا شبا می خوابیم و روزا بیداریم ؟

شاعر چی میگه؟ 

چرا مرغ 1 پا داره

چرا مورچه ها ازدواج نميكنند ؟
[align=right]فعلا خودتو بزن مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد